aneczka_x0 23.01.10, 17:28 Powiedzcie drogie mamy który waszym zdaniem i z doswiadczenia kubek niekapek jest najlepszy, bo próbowałam juz kilka a mala nie chce pic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 17:31 dla mnie hit nad hity to Canpol Lovi. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 17:40 dla nas tomme tippie to najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 17:40 Mojej (12 miesięcy) nie pasował żaden (mam Avent, Nuby z "kapturkiem", Canpol), a kilka dni temu zakochała się w takim: Do tej pory nie wypiła z kubeczka nawet 2 łyków, a od 2 dni picie to jej pasja Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 17:50 U nas od ponad 3 lat NUK: Odpowiedz Link Zgłoś
zielono_mi_15 u nas NUBY 23.01.10, 18:41 U nas się sprawdza wyłącznie NUBY i to ten bez zaworka w rurce: NUBYniekapek Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 18:55 swego czasu u nas najlepszy był Gerber Suzy's Zoo, ale nie wiem czy można go jeszcze kupic Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 20:01 Canpol rodzyneczki.pl/bobasek/canpol/niekapek200_rozowy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaaa Re: kubek niekapek-lista najlepszych 23.01.10, 23:36 canpol lovi 360 - pije sie jak z kubka a nic nie kapie uwazaj na niekapki z twarda koncowka ( wogole z dziobkiem) - te wplywaja niekorzystnie na zgryz i powoduja wady wymowy Odpowiedz Link Zgłoś
najszczesliwsza Re: kubek niekapek-lista najlepszych 24.01.10, 01:07 A nie zapowietrza Ci się? znaczy odwrotne słowo, już tłumaczę o co kaman, synek jak pije to się bawi i zasysa powietrze, a jak "wypije" całe powietrze to nic nie leci. Kupek stoi w odstawce a ja myślę co z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: kubek niekapek-lista najlepszych 24.01.10, 08:46 najlepszy LOVI i TT bidon z rurka. najgorszy AVENT Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: kubek niekapek-lista najlepszych 24.01.10, 11:28 na początku u mojego synka był taki www.allegro.pl/item884918764_kubek_niekapek_bidon_ustnik_silikon_canpol_56_509.html ale wraz ze wzrostem uzębienia trzeba było zamienić silikonowy ustnik na coś super twardek zakupiłam w Tesco kubek niekapek ich marka, super się sprawdza, zaworek nie spada, ustnik cały, gorąco polecam ogólnie to synek miał w międzyczasie i canpola z twardym ustnikiem i lovi z miękkim i twardszym, ale masakra, jak mały bawił się kubeczkiem, postukał, popukał to ten zaworek w środku odpadał i z niekapka robił się cieknący kapek dlatego ten Tescowy okazał sie strzałem w 10, bo zaworek w środku był plastikowy, pancernie mocowany ala na pierwszy kubeczek wybrałabym raczej własnie ten z mojego linku, bo to takie coś jakby krok po butelce ale co dziecko to ma inne zdolności, niektóre od razu załapują np. z twardego aventu Odpowiedz Link Zgłoś
hania_1001 Re: kubek niekapek-lista najlepszych 25.01.10, 10:06 U nas hitem niezmiennie od kilku m-cy jest NUBY z miękkim ustnikiem. Mamy też zwykły, prosty plastikowy tomee tipee, ale do niego mała przyzwyczajała się dośc długo... Odpowiedz Link Zgłoś