magdaomar 30.01.10, 22:50 chcę jutro jechać ale nie wie czy body dł.rękaw też są w obniżce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aregiec Re: czy body coccodrillo też są na wyprzedaży? 30.01.10, 23:26 Bylam we srode bo tez jestem zainteresowana ale przeceny nie bylo i tylko z długim rekawem a takie mnie nie interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: czy body coccodrillo też są na wyprzedaży? 31.01.10, 08:39 W Coccodrillo jest tak, że obniżki na bieliznę dotyczą zawsze kolekcji-czyli te, które są w katalogu na dany sezon. Reszta wzorów nie jest obniżana, przynajmniej ja się nie spotkałam. Z tej kolekcji są tylko bodziaki z dł rękawkiem-zresztą możesz sobie zobaczyć katalog on-line i będziesz wiedziała jakie. I one powinny być przecenione narazie 0 jakieś 30 % Teoretycznie tyle ile teraz są przeceny na normalne ciuszki, ale w C to się nie sprawdza- w zeszłym roku na -70, bielizna była przeceniona jakieś 8 zł przy cene wyjściowej 23 np. Ja tam i tak już nie kupuję odkąd rozmiłowałam się w bieliźnie Fixoni, która przynajmniej żadnych niespodzianek nie robi a z C to różnie bywa niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.dorotakm do czarnulkaaa2 31.01.10, 23:44 Witam! Mam pytanie gdzie w Polsce można kupić dziecięce ciuszki Fixoni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: do czarnulkaaa2 01.02.10, 08:45 Ja kupuję bodziaki i piżamki od dziewczyny o nicku PFLEGE na allegro- ma sensowne ceny-3-pak body na 92-43 zl, mniejsze rozmiary po 34 zł np. Inna osoba ma wystawiona identyczne z kolekcji za 23 zl/szt W sklepach nie widuję za bardzo-tzn widziałam w Manufakturze w M(ł) ody Styl ale ceny kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nikamika Re: fixoni 01.02.10, 20:19 W Opolu jest sklep FIXONI tel . 077 45 45 111 e-mail: fixoni-opole@o2.pl nie wiem czy prowadza sprzedaz internetowa ale mozna tam zadzwonic i sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś