moofka 29.01.10, 11:27 moze to serio tak byc? mango.pl/uroda/contoura_jeans widzialyscie to na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skanke tych gaci nie, 29.01.10, 11:29 ale mam w domu ten halogen.. w reklamie cudo w rzeczywistości szajs, a poza tym cena niebotycznie wywindowana. z gaciami też pewnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
skanke tak 29.01.10, 11:44 mąż z 10 lat temu zakupił gdzieś na zachodzie za grosze. nie piecze to (zapiekanki tylko takie na bułce), nie rozmraża, zajmuje tylko miejsce-szajs total Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: tak 29.01.10, 11:46 ale moze to jest wlasnie ta podrobka o ktorej pisza? moja mama miala kiedys ich krajalnice i jakichs mieszaczy kuchennych i to byly rewelacje Odpowiedz Link Zgłoś
skanke nie 29.01.10, 12:14 po prostu on nagrzewa z góry!! cudów tam nie zrobisz, przynajmniej takich jak w reklamie. ma funkcję tylko piekarnika grzejącego z góry-porażka Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: nie 29.01.10, 12:16 a no wierze mnie tam halogen nie kreci ale na przyklad pietowe tarki z tvszopu sa rewelacja zalezy jak sie trafi stad pytam o te jeansy, moze a nuz cos tam podniosa cena jak na dzinsy jest bardzo spoko Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: nie 30.01.10, 17:06 skanke napisała: > po prostu on nagrzewa z góry!! cudów tam nie zrobisz, przynajmniej takich jak w > reklamie. ma funkcję tylko piekarnika grzejącego z góry-porażka E?? Ja mam HO kupiony na Allegro za 1/2 (1/3?) ceny z Mango i oprócz grzania z góry ma termoobieg. Robi dokładnie to co piekarnik z termoobiegiem. U mnie się sprawdza. A po polsku to się kombiwarem zwie i znane jest od lat Odpowiedz Link Zgłoś
funky_mamma Re: cudowne dzinsy w tiviszopu 29.01.10, 11:32 Owszem, krój dżinsów ma wiele do tego jak w nich wygląda pupa ale nie oczekujmy cudów. Jak dżinsy mogą spłaszczyć brzuch, tam gdzie go zakrywają ok, ale reszta się zwyczajnie wyleje i jak to będzie wyglądać?! Jeśli chodzi o pupę to pewnie kształtnie by wyglądała, znajdą też się takie dżiny co z kształtnej pupy zrobią płaskodupie Odpowiedz Link Zgłoś
ms135pt Re: cuuuuudowne dzinsy w tiviszopu 29.01.10, 11:35 mala pupe powieksza, duza zmniejsza a wieloksc pupyoceni mini komputer pokladowy zamontowany w zamku Odpowiedz Link Zgłoś
moofka jesoo kobiety 29.01.10, 11:36 ja nie prosze was o szereg uwag na temat sie wydaje sie watpliwosci mam szereg swoich pytam czy ktos to widzial w rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
ms135pt Re: jesoo kobiety 29.01.10, 11:41 produkty z tv szopow niestety pozostawiaja duzo do zyczena, wiele z nich jest droga i nie fukcjonyje tak jak w reklamie- lepiej dopasowac spodnie w sklepie- przymierzajac. nie wiem jak jest w mango z odeslaniem, przymierzonych niepasujacych, nienoszonych ciuchow- ale chyba nie mozna. Jak nie jestes przekonana i nie chcesz stracic- nie kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany Re: jesoo kobiety 29.01.10, 12:30 Można przymierzyć i odesłać: mango.pl/art/7 Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: jesoo kobiety 29.01.10, 12:51 Ale w rzeczywistości nie ma szans, żeby jeansy biodrówki spłaszczyły Ci brzuch, bo musi się coś górą wylać. Majtasy-spłaszczacze sięgają pod sam biust. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: jesoo kobiety 29.01.10, 21:43 Mam dżinsy o podobnym kroju i rzeczywiście pupa wygląda w nich dobrze. Jednak te, do których dałaś link, wyglądają tak, jakby potwornie wrzynały się w krok. Może to tylko tak wygląda, ale wrażenie jest nieciekawe i człowiek odruchowo się otrząsa ze współczuciem. Odpowiedz Link Zgłoś