puellae_2007 17.03.10, 11:02 Czy jest już dostepna?Widzial ktoś? Chodzi mi o jakies szorty,krótkie spodenki, cienkie spodnie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: H&M kolekcja LATO 17.03.10, 11:13 puellae_2007 napisała: > Czy jest już dostepna?Widzial ktoś? Chodzi mi o jakies szorty,krótkie > spodenki, cienkie spodnie...? letnia kolekcja juz od dawna jest dostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: H&M kolekcja LATO 17.03.10, 11:34 Dziękuję, jak byłam jakieś 2 tygodnie temu były tylko jedne cieńsze spodnie dla chłopców i bluzeczki. Tyle. Czekałam na spodenki itp. Zajrzę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M kolekcja LATO 17.03.10, 15:03 a, z tym że ja nie patrze na chlopięce. dziewczęce ciuszki sa juz od dawna, np. letnich sukienek była juz chyba druga dostawa. Oczywiście ciagle sa dokładane nowe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: H&M kolekcja LATO 17.03.10, 15:17 Właśnie wróciłam z H&M jest masa letnich rzeczy z tym że ja tez patrze na dziewczęceDziewczyna z H&M mówiła że praktycznie dziennie wykładaja nowy towar. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: H&M kolekcja LATO 17.03.10, 19:29 Byłam dziś i ....kanał.Dla chłopców jest tylko trochę koszulek. 1 rodzaj spodnie roll up z kilku kolorach i ze dwie pary krótkich spodenek.Dla dziewczynek faktycznie cała masa...dla chłopców chyba trzeba jeszcze czekać. Odpowiedz Link Zgłoś