Dodaj do ulubionych

KOJEC jaki najlepszy

12.02.04, 12:06
Drogie Mamy
czy uzywacie kojcow, jaki jest Waszym zdaniem najlepszy i gdzie moglabym go
ewentualnie dostac.
POzdrawiam
Mama polrocznego Antosia
Obserwuj wątek
    • flurcia Re: KOJEC jaki najlepszy 12.02.04, 14:31
      Ja kupiłam łóżeczko turystyczne, które "robi" jako kojec i jest super. Ma dwa
      poziomy, górny nawet się rusza jak porusza się dziecko- jest specjalnie
      zawieszone, kieszeń z boku na zabawki i przypinany przewijak, który jak jest
      nie potrzebny to sie odchyla i wisi z boku. Boki są z siatki. Dodatkową zaletą
      jest fakt, że można go złożyć i zapakować w specjalną torbę ( niezbyt duża
      paczka) i zabrać ze sobą jak sie gdzieś wyjeżdza. Ja na przykład jeżdżę z nim
      do mojej mamy i doskonalesię sprawdza. Bardzo polecam. Masz zarówno kojec jak i
      łóżeczko na wyjazdy. Tradycyjne kojce nie podobały mi się choćby z uwagi na
      fakt, że boki z siatki zapadaja się jakby do środka i zmniejsza to
      powierzchnię. Łożeczko to jest szersze od tradycyjnego łóżeczka. Aha zamiast
      dwóch nóżek ma kółka, więc można podnieść z tej strony co są nóżki i przesunąć
      bez problemu. Koszt w hurtowni w Łodzi 280 zł. MOja Ola bardzo lubi się wnim
      bawić. Można przypiąć równiez do niego pałą - pasuje ten z Tiny Love. Polecam i
      pozdrawiam.
      • mymcia Re: KOJEC jaki najlepszy 12.02.04, 15:25
        A co to za firma?
        pozdr
        mymcia
        • flurcia Re: KOJEC jaki najlepszy 13.02.04, 14:09
          Kojec jest w zasadzie no-name (made in china. Można go kupić w Łodzi w firmie
          KTE na Zbąszyńskiej 5. Jeżeli chcesz to puść mi maila na sajgon@polbox.com to
          pstryknę kilka zdjęć kojca i ci wyślę.
          Łóżeczka turystyczne produkuje również firma Arti. Z wyglądu są podobne do tego
          co ja kupiłam - jest reklamaw numerze 2/2004 miesięcznika "Dziecko".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka