Dodaj do ulubionych

Rowerki z decathlonu 14 calowe

12.02.10, 13:17
Może mi któraś z was doradzić? Potrzebuję rowerka dla małej czterolatki,
myślałam o 14 z decathlonu, szkopuł w tym, że nie ma decathlonu w moim
mieście, może mi kupić kolega i przywieźć ale nie zobaczę na żywo, potrzebuję
więc rady który się dobrze sprawuje.
Byłam zdecydowana na Meridę 16 ale znalazłam jakąś stronę z rozmiarami dziecka
do danej wielkości rowerka i według nich mała zupełnie na 16 się nie nadaje,
na 12 jest za duża jednak, ma 97 cm wzrostu.

www.decathlon.com.pl/PL/rowery-dzieci-ce-12-14-17910015/
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:36
      one są wszystkie takie samesmile różnią się kolorami. Mój syn miał niebieski ale
      nie ten w linku, bo ten jest tegoroczny, tylko sprzed dwóch lat. Jak najbardziej
      polecam.
      • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:38
        no właśnie czytałam opisy i są takie same, w dwóch pierwszych tańszych nie jest
        tylko zaznaczone, że to 14 calówki - a skąd takie różnice w cenie?
        • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:39
          i jeszcze jedno, je się kupuje złożone czy w kartonie do złożenia?
          • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:42
            my kupowalismy cały- tzn wyjechaliśmy nim ze sklepu.
            Sama nie rozumiem różnicy w cenie, tak samo jest przy 16", akurat ten co my
            chcemy (piracki) jest najtańszy ale to jest dalej ten sam rower co pozostałe.
            Jak kupowaliśmy nasz niebieski 14" to był droższy od bodajże wtedy czerwonego bo
            miał błotniki i dzwonekwink (co zreszta można samemu dokupić).
            • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:44
              weź jej ten z krokodylem bo ma błotniki w kolorze roweru, ładnie to wygląda. Do
              pozostałych musiałabyś dokupić czarne.
              • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:52
                Mi się krokodyl podoba najbardziej prawdę mówiąc, szkopuł w tym, że niedostępny
                w Poznaniu gdzie mógłby go kupić kolega - szlag by to...
                • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 13:59
                  no to szkoda ale musisz teraz kupować? przeciez jeszcze śnieg leży i pewnie
                  jeszcze poleży....na wiosnę powinni coś rzucić. Ja też czekam na nasz piracki
                  model, bo też niedostępny. W całej Polscewink
                  • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 14:01
                    to prezent od babci na urodziny ma być, musi być u mnie do 15 marca a kolega raz
                    na 2 tygodnie przyjeżdża...
                    • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 14:07
                      rozumiem, to niech kupi jaki będzie w takim razie. Plus czarne błotniki. U nas
                      wiele dzieci jeździło bez błotników w ogóle ale za to miały brudne plecywinknie
                      wiedzieć czemu dzieci najbardziej lubią jeździć po kałużach i błociewink no i po
                      prostu jak ziemia mokra to niestety wszystko się brudzi.Jeżeli córka bedzie się
                      uczyć jeździć albo bedzie jeździła pomału, to nic się nie stanie. Jak będzie
                      szaleć, to załozycie błotniki.
                      • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 15:26
                        jeszcze jedno pytanie odnośnie rowerka decathlonowskiego, co z gwarancją? czy
                        żeby była zachowana musi być robiony u nich przegląd co roku? jak to wygląda?
                • magda79pn Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 14:30
                  slonko1335 napisała:

> Mi się krokodyl podoba najbardziej prawdę mówiąc, szkopuł w tym, że niedostępny
                  > w Poznaniu gdzie mógłby go kupić kolega - szlag by to...
                  -----------------------
                  JA JESTEM Z POZNANIA I ROWEREK JEŚLI GO ZAMÓWISZ JEST NASTĘPNEGO DNIA DO
                  ODBIORU!!! NA PEWNO TAK JEST BO DZWONIŁAM MIESIĄC TEMU I SIĘ DOWIADYWAŁAM
                  WŁAŚNIE O TEN Z KROKODYLKIEM, SYNKOWI SIĘ BARDZO PODOBAŁ TEN Z KROKODYLEK, BYĆ
                  MOŻE I TAK MU GO KUPIĘ, JAK OPANUJE JAZDĘ NA 12" GIANCIE (MYŚLĘ ŻE OK
                  KWIETNIA/MAJA) TO GO SPRZEDAM I KUPIE MU TĄ 14" wink
    • mea8 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 14:30
      Meridy stanowczo nie kupuj. Kupilam wlasnie 16", maly ma 108 cm i
      jest minimalnie za maly, ale do wiosny dorosnie. Jestem z tego
      samego miasta co Ty, tez sie czailam na decathlona ale nie chcialo
      mi sie jechac przymierzacsmile
    • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 15:24
      Dzięki dziewczyny za cenne informacje.
      No to chyba się zdecydujemy na tego krokodyla i zamówimy skoro tak można. Bez
      sensu kupować Meridę żeby stała i czekała na przyszły rok w dodatku w piwnicy u
      teściów bo u nas nie ma miejsca...
      Szkoda tylko, że nie możemy zobaczyć dokładnie i go przymierzyć.
      Swoją drogą ciężko dostać te 14 a z tego co widzę na forum to jednak mnóstwo
      ludzi ma problem co miedzy 12 a 6 zrobić...
      • magda79pn Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 15:36
        JA CAŁY CZAS POLUJĘ NA UŻYWANEGO W DOBREJ CENIE smile
        DLA MNIE W DOBREJ CENIE TO ZNACZY MNIEJ WIĘCEJ PÓŁ CENY wink NA PEWNO MNIEJ NIŻ
        230ZŁ smile (OSTATNIO BYŁ UŻYWANY NA ALLEGRO ZA 230ZŁ, TO JUŻ BYM WOLAŁA NOWY
        CZERWONY BEZ BŁOTNIKÓW ZA 299ZŁ KUPIĆ...)
        • azyli Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 13.02.10, 10:53
          Mysle ze jak zacznie sie sezon to spokojnie za 120-150 bedzie mozna kupić
          uzywane czerwone. Inne kolory są zwykle droższe.
    • ksiezniczka256 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 16:50
      te błotniki są raczej symboliczne, tj. małe.
      Jedna rzecz mnie zastanawia - ceny.

Synek dostał rower pod choinkę - ten zielony - i wtedy kosztował w decathlonie
      299 (czy jakoś tak, w każdym razie poniżej 300). Teraz na stronie widzę już 369...
      • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 21:25
        nie, no błotniki są takie jak mają być. Wystarczające na tak mały rower.
        Zobaczysz jak syn zacznie jeździć, bo chyba nie mieliście jeszcze okazji od świąt.
        Ceny rowerów to dla mnie wielka zagadka, może oni je zamawiają z Francji
        (dectathlon jest francuski) i zależy od kursu euro? nie wiem sama.
        Jeżeli chodzi o gwarancję, to nie słyszałam o obowiązkowych przeglądachwink to
        nie samochód z salonuwink pomijam fakt, że przez dwa lata mega intensywnego
        używania nie było pół powodu aby korzystać z gwarancji. Mój syn miał dosłownie
        do pupy przyklejony ten rower.
        Ale to super, że oni ściągają na zamówienie, na pewno? ja chcę ten piracki ale
        jak sprawdzałam, to nie ma go nigdzie w PL, więc ciekawe skąd by go
        ściagali...aż zadzwonię tam jutro bo syn czeka na wiosnę tylko dlatego, ze
        będzie mógł jeździć na rowerzewink oczywiście w zimie po śniegu też jeździł....a
        raczej próbowałwink
        • magda79pn Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 22:07
          facet (bardzo miły) w decathlonie poznań swadzim, powiedział mi (przez telefon)
          że rowerka niema na sklepie ale zaraz sprawdzi w komputerze i okazało się że są
          dostępne na magazynie, spytałam jak długo się czeka za takim zamówionym
          rowerkiem i odpowiedział że jutro najpóźniej pojutrze byłby w sklepie do
          odbioru. Ogólnie to dzwoniłam w innej sprawie, pytałam czy nie mają jakieś
          wyprzedaży tych właśnie rowerków z roku 2009, nie było, a na sklepie mieli ten
          czerwony bez błotników za 299zł (stary kolor bo 2009) i ten za 369zł (nie
          pamiętam, zielony? chyba...)
          Jak to w realu wygląda to nie wiem bo nigdy nic u nich nie zamawiałam, dzwoniłam
          do sklepu jakoś na początku stycznia.
          • mmala6 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 12.02.10, 22:12
            hm, dzięki za info. Zadzwonię i zapytam, choć skoro naszego nie ma w całej
            Polsce to pewnie w 'magazynie' też nie będziesad
        • ksiezniczka256 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 13.02.10, 17:00
          > Zobaczysz jak syn zacznie jeździć, bo chyba nie mieliście jeszcze >okazji od
          świąt.
          niestety, okazji już było sporo - małemu śnieg kompletnie nie przeszkadza, a
          szkoda. Jak na razie brak błotnika nie przeszkadza - zresztą zawsze można dokupić.

W każdym razie byłam dziś w decathlonie (Wrocław) i były rowerki pomarańczowe,
          niebieskie i zielone - jakaś promocja na nie była, wszystkie tańsze niż cena
          regularna.
          • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 13.02.10, 20:58
            Zamówiłam krokodylka, nie wiem w jakiej będzie cenę, przez telefon pan podał
            regularną.
            • magda79pn Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 14.02.10, 20:52
              slonko - mam prośbę, jak dotrze do ciebie ten rowerek to zmierz mi proszę
              minimalną wysokość siodełka smile
              ja nie mogę czytać tego forum big_grin właśnie zastanawiam się za ile sprzeda się w
              kwietniu/maju giant animator 2008 smile i czy trzeba będzie dużo dołożyć aby kupić
              nowego krokodylka smile
              • slonko1335 Re: Rowerki z decathlonu 14 calowe 14.02.10, 21:11
                eh, ja też niedawno stwierdziłam, że jeszcze trochę i z torbami pójdziemy, ależ
                mam forum do moderowania - zakupocholiczka i takie pokusy...
                oczywiście zmierzę to siodełko jak tylko będzie u mnie a mam nadzieję, ze
                obędzie się bez problemów, bo prawdę mówiąc dzisiaj nie dzwoniłam czy już czeka
                , jutro zadzwonię bo kumpel też w samym Poznaniu nie mieszka wiec nie chcę żeby
                dwa razy jeździł..
              • mmala6 Magda79pn 14.02.10, 21:15
                ponieważ ten rowerek (tyle że wersja bez krokodylawink)stoi jakieś pięć metrów
                ode mnie (na korytarzuwink) to się 'pofatygowałam' i zmierzyłam- od ziemi do
                miejsca gdzie dziecko trzyma pupę - 43cm, niżej się nie da.
                • magda79pn Re: Magda79pn 14.02.10, 21:33
                  dzięki smile
                  ja mam animatora 12" postawionego w takim miejscu że dostęp do niego będzie na
                  wiosnę smile może jutro go odkopię i zmierzę, bo tak jak mamy w tym małym giancie
                  to jest akurat, w giancie 16" najniższe położenie siedziska jest za wysoko.
                  • magda79pn Re: Magda79pn 14.02.10, 21:38
                    mąż mnie z chaty wyrzuci jak usłyszy że chcę kupić kolejny rower smile a na giancie
                    12" młody nawet nie był na dworze big_grin
                    za szybko się cieszył że wózki się skończyły... za szybko big_grin
                    • mmala6 Re: Magda79pn 14.02.10, 21:44
                      a ile wzrostu ma Twoje dziecko? mój syn zaczął jeździć na 14" dwa lata temu
                      (równo, bo pamiętam, że też był luty i było CIEPŁO i BEZ ŚNIEGU!), miał jakieś
                      100cm wzrostu.
                      • magda79pn Re: Magda79pn 14.02.10, 21:51
                        jakieś 107-108cm i będzie jeździł na dwóch kołach nie na czterech dlatego
                        siedząc musi dosięgać do ziemi smile
                        • mmala6 Re: Magda79pn 14.02.10, 21:57
                          hm, to się zastanów czy warto kupować te 14stkę. Mój syn ma w tej chwili
                          110-112cm, w lecie miał ok 108 czyli tyle co Twój syn i 14stka była na styk,
                          choć 16stka z dectahlona była ciut za wysoka (właśnie dlatego, ze musi dotykać
                          całymi stopami ziemi). Teraz 14stka jest za mała, oczywiście da radę jeździć ale
                          mu niewygodnie, bo chyba już kierownicy nie można dać wyżej i kolana ma za
                          wysokowink Teraz 16stka będzie akurat. U Ciebie ta 14stka byłaby na pół sezonu,
                          więc nie wiem czy warto robić zamieszanie. Może ten giant 16" będzie ok.
                          • magda79pn Re: Magda79pn 14.02.10, 22:03
                            zmierzyłam i potrzebujemy siedzenie na wysokości 46-7cm a giant 16" ma 50cm i
                            jemu te 3cm robią bardzo dużą różnicę, zobaczymy co będzie w maju smile
                            • magda79pn Re: Magda79pn 15.02.10, 11:27
                              w necie jest napisane że rowerek ma regulowaną wysokość kierownicy i siedzenia smile
                              tak sobie liczę "po swojemu" teraz musiałby mieć podniesione siodełko ok 4cm, za
                              rok gdy podrośnie to ok 10cm więc rowerek byłby w przeszłym roku wykorzystany
                              chociażby na działce smile
                              Mojemu synowi bardzo podoba się krokodylek, a mi by bardziej pasował jakiś
                              używany, z kolei te ze starej kolekcji (czerwone i błękitne) jakieś takie mimo
                              wszystko dziewczęce mi się wydają.
                              • azyli Re: Magda79pn 15.02.10, 16:43
                                Wymierzyłam nasz rowerek 14" dziś. Mam nadzieje, ze komuś sie przyda.

Wg mnie dziecko, które ma nóżki o długości 32cm (od kroku) spokojnie może uczyć
                                sie jeździć z kolami bocznymi.
                                Do nauki jazdy na 2 kołach niezbędne sa nogi o 10 cm dłuższe. U nas regulacja
                                siodełka pozwala je bezpiecznie podnieść do 52cm.

Kierownica jest w tej chwili na wysokości 60cm. Podobno jest jakaś regulacja,
                                niestety nie mam odpowiednich kluczy żeby sprawdzić w jakim zakresie.

Widze ze rowerki zaczynają sie pojawiac juz na allegro mimo zimy. Widzialam
                                ostatnio rowerek strażaka Mateo 16" (z tym ze nazwa aukcji jest beznadziejna),
                                wiec 14"-stki tez pewnie lada moment będą.
                                • magda79pn Re: Magda79pn 15.02.10, 17:29
                                  azyli, czy nie ty czasem sprzedajesz na allegro teraz 14 z decathlona?
                                  • mmala6 Re: Magda79pn 15.02.10, 19:14
                                    kierownica też jest regulowana, oczywiście. Ale my już od lata mamy ją na
                                    maksymalnej wysokości, siodełko musi być odpowiednio niżej. Nie można dać
                                    kierownicy i siodełka na maksa, bo dziecko garba dostaniewink
                                    My mamy niebieski sprzed dwóch lat i zapewniam Cię, że nie jest 'babski'wink
                                    chciałam go sprzedać ale mąż powiedział, żeby trzymać dla drugiego.
                                    • magda79pn Re: Magda79pn 15.02.10, 20:08
                                      ja też wszystkie rowerki trzymam dla młodszego smile jakoś szkoda mi oddać za
                                      półdarmo rowerków które kupiliśmy nowe i są w idealnym stanie bo starszy syn
                                      jest bardzo wysoki i bardzo szybko ze wszystkich wyrastał więc teraz mam dwa
                                      gianty (16" i 20") które są za duże smile +24" kellys na którym teraz jeździ
                                      starszy syn no ale ten jeszcze nie czeka, jest w użyciu i jeszcze myślę że
                                      będzie używany do komunii czyli rok a potem będzie stał i czekał na swoją kolej wink
                • magda79pn mmala6 02.03.10, 13:20
                  mogę prosić i jeszcze jeden wymiar rowerka? big_grin
                  chciałabym znać odległość między siedzeniem a kierownicą (od rury do rury) smile
                  • mmala6 Magda79pn 02.03.10, 13:56
                    hm, ciężko o dokładny pomiar, bo same rury też mają swoją szerokść.
                    Zmierzyłam od środa rury od kierownicy- najniżej jak się da- do środka rury od
                    siodełka: 38.5cm jeżeli pomiar jest po skosie (siodełko zaczyna się niżej niż
                    kierownica), 41cm jeżeli po prostej.
                    Mam nadzieję, że to jasnewink jakby co, to pytaj, jestem w domu a rower obok.
    • slonko1335 Rowerek już czeka na właścicielkę 17.02.10, 22:39
      a dokładniej na jej urodzinywink
      Magda mają jeszcze jednego krokodylka bo z moim drugi sprowadzili bo dużo osób
      pyta ponoć....
      • magda79pn Re: Rowerek już czeka na właścicielkę 18.02.10, 00:09
        słonko - nie podpuszczaj smile
        czekam na wiosnę smile czekam na okazję na allegro smile a jak nic się nie trafi to
        być może sprzedam gianta animatora 12 oraz wózek maclaren i będzie na krokodylka
        jak znalazł smile
        Ogólnie zadowolona jesteś? podoba ci się?
      • magda79pn Re: Rowerek już czeka na właścicielkę 18.02.10, 00:10
        widzę że córeczka ma urodziny 15 marca, mój młodszy syn ma 1 marca a starszy 14
        marca smile
        • slonko1335 Re: Rowerek już czeka na właścicielkę 18.02.10, 08:14
          Nie wiem czy mi się podoba czy nie bo nie widziałam. Kolega mężowi do pracy
          podrzucił a ślubnemu w aucie elektryka poszła i auto na warsztat, więc w firmie
          zostawił bo nie miał jak ciągnąć autobusem, jutro zobaczę. Niestety kolega nie
          pomyślał a dokładniej łatwiej mu było wziąć do auta nie skręcony więc musimy go
          jeszcze złożyć, mąż się upiera że zrobi to sam, ja wolę żeby zrobił jakiś serwis
          rowerowy...
          A to masz w marcu dwie imprezy, czy wspólnie im robisz?
          • magda79pn Re: Rowerek już czeka na właścicielkę 18.02.10, 10:46
            WSPÓLNIE ROBIĘ DLA RODZINKI ZAZWYCZAJ PO ŚRODKU, OK 7-8.03, ZALEŻY JAK WEEKEND PRZYPADA smile NO I OSOBNO STARSZEMU DLA KOLEGÓW ZE SZKOŁY smile
            NIE MOGĘ SOBIE PODAROWAĆ RODZINKI BO MŁODSZY NIEMA KOLEGÓW, A STARSZEMU MUSZĘ ZROBIĆ DLA KOLEGÓW BO ON TEŻ CHODZI DO INNYCH NA URODZINY... I KOŁO SIĘ ZAMYKA smile
            • magda79pn byłam w decathlonie... 20.02.10, 18:52
              pierwszy raz w życiu smile (mam do niego daleko, muszę cały poznań przejechać...)
              Więc wrażenia bardzo pozytywne, super sklep, mnóstwo towaru, intersport i
              go-sport muszą się schować.
              Najpierw się wkurzyłam bo pojechałam głównie po dwie rzeczy, mianowicie po
              spodenki rowerowe z wkładką dla starszego syna i obejrzeć na żywo krokodylka
              oraz przymierzyć młodszego syna do tego roweru. Okazało się że mają 3szt rowerka
              14", niebieski za 299, pomarańczowy za 339 i zielony za 369zł ale wszystkie trzy
              w kartonach a do przymierzenia żadnego, podchodzę do faceta z działu rowerowego
              i pytam czy gdzieś jest ten rowerek skręcony, a on mi na to że nie, ale
              wyglądają tak jak na zdjęciach na kartonie!!! tłumaczę czubkowi że specjalnie
              przyjechałam żeby przymierzyć synka do roweru a sprzedawca na to że niestety
              rowerek będzie gotowy do przymiarki na jutro!!! no ale przymierzyliśmy go do 16"
              i okazało się że jest tak samo za duży jak nasz 16 calowy giant.
              Ale udało mi się chociaż kupić spodenki w rozmiarze "s" nie wiem czy młodzieżowe
              czy dla dorosłych, ale pasują i były przecenione o 65% big_grin kosztowały 18zł big_grin
              • slonko1335 Re: byłam w decathlonie... 20.02.10, 19:12
                Kurka wiedziałam, że oni ten rowerek w kartonie mają szkoda, że Ci nie
                powiedziałam to być wcześniej zadzwoniala żeby złożyli.
                Nasz już złożony ale jeszcze nie widziałam, bo schowany u mamy, ponoć super. Tam
                w instrukcji jest na jaką wysokości co ma być ustawione przy danej wysokości
                dziecka i długości nogi, u Alki drugi poziom wszystkiego wyszedł (są trzy) przy
                jej wzroście i jej nóżce krótkiej..
                • mmala6 Re: byłam w decathlonie... 20.02.10, 21:31
                  faktycznie 'czubek'wink skręcenie roweru zajęłoby mu 5 min.
                  U nas zawsze wszystkie były wystawione i dzieciaki na nich jeździły po
                  sklepie. Choć nie byłam tam ostatnio i może faktycznie na zimę
                  pochowali i jeszcze nie poskręcali.
                  • magda79pn Re: byłam w decathlonie... 20.02.10, 21:51
                    było pełno, 16 i 20 kilka wzorów a 14 żadnej smile
                  • monix123 Re: byłam w decathlonie... 20.02.10, 21:58
                    U nas też zawsze wszytskie skręcone. Moje młode jeżdżą zawsze na
                    nich po sklepie/chociaz akurat takich rowerków nie mamy/, na
                    hulajnogach zresztą teżsmile
                    • mmala6 Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 14:01
                      dzwoniłam do wrocławskiego dectahlonu i niestety nie ma i już nie będzie naszego
                      wybranego modelu, pirackiej 16" za 350zl (jak się okazało, to jakaś
                      'wyprzedaż'). Cenę normalną, czyli np model 'szeryfa' za ponad 500zł uważam za
                      przesadę. W związku z tym udało mi się upolować na allegro model sprzed dwóch
                      lat 'strażacki' w idealnym stanie, z kaskiem nieużywanym, światełkami, za 300zł
                      z odbiorem osobistym. Rower jest cudny, syn jeszcze nie wie, że czeka na niego w
                      'bagażniku', ma to być niespodzianka od dziadka i babciwink
                      • magda79pn Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 14:14
                        dzięki za wymiary, ja tak chciałam mniej-więcej wiedzieć, zaraz zmierzę gianty i
                        będę coś wiedziała, nadal poluję na coś na allegro big_grin
                        mi też się ten piracki podoba, ale nie wiem czy w poznaniu jest dostępny, cena
                        399zł, syn wsiadał na taki jakiś czerwony w kwiatki i niestety nie dosięga
                        stopami do ziemi, podobnie jak w giancie 16".
                        Ostatnio strażak poszedł na allegro za 150zł smile za 150zł to kupiłabym nawet
                        troszkę za duży bo jednak wagowo między decathlonową 16 a giantem jest wyraźnie
                        wyczuwalna różnica, na moją rękę dobre 4kg.
                        • mmala6 Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 14:34
                          pirackich nie ma chyba już w ogóle nigdzie.
                          150zł to duper cena ale ciekawe w jakim stanie. Ten nasz jest naprawdę jak nowy,
                          zero otarć czy rys. Musiał być nowy lub jak nowy, bo to prezent od dziadków,
                          więc żaden wytarciuch nie wchodził w grę.No i plus, że mogliśmy go obejrzeć i
                          jest na pełnych gwarnacjach. W każdym razie temat roweru na 2 lata mam z głowywink
                          • magda79pn Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 16:42
                            ja mam temat rowerów z głowy do komunii (do małego komunii wink ) tylko akurat tak
                            głupio wyszło że jeden rowerek jest mu za mały a drugi za duży smile mało tego, ten
                            który jest za duży jest baaardzo ciężki big_grin
                            • magda79pn Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 16:44
                              allegro.pl/item928674816_b_twin_strazak_mateo.html
                              ten sam rowerek był kilka razy wystawiany z minimalną, gdybym wiedziała że ma kosztować 150zł to na pewno bym go kupiła...
                              • magda79pn Re: byłam w decathlonie... 02.03.10, 17:04
                                Swoją drogą to nie rozumiem tych promocji w decathlonie... jak jest promocja lub
                                wyprzedaż w jednym to niema tego w drugim... myślałam że jako sieć sklepów,
                                wszędzie mają jednakowe promocje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka