kropkacom 26.12.09, 18:37 Moim zdaniem dużo fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 19:24 A mnie sie nic nie podoba, z czego moj portfel na pewno sie ucieszy Chyba przeprosze sie z benettonem Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 19:27 Można prosić link? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 19:32 Wchodzisz normalnie na stronę nexta uk w dziewczynki lub chłopcy www.next.co.uk/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 19:44 Nie podoba mi się;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 19:34 Wątpię żebyś benettonem ulżyła portfelowi Odpowiedz Link Zgłoś
monikawbj Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 21:17 a mi się kilka rzeczy podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 21:35 również moim zdaniem dużo fajnych rzeczy. Teraz jestem na etapie kupowania nexta z przecen . Sąsiadka zaoferowała się , że córka jej mi kupi parę rzeczy przez skypa przeanalizujemy co mi się podoba . a ona jak bezie wraca z angli ze świąt to mi przywiezie więc portfel na pewno się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jest już nowa kolekcja Next. 26.12.09, 23:00 mam słabość do biało-granatowo-czerwonych rzeczy,wiec z kolekcji nautical podoba mi się wszystko. Ładne są prawie wszystkie bluzy dresowe i kostiumy kąpielowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Jest już nowa kolekcja Next. 27.12.09, 09:30 Olcia niestety przeskoczyla do dzialu straszych dziewczynek a tam praktycznie nic mi sie nie podoba mam nadzieje ze chcoiaz uda mi sie ja wcisnac w sukienki 4-5 lat www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/20/8 www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/21/9 dla Toska wybralam jedna kurteczke ale musza ja ogladnac na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 dzidzia_ch 27.12.09, 10:26 a w jakim wieku jest twoja Ola , bo zastanawiam sie czy moja 4 latka jeszcze nadaje się na tą kolekcje bo z tej dla starszych tez mi się nic nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 27.12.09, 11:39 Ola jutro konczy 4 latka ma 107cm i ciuszki na 4-5 lat sa na styk a spodnie sa juz za krotkie niestety straszny z niej chudzielec(16,5kg) i wiekszosc spodnic i sukienek na 4-5 lat jest na dlugosc dobra ale sporo za szeroka kolekcje musze obejrzec osobiscie i moze cos uda sie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: dzidzia_ch 27.12.09, 12:32 to moja Weronika skonczyła 4 latka 1 listopada . i ma kurtke tą zielona z wiatrakami na zime to jest dobra . Ale moja Werka jest wyższa chyba i tez niby szczupła chociaz wazy 18 kg no ale Ola jest bardziej laska Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 27.12.09, 13:36 Olcia ma krotsze raczki i dluzsze nozki dlatego bluzki 4-5 lat sa idealne a spodnie za krotkie - zawsze kupowalam spodnie o rozmiar wieksze niz bluzki mamy kurtke z cubusa rozmiar 110 i jest jak na Ole szyta a jak dla mnie wolalabym zeby mojej Lasce nie wystawaly zebra wiec to 18kg byloby idealne ! Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: Jest już nowa kolekcja Next. 27.12.09, 10:56 A mi właśnie po raz pierwszy, od kiedy córce kupuje w dziale dla straszych dziewczynek, dużo się podoba I cała kolekcja nautical świetna jest i z pozostałych też coś wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś