ghost_82 11.02.10, 22:09 widziałam dziś w Biedronce ciastoline Disney. 5 tubek za 19 zl. Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: ciastolina Disney z Biedronki ? 11.02.10, 22:20 kupiłam, pachnie olejkiem migdałowym, ma fajne kolory i bardzo miękką konsystencję. Dla mojej córy idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: ciastolina Disney z Biedronki ? 11.02.10, 22:22 na allegro 4 tuby po 26 zł + przesyłka Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.a.t.a.r Lee_a ;) 16.02.10, 19:30 byłam dzisiaj w Biedronce i u nas zostało jeszcze kilka tych ciastolin. Chciałam kupić siostrzenicy ale siostra pytała czy ta ciastolina szybko wysycha czy nie? Czy jest taka w rodzaju jakiegoś magicznego piasku?(nie pamiętam nazwy ale on ponoć nie zasycha!) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Lee_a ;) 16.02.10, 21:43 nie wysycha, my mamy od zeszłego czwartku i jak jest w pudełku to nie wysycha, jak ulepione figurki zostaną na zewnątrz to ładnie twardnieją - jak każda ciastolina się zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: ciastolina Disney z Biedronki ? 11.02.10, 23:29 to moze kupie jutro, oby mlodszy mi jej nei zezarl Odpowiedz Link Zgłoś