hany3 28.11.09, 09:11 Czy jest jeszcze dzisiaj ta promocja na zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzik0711 Re: Tesco -20%? 28.11.09, 09:25 jest tylko juz prawie nic nie ma. Ja byłam w Katowicach i Bytomiu i kloców lego tych czerwonych za 149 zł nie m,garnuszka na klocuszek nie ma, lego tych co chciałam nie ma, ja nie kupiłam nic, bo pojechalam po konkretne rzeczy,a tu kicha ludzików tak sobie,byłam po 23.00 Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Tesco -20%? 28.11.09, 12:38 Wczoraj na Karwinach full wszystkiego. Nasza mała niespodzianka - Nataszka Szymuś Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: Tesco -20%? 28.11.09, 13:16 bylam pierwszego dnia promocji na chelmie. zabawek bylo full,ale slaby wybor fishera.duzo lego,a dla dziewczynek to juz chyba wszystko na swiecie. ludzie naprawde zaladowani zabawkami wychodzili,wiec moze juz byc ostro poprzebierane...ale zycze powodzenia/aga Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Tesco -20%? 28.11.09, 19:08 u nas dokładali, wielkie pudła wyładowują i ciągle przybywa, np w czw juz nie bylo lego pudeł, tylko duplo, a dziś cały stos Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec W Bielsku... 28.11.09, 22:02 Byłam wczoraj, lego było sporo ale nie wiem czy te z katalogu bo nie patrzylam. Szukalam jakiegos małego zestawu duplo na urodziny dwulatka i kupilam posterunek policji za 57 minus rabat Dla córci My first Annabell słodkie całuski (cena srednia - 119 minus rabat ale w sumie wychodzilo podobnie jak na allegro) Teraz maz pojechał wlasnie po chou chou pierwszy zabek (99 minus rabat) dla siostrzenicy. Acha ludzi bylo sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt śląskie 28.11.09, 23:12 my szukalismy konkretnie czerwnego pudla LEGO . W czwartek bylismy w silesi, i facet przed nami wyjezdzal z calym koszykiem, wzial wszystkie. Dzisiaj bylismy w TYCHACH, czerwonych pudel zostalo jeszcze duzo, poza tym duzy wybór lego. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: śląskie 28.11.09, 23:22 W Bielsku mąż kupił tylko zabawki z drewna. Nie było już ani garnuszka na klocuszek ani muzycznych klockow fiher price.Ludzi sporo Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: śląskie 28.11.09, 23:39 Duplo za 149zł było też w żółtych pudłach - ten sam zestaw z gratisowym pudełkiem 45el. Odpowiedz Link Zgłoś