clio_1 17.01.10, 21:41 Macie jakieś info czy i kiedy będzie -70% w benettonie? Poluję na sukienkę dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina79 Re: Benetton - kiedy -70%? 18.01.10, 09:47 Pewnie w tym, albo w przyszłym tygodniu. Ciężko przewidzieć ja byłam w piątek i moja upatrzona sukienka była już tylko w ilości 1szt, więc bojąc się że zniknie przez weekend kupiłam ją , ale i tak poluję na czapkę dla mojej Zuzy, która z 50% obniżką kosztyje 89zł (trochę jednak za dużo jak na czapkę). Ja będę w Benettonie dziś lub najpóźniej jutro, więc jeśli będzie -70% to dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Benetton - kiedy -70%? 18.01.10, 19:46 Najprostsze rozwiązania są najlepsze: zadzwoniłam do benettona, kolejne obniżki będą albo pod koniec tego albo na początku przyszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Benetton - kiedy -70%? 18.01.10, 20:48 No to już się cieszę Może uda mi się kupić tą torebkę. Swoją drogą niezłą dali cenę wyjściową 519zł za torebkę, która nie jest skórzana! Odpowiedz Link Zgłoś
luizka.s Re: Benetton - kiedy -70%? 21.01.10, 16:41 wiadomo cos wiecej, kiedy -70% ? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton - kiedy -70%? 21.01.10, 16:49 Do tej pory zwykle było po miesiącu od startu wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Od dziś zniżki do -70% 22.01.10, 12:44 przynajmniej w Łodzi - dzwoniłam spytać, dziewczyna w sklepie powiedziała, że od dziś i że już metkują. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Od dziś zniżki do -70% 22.01.10, 12:59 Byłam dzisiaj w Arkadach i jest już -70% ale bardzo mało rzeczy zostało Torebka na którą miałam ochotę dalej -50% i teraz sama nie wiem czy nie zdążyli ometkować czy jak. Muszę zadzwonić do G. Dominikańskiej i się dowiedzieć! a nóż widelec jest tańsza i sobie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Re: Od dziś zniżki do -70% 22.01.10, 12:59 Byłam w Wrocławiu! bo nie dopisałam Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Byłam, sukienki nie kupiłam 22.01.10, 16:12 Kupiłam za to koszulę i T-shirt z pingwinem za 30 zł (początkowo był za 99) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do -70% Warszawa Zlote Tarasy 22.01.10, 19:12 Potwierdzam - turaj tez dzisiaj przemetkowywali. Na dziale dzieciecym tez niektóre rzeczy objęte ta zniżką, ale jeszcze nie przemetkowane. Trzeba prosic o sprawdzenie ceny w kasie. ja, szczerze mówiac, nic ciekawego nie znalazłam. Zastanawiałam sie nad sweterkiem wełnianym rozpinanym, ale pranie reczne mnie odrzuciło Myślę, ze większy wybór i fajniejsze rzeczy moga byc w gal. Mok. i klifie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: do -70% Warszawa Zlote Tarasy 22.01.10, 20:18 agni71 napisała: > > Zastanawiałam sie nad sweterkiem wełnianym rozpinanym, ale > pranie reczne mnie odrzuciło Mamy kilka swetrow benettona z metka: pranie reczne i wszystkie prane sa w pralce na 30 stopni w programie do prania welny. Wygladaja jak nowe, zreszta jak tona mojej dzianiny solara i simple prana w ten sam sposob Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: do -70% Warszawa Zlote Tarasy 22.01.10, 21:04 Przed chwilą wrocilam z Benettona dzieciecego w Bielsku. Jest od dzis -70%, dopiero metkowali. Kupilam spodniczke sztruksową za 27 z 80 i spodnie jakos kolo 40 ze 119. Troche tylo zaluje bo gdybym przyszla 15 minut wczesniej mialabym super puchówkę na przyszły rok dla córci za 70 zl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Krakow, Rynek 23.01.10, 22:50 Sporo kurtek puchowych (limonka, roz, fiolet) po 109, wiosenne pikowane z kapturem fiolet i roz, wieksze rozmiary po 79, welniane plaszcze po 149, bluzeczki z logo po 19 i 29. Bluzeczki z aplikacjami dla dziewczynek po 49, to jak dla mnie strasznie drogo jak na -70%. Kupilam wiosenna kurteczke i kilka bluzek, zaluje ze nie zaczekalam na zakup zimowej, bo wisialy dzis spokojnie, jak 2 tyg temu po 159(( Odpowiedz Link Zgłoś
ricky300 Krakow, Bonarka 23.01.10, 23:19 Bonarka: płaszczyki puchowe 99zł, kurtki puchowe 79zł - obydwie wersje lśniące Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Krakow, Bonarka 24.01.10, 08:07 W Bonarce kupiłam wczoraj dla chłopca fajną kurtkę puchową (taką śliwkową)za 89zł. Tylko rozmiar duży (L) więc będzie na dalekie w czasie zaś ale tak mi się podobała, że kupiłam... Kupiłam też dwie koszulki z nowej kolekcji po 29zł i nierozpinaną bluzę z wyprzedaży za 39zł Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Gliwice, Forum 24.01.10, 14:58 W porownaniu do K-c to tutaj raj na ziemi. Jak dziewczyny wyżej pisały masa bluzek, koszulek za przyzwoite pieniądze. Sama kupłam 6- latce turkusowy płaszczyk puchowy (99zł) i torebkę listonoszkę brązową (za 89 z 249zł bodajże). Tydzień temu skusiłam się na kurtkę puchową dla siebie w brązie i już dzisiaj chciałam żałować (choć nie aż tak dużo) - na szczęście w tym kolorze już ich nie było. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Gliwice, Forum 24.01.10, 16:49 Zaczynam zalowac, ze mieszkam w stolicy Tu od miesiaca wybor jest ZADEN. Sama za takie pieniadze chetnie wyposazylabym corke w plaszczyk puchowy na przyszly rok, ale nie mam o czym marzyc Fajnie macie Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice, Forum 24.01.10, 18:53 No niestety, jak sie same rzucamy przy "marnym" -50%, to teraz mamy Faktem jest, że w Warszawie chyba wiecej ludzi te marke kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice, Forum 24.01.10, 19:16 też mi się tak wydaje - nigdy w B. nie widziałam tłumów, co lepsze wczoraj NIBY ludzi sporo było, a dzisiaj ani żywej duszy - czyżby akumulatory wszystkim wysiadły A tak prawdę mówiąc - teraz żałuję, że nie kuknęłam na puchówkę limonkowo-turkusową (miałabym podobne dodatki). A płaszczyk - boski - rękawy bez ściągaczy z zapasem 10cm. i ogólnie ceny powalające...pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Gliwice, Forum 24.01.10, 20:20 I ja sie dziś skusilam na puchówkę na przyszły rok dla córki. Fioletową. Młodej w niej super Mam nadzieję,że rozmiarowo trafię,wiec zadowolona jestem z zakupu bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś