Dodaj do ulubionych

H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce

19.03.10, 20:14
Info z gazetki smile Od 25.03 do 05.04 Kup 3 zapłać za 2 dotyczy
wszystkich artkułów dziecięcych w H&M . Przy kupnie 3 art, najtańszy
gratis. Obowiązuje jeden zakup na klienta smile
Obserwuj wątek
    • beamilka Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:19
      a gdzie można zobaczyć taką gazetkę?
      • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:29
        W Vivie smiletej plotkarskiej gazecie była smile
        • agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:31
          Fajnie, że napisalas o tej promocji, na pewno na cos sie skuszę smile
          • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:40
            No jak mialam nie napisać smile sama wiele razy korzystalam z
            informacji od Dziewczyn i w końcu pierwsza na jakieś info trafiłam :-
            ) a h&m jest tu lubiany, ja sama zwariowałam na punkcie kilku rzeczy
            z nowej kolekcji smile jedyne co mnie wnerwia to że potem poł
            dzieciakow z miasta chodzi w tych samych ciuchach smile
            • agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:43
              jedyne co mnie wnerwia to że potem poł
              > dzieciakow z miasta chodzi w tych samych ciuchach smile

u nas tak nie ma, ale ja nie mieszkam w mieście wink
              • maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:50
                a mogłabyś napisać, czy obowiązuje w każdym H&M, bo z tym różnie bywa... wink
                • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 21:09
                  słowa nie ma nt temat...ale myślę że we wszystkich, bo dali to w
                  gazecie ogolnopolskiej jakby nie bylo wink
                  • florka007 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 07:10
                    Dzięki za info - dziś miałam jechać z córcią po jakieś spodnie -
                    wstrzymam się zatem do czwartku i kupimy coś więcej smile
                  • maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 20:55
                    to fajnie smile dzięki za info - wyruszymy w czwartek wink
                    PS. czasem zaznaczają, że w jakimś sklepie nie obowiązuje, więc wolałam zapytać wink
    • beata1974 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 07:26
      Dzięki dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      podoba mi się kilka koszulek dziewczęcych - na pewno zrobię zakupy bo to zawsze
      30 % taniej !!!
      • blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 08:21
        Dobrze wiedzieć smile dzięki. Ja mam trójkę dzieci, to zawsze jedno ma coś gratis
        wink hihihi
    • mala_mee Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 08:35
      A trzeba mieć jakiś kupon albo gazetę czy dają jak leci???
      • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 17:32
        dają jak leci smile myślę że to będzie taka promocja jak ostatnio na
        kurtki smile
        • ania0079 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 17:47
          Widziałam gazetę, w niej była ulotka h&m i wydaje mi się, że jednak będzie
          trzeba mieć kupon z gazety.
          • agusia_h Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 18:09
            A ta viva, to bieżący numer?
            • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 18:58
              Tak, bieżący. Nie sądzę żeby mial obowiązywać jakiś kupon-gazetak
              jest formatu A4, zdjęcia ciuszkow z cenami i w chmurce opis taki jak
              napisałam wczoraj. Żadnego kuponu ani wzmianki o nim nie ma.
              • agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:05
                bieżący, czyli nr 6., z Cichopek na okładce? Sorry, że sie tak
                dopytuje, ale nie wiem nawet czy to miesięcznik czy dwutygodnik?
                • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:35
                  Tia smile z Cichochlopek wink
    • anjaand Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:37
      Zainteresowanym radziłabym zapytać w sklepie bo na ostatniej stronie wspomnianej
      ulotki ta "chmurka" z informacją 3 za 2 jest obrysowana kreseczkami z nożyczkami
      jakby do wycięcia, więc na dwoje babka wróżyła czy trzeba go mieć czy nie ;/
      • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 20:04
        Ha-fakt-nie zwrocilam uwagi...na 1 stronie jest identyczna chmurka
        bez nożyczek smile Pytanie tylko co to faktycznie oznacza, bo ani
        slowa nie ma nt tego że takową chmurkę trzeba mieć i z nią sie
        zgłosić.....
        • blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 07:58
          I jak ktoś wie, czy trzeba mieć jakiś kupon? bo 25 marca się zbliża wink
          • agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 08:36
            Ja na wszelki wypadek kupie tę gazetę (mam nadzieję, że jeszcze
            dostanę)....
            • maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 09:21
              ja dziś kupiłam dwie wink
    • rafakoral2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 10:51
      Dzwoniłam dziś do jednego z H&M i nic narazie nie wiedzieli na temat tej promocji,wiadomo im było tylko tyle,że w czwartek będzie dzień Garden... odzież ekologiczna.Jutro mam zadzwonić,mają się dowiedzieć co z tą promocją.Ja w razie czego też kupiłam gazete winkJest tam rzeczywiście taki kupon do wycięcia,więc podejrzewam,że jednak trzeba mieć ten kupon przy sobie,bo po co by to było.Chyba po to,żeby zwiększyć sprzedaż gazety.Jak jutro się dowiem to dam znać.
    • kakuba na której stronie Vivy? 22.03.10, 12:49
      a na której stronie w Vivie jest ten kupon?
      bo ja ślepa jakaś chyba jestem
      kupiłam nr 6 (ten z Cichopek) bez dodatków za 5,90 zł
      2 razy już wertowałam i nie widzę
      czy mogę prosić o podanie nr strony?
      • agni71 Re: na której stronie Vivy? 22.03.10, 13:26
        Ja tez juz kupiłam - informacja nie jest na stronie gazety, tylko w
        takiej dodatkowej wkładce reklamowej H&M. jesli nie masz jej w
        czasopismie, to albo trafił ci sie felerny egzemplarz bez, ale
        pracownik kiosku sobie wziął. Ja przed zaplaceniem sprawdziłam, czy
        na pewno jest ta wkładka, bo wiem, że różnie to bywa.

Faktycznie info o promocji jest w takiej jakby chmurce ze znaczkiem
        nożyczek, ale z drugiej strony - nie ma nigdzie informacji, że
        promocja jest tylko za okazaniem kuponu czy ulotki.
    • czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 16:09
      Byłam dziś pzrelotem w H&m-ie i panie nic nie wiedzą....pokazalam im
      gazetkę to szefowa poleciała do kogoś tam dzwonić i przyszła z
      newsem że jakiekolwiek wiadomości nt będą mieć dopiero po
      południu....same były w szoku bo od przyszlego poniedzialku rusza
      jakas kampania na 10 % zniżki, czy cuś takiego ( nie dopytywałam) i
      o tej już wiedziały a o tej nic....
      • blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 17:03
        Hmmm żeby na 3 dni przed jeszcze nic nie wiedzieli w sklepach. Mam nadzieję,że
        to jednak będzie smile
        Też kupiłam gazetę, sprzedaż im wzrosła przez to wink
        • patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:47
          szukałam dzisiaj w Empiku, w leclercu, w dwoch kioskach, nigdzie nie ma tej
          wkładki , w zafoliowanych i zwykłych. sad czy wszystkie wykradzione czy tylko w
          wybranych miastach jest nakład vivy z wkładką do h&M?
          bo szukałam w vivie z cichopkową na okładce..
          • agni71 Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57
            Przypuszczam, ze rozkradzione. Nie sądzę, żeby wkładki były tylko w
            niektórycyh miastach. Ja kupiłam w malej podwarszawskiej
            miejscowości.
          • j.iwi Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57
            ja mam smile dzisiaj kupiłam, szykuję się na jakieś spodnie 3/4 na 116 i 122/128,
            jest coś ciekawego? ktoś coś widział? smile
            • j.iwi Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57
              dla chłopaka smile .... zapomniałam dodać
              • ollas Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 20:49
                Ja tez kupiłam dziś w W-wie. Egzemplarz niezafoliowany, za 5,90.
                Może lepiej pytać w kioskach, niż w takich punktach samoobsługowych.
                • eryk2601 Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 21:56
                  Ja też kupiłam, u mnie jest katalog mango i kupon z 20% rabatem.Nie ma żadnego
                  info o H&M.
          • joagraba Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:09
            Jeśli w gazecie jest wkładka reklamowa z kuponem h&m to widać ją od razu bo wystaje - jej format jest ciut większy niż Vivy.
            Jest też zafoliowana broszurka Mango z kuponem rabatowym na 20%.
            • patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:45
              w gazecie bez dodatków nie ma nic. w vivie zafoliowanej był wszedzie ten sam
              film-nie pamietam jaki- na plycie i ulotka reklamowa z Douglasa-czy z jakims
              rabatem nie wiem bo nie wnikalam w szczególy. wniosek taki ze chyba jest jakis
              regionalny podział na dodatki.
            • patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:51
              ten kupon rabatowy do mango jest tez do pobrania na stronie int vivy.
              do h&m niestety nie znalazłam. moze odezwie sie jakas rzeszowianka ktorej udalo
              sie kupic gazete z tym kuponem ?smile
              • majarzeszow Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 06:07
                patatajowa, ty z rzeszowa, prawda ? bo ja tez. i szukalam w empikach i w nowym
                swiecie - w vivie byla tylko wkladka z perfumerii "douglas". nic o h&m nie bylo,
                a szkoda, bo mam upatrzone pare rzeczy.
                ale na wszelki wypadek patrzylam w kilku egzemplarzach i wszedzie ten douglas.
                az sie baba z obslugi na mnie dziwnie patzyla, co ja tak grzebie w tych gazetach smile

widac u nas nie bedzie tej promocji....
                • kakuba Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 07:28
                  ja też wczoraj przeszukałam kilka lokalizacji... w Bydgoszczy też
                  niestety tyko Mango i Douglas
                  ale w H&M czasami bezpośrednio w sklepie (bez kuponów) bywają akcje
                  promocyjne, więc może nie wszystko stracone...?
                • patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:14
                  no wlasnie tak myslałam ze są kupony dla równych i równiejszych ....sad
                  • blizniaki14 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:39
                    Jakoś mi się nie wydaje,żeby to było na regiony podzielone. Ja obecnie mieszkam
                    w małym przecież Nowym Sączu, gdzie H&M jest może z pół roku i tu wkładki w
                    Vivie są. Najlepiej chyba popytać w H&M.
                  • majarzeszow Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 09:26
                    patrzylam dzisiaj w Tesco w Rzeszowie - tez nie ma sad w ani jednym egzemplarzu....
                    • julka-4 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 09:30
                      Teraz zadzwoniłam jeszcze do M1 w czeladzi tam dziewczyna
                      powiedziała że żadnego kuponu nie trzeba i promocja obowiązuje na
                      cały dział dzieciecy.Każdy sklep podaje inna informacje,ciekawe jak
                      będzie w praktycesmile
                  • a-e-p Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 13:12
                    W Rzeszowie kuponow nie ma... Dla mnie żenada - sprawe mozna głosic
                    Vivie... Byłam w ok. 10 kioskach, w osiedlowych delikatesach
                    (przegladnełam wszystkie gazety), pytałam w 2 Kolporterach -
                    sprzedajaca zapewnila mnie, ze na pewno z gazety nie wystawała
                    wieksza ulotka i nikt je nie kradł smile

A jesli w H&M beda jednak zadac kuponu, bede sie wykłócac...
                • agni71 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:37
                  U mnie (ale to pod Warszawą) była i wkładka Douglas i H&M, nie było
                  za to Mango.
                  • miniaxv A Poznań? 23.03.10, 09:04
                    A w Poznaniu są? Może któraś z Was kupiła tę Vivę z wkładką z H&M? Nie wiem, czy
                    ruszać na poszukiwania czy sobie odpuścić?
                    • pestka_23 Re: A Poznań? 23.03.10, 15:21
                      miniaxv napisała:

> A w Poznaniu są? Może któraś z Was kupiła tę Vivę z wkładką z H&M? Nie wiem, cz
                      > y
                      > ruszać na poszukiwania czy sobie odpuścić?

W vivie bez dodatków żadnych ulotek nie bylo. W egzemplarzu z plyta byly wszystkie wymieniane łacznie z gazetką z H&M wink

• rafakoral2 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:08
      Właśnie dzwoniłam,promocja dotyczy podobno wszystkich H&M.Oczywiście tylko dział dziecięcy.
      • julka-4 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:20
        Dzwoniłam do katowickiego H&M.Podobno jest potrzebny kupon z Vivy
        oraz promocja będzie dotyczyc wybranego asortymentu dzieciecego .
      • sagaa Re: Galeria Krakowska - nie trzeba mieć kuponu! 23.03.10, 09:24
        Przed chwilą dzwoniłam - promocja będzie od 25 marca, żadnych
        kuponów nie potrzeba.
      • rafakoral2 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:30
        Ja dzwoniłam do Czeladzi,to jednak nie we wszystkich tak samo,przepraszam za wprowadzenie w błąd.
        • julka-4 rafakoral2 23.03.10, 09:32
          Ja dzwoniłam przed chwilą i powiedziano mi w czeladzi że kuponu nie
          trzeba,Tobie powiedzieli że trzeba?
          • rafakoral2 Re: rafakoral2 23.03.10, 09:49
            Ja dzwoniłam parę minut po 9 i babka powiedziała,że muszę mieć kupon.Nie wiem już o co tu chodzi sad W razie czego wezmę oczywiście ten kupon i na wejściu się zapytam czy ta promocja nie jest czasami na wybrany asortyment.Pojadę rano bo może się okazać,że promocja ich przerosła i popołudniu jej już nie będzie wink
          • rafakoral2 Re: rafakoral2 23.03.10, 09:51
            Najlepsze jest to,że ten sam sklep podaje dwie sprzeczne informacje wink
            • agni71 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:06
              To cytat z samego kuponu, więc o to bym sie nie martwiła i w razie
              czego mozna sie wykłócać. Tez mam obawy, ze promocja ich przerośnie
              i po prostu zakończą ja wcześniej.

Aha - moze będą w dniu promocji te ulotki rozdawac w H&M, więc tak
              czy siak warto sie wybrać. Ja na razie mam jedą ulotkę i tak sie
              zastanawiam, czy szukac jeszcze jednej Vivy? wink
              • czarnulkaaa2 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:14
                W Łodzi lepszy burdel ;-( zadzwoniłam wlaśnie do Manufaktury gdzie
                wczoraj rozmawiałam i mialo być coś więcej wiadomo po poludniu, a
                dziś się okazało że w ogóle nic nie wiadomo o takiej promocji i to -
                tu cytat " pomowienie " smile Zadzwoniłam więc do Galerii i okazalo
                się że-eureka-tu wiedzą jednak smile będzie na pewno-za godzinę mam
                zadzwonić i będą wiedzieć na 100 % czy potrzebne będą te kupony czy
                nie. Ponoś wyszła jakaś chryja z Vivą-mieli wypuścić te gazetki
                dopiero jutro a wypuścili w zeszły czawartek....
                • julka-4 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:24
                  Przebiegłam do kiosku ,kupon mam więc już sie nie martwię czy ważne
                  z nim czy bez niegowink
    • bruy-ere Arkadia (Wwa) 23.03.10, 10:55
      Czy ktoś moze wie, jak sprawa przedstawia się w ArkadiI? Z kuponem
      czy bez?
      • annka78 pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:44
        czy ktoś wie czy takie sukieneczki są dostępne u nas w sklepach?

https://files.hm.com/media/products/825/DXL825_74124_84003_99_9999.jpg
        • majarzeszow Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:56
          sa dostepne, do rozmiaru 86.
          • annka78 Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:59
            o to super! Ale dokładnie ten kolor?
            • majarzeszow Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 12:08
              tak, dokladnie ta sukienke w tym kolorze widzialam w H&M.
              • zoja1977 Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 12:36
                taką bynajmniej informację otrzymałam telefonicznie, kupon trzeba oddać przy kasie.
                • czarnulkaaa2 Łódź też z kuponem 23.03.10, 13:51
                  Zadzwoniłam-wiadomość finalna że podobno jednak z kuponem. Ciekawe
                  co się okaze w "praniu" bo jak dla mnie to oni za specjalnie nie
                  wiedzą smile
                • bruy-ere Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 15:10
                  zoja1977 napisała:

> taką bynajmniej informację otrzymałam telefonicznie, kupon trzeba
                  oddać przy ka
                  > sie.

Ha! Czułam, że w Arkadii zażądają kuponu, więc zaopatrzyłam się w 2
                  ulotki wink
                  • loganmylove Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:24
                    Właśnie kupiłam w Realu Vivę-większość była z wkładkami-i widzę, że w tym
                    dodatku są dwie chmurki niczym się nie różniące.
                    • zoja1977 Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:33
                      Dziewczyny wg. mnie tak na logikę jakby było bez kuponu to handlujący na allegro
                      by wykupili pół sklepu, ponadto to chyba by im się średnio opłacało. Dużo ludzi
                      kupuje tam jednorazowo więcej niż trzy rzeczy. No ale kto wie, kto wie... W
                      Warszawie u mnie wszędzie są Vivy z dodatkiem.
                      • a-e-p Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:41
                        Jesli wiec H&M nie chce, aby kombinatorzy wykupili caaały asortyment
                        niech wymysla system rejestracji klienta smile Przeciez i tak maja
                        wystarczajace marże - prownajcie chociazby ceny w Niemczech...

Mnie wkurza dlaczego, jesli juz Viva decyduje sie na kolportarz
                        ulotki, nie robi to w całym kraju?
    • emtii o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 16:47
      ....przynamniej w Krakowie w H&M w M1smile
      Pytałam dziś i dziewczyna-kierowniczka powiedziała,że nie trzeba mieć z
      Vivy,można poprosić w sklepie.Czyli jeżeli ktoś jest wtajemniczony i wie o tej
      promocji,a po wpisach można mniemać,że sporo,to można się upomnieć i dostanie
      się kupon na 3 ciuszki w cenie 2.Najtańszy gratis smile
      Miłego buszowania wink
      • amelkalive Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 16:59
        Poznań M1 trzeba miec kupon sad
        • madzikka82 Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 17:20
          amelkalive ja tez dzwonilam dzisiaj do H&M w M1 i tez mi powiedzieli ze trzeba
          miec kupon! a udalo sie Tobie zdobyc gazetke z kuponem? ja jeszcze nie zaczelam
          poszukiwan...
          • amelkalive Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 18:42
            tez jeszcze nie poszukiwałam smile
        • enilka Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:21
          kupony mają być rozdawane i każdy kto ten kupon otrzyma dostanie 3 ubranko gratis. Była niedawno taka promocja z 10% rabatem i te kupony rozeszły się im podobno w 2 dni. Czy te kupony z Vivy też będą ważne, tego nie wiem. Szkolenie pracownicy HM mieli dzisiaj, ale i tak ciężko się dogadać, sami nie bardzo wiedzą o co chodzi, ale promocja na pewno jest. Wydaje mi się, że nie ma sensu kupować 3 gazet, tylko najlepiej uderzyć tam w czwartek smile
          • agni71 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:25
            Ja sie dałam ponieśc emocjom i kupiłam dwie Vivy. Oczywiście jade w
            czwartek, bo na ostatnia promocję sie nie załapałam. szkoda tylko,
            że ostatnio robiłam troche zakupów w H&M. Hmmm, chyba, że zdubluje
            zakupy i oddam te kupione wcześniej?
            • julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:40
              Agni71 ja myślę o tym samym w piatek kupiłam młodej katanę i
              jeansowe ogrodniczki a podobają mi sie jeszcze jeansy.Na paragonie
              pisze że zwrot do 28 dni czyli mogę oddac to i wziaśc jeszcze raz?smile
              • agni71 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 18:06
                Chyba tak, ale ja, zeby nie robić sobie obciachu, zrobie zakupy w
                czwartek i jesli okaze się, że będe miała zdublowane zakupy, to te
                kupione wcześniej oddam w innym terminie, np. weekend.
                • julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 18:23
                  Też tak chciałamsmileBo tak odrazu to trochę głupiowink
          • tzka Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 24.03.10, 10:38
            W Cicie nie ma zadnych kuponow, jedynie informacja. Nie ma toto
            zadnych znamion bycia kuponem. Gdyby to byl kupon, to musi byc
            zamieszczone info, ze to wlasnie jest kupon i z nim obowiazuje
            znizka. A takiej info nie ma.
            Kupony beda pewnie rozdawac w sklepach lub przed sklepami. Tak, jak
            w przyp. innych promocji tego typu w H&M. Stad to cale zamieszanie i
            przeinaczone info od pracownikow sklepow.
            Bez paniki. smile
            • julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 24.03.10, 10:50
              Ostatnie info z H&M na Trzech Stawach w k-ce .Promocja dotyczy
              całego asortymentu dziecięcego,kupon z gazetki potrzebny,żadnych
              kuponów nie będą rozdawac w sklepie.
    • frestre gdańska ALFA 23.03.10, 19:57
      dziś pytałam w sklepie i w czwatrek będzie wydzielone miejsce z
      wybranymi ciuszkami 2+1 gratis
      czyli nie CALY asortyment sad
      nic nie wspominała sprzedwczyni o kuponie!
    • 1alfa1 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 21:29
      rzeszów - kupony do hm są w zafoliowanych Vivach
      • beauty_wiktoria29 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 21:39
        Katowice 3 stawy
        Kupiłam w realu vive, bez foli, z kuponem hm, dauglas i mango. Ale
        na półce były tylko z filmem, wiec zanurkowałam i leżały sobie na
        dole szafeczki jeszcze z takim plastikowym sznurkiem. Nieźle sie
        namęczyłam, żeby to wyciągnąc wink Było dość sporo.
        Natomiast w centrum,panie wczoraj jeszcze nic nie wiedziały, jak
        bedzie wygladac promocja.
        Za to jeszcze skorzystałam z promocji na -20zł na kurtki smile
      • patatajowa Re: do 1alfa1 23.03.10, 22:31
        a mogłabys uszczególowić????? bardzo prosze!gdzie ci sie udalo dostac vive z
        kuponem??
        • majarzeszow Re: do 1alfa1 24.03.10, 08:30
          patatajowa, vivy zafoliowane sa np. w tesco. ale przez te folie nie da sie
          sprawdzic czy jest kupon. no i kosztuje prawie 20 zl !!!
          • patatajowa Re: do 1alfa1 24.03.10, 09:01
            w tesco tez byłam, folia to nie problem, odkleja sie u dolu. tylko ktos tu
            napisał ze ta wkładke widac bo jest formatowo wieksza od gazety.co do ceny to
            jakos nie sprwadziałam...
            ale juz mi sie odechciało zakupów jak czytam, z gazetka-bez gazetki, wszystkie
            ciuszki- wybrane, nikt nic nie wie...oblęd...
        • 1alfa1 Re: do 1alfa1 24.03.10, 10:02
          kupiłam w w kiosku z gazetami (ruchu ?) na dole w grafice, okolice
          samoobsługowego, gazeta kosztowała 9,90 czy 9,99 - była zafoliowana (był też
          jakiś film) ale ten dodatek hm wystaje trochę.
          Pytałam też w hm o promocję- będzie ale nie do końca wiedzą czy trzeba kupony smile
          • patatajowa Re: no to prosze..... 24.03.10, 10:20
            ... napisałam sobie do ddziału reklamy vivy smile i mam odpowiedz:
            "Witam serdecznie,
            insert H&M jest dostępny tylko w wybranych województwach, niestety nie
            ma go w woj. podkarpackim.

z pozdrowieniami
            Kasia Brzozowska "

czyli wiedzą co gdzie dają ? chyba nie...
            i teoria o lepszych i gorszych województwach tez sie sprawdziła niestety sad
    • edyta-1977 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 22:11
      Nie wiecie jak wygląda sprawa tej promocji w HM w Pogorii w Dąbrowie
      G.?
      • joanna.80 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 08:41
        mnie poinformowano,ze w h&m nie beda mieli kuponów,trzeba miec
        wyciete i promocja obowiazuje TYLKO NA CIUSZKI Z TEJ GAZETKI!!!!
        • dziewczyna_kolegi Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 08:48
          Nie mam teraz tej gazetki przed oczami, ale jest tam napisane że
          cały asortyment dziecięcy czy cała kolekcja czy jakoś tak, więc
          niech nie wyjeżdżają z jakimś jednym wieszakiem pewnie jakiś
          zapychaczy magazynowych.
          • oasis331 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:07
            Cała ta akcja jest jakaś chora! W każdym sklepie udzielają innych
            informacji. Mnie wczoraj w Złotych Tarasach powiedziano, że akcja
            jest na cały asortyment, zgodnie z info na kuponie, i że kupony
            będzie trzeba oddawać przy kasie. Wygląda na to, że nie do końca
            przemyśleli całą akcję i teraz próbują się wykręcić. Swoją drogą to
            zastanawiałam się jak im się to opłaca, biorąc pod uwagę tak duże
            zainteresowanie. Rozumiem jeśli najtańszy artykuł kosztuje np. 25
            pln ale jeśli już chodzi o kwotę np. 60 pln to chyba średni interes
            bo towar i tak by im się sprzedał...
    • j.iwi Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:04
      dzwoniłam i pytałam - "cały asortyment..." tzn. cały ale z gazetki i trzeba
      mieć kupon...
      • patatajowa Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:34
        pożyjemy- zobaczymy , oby do jutra to sie wyjaśni wink
        • martaburska Re: Arkadia Warszawa 24.03.10, 10:57
          Dzwoniłam przed chwilą: kuponu nie trzeba, a akcja ma dotyczyć wybranego
          asortymentu dziecięcego. Ciekawe w każdym sklepie każdemu mówią co innego...

Zobaczymy jutro

Pozdrawiam
          • patatajowa Re: rzeszów :) 24.03.10, 11:41
            w graffice info ze promocja na w wybrane oznaczone ciuszki, kuponu nie trzeba.
            w hm w nowym swiecie -promocja na caly asortyment, ale za okazaniem kuponu.
            czy jest ktos kompetentny w hm lub vivie i udzieliłby niesprzecznych informacji ??
            • majarzeszow Re: rzeszów :) 24.03.10, 11:46
              dzieki patatajowa !
              bo nie wiedzialam gdzie najpierw kierowac kola samochodu, do grafiki czy do
              swiatu smile
              mam nadzieje, ze naprawde nie trzeba zadnego kuponu.
    • rybcia_sz Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 12:33
      W Szczecinie gazetki reklamowe H&M były wczoraj wrzucane do skrzynek
      poczotych. Oczywiscie z dwoma kuponami w tym jeden z nożyczkami do
      wycięcia
      • bruy-ere Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 12:53
        Na kuponie jest napisane wyraźnie, że
        "DOTYCZY WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH"

• magdaomar hm Poznań Browar trzeba mieć kupon 24.03.10, 13:06
          dzwoniłam rozmawiałam z kier.Kupon z gazety lub z gazetki ze szkrzynki.
          • aga_in29 Wrocław Bielany 24.03.10, 14:07
            Trzeba mieć kupon, promocja jest na wszystkie ciuszki dla dzieci.
            Dla mnie super, bo mam trójkę dzieci smile
            Wolę kupować w takich promocjach ciuszki na dany sezon niż na
            wyprzedażach końcówki.
          • madzik29 w Łodzi w Manufakturze bez kuponu 25.03.10, 15:22
            byłam dzisiaj w H&M w łódzkiej Manufakturze, kuponu nie chcą
            (niepotrzebnie kupiłam gazetkę z kuponem przed wejsciem do H&M),
            sprzedawczynie same informują każdego kupującego, ze jest taka
            promocja. Jak pytałam sie czy czasem nie chcą kuponu bo mam to nie
            chciały wink
          • agusia_h H&M Wrocław Pasaż Grunwaldzki 27.03.10, 14:16
            Trzeba mieć kuponik smile
            Promocja na całą kolekcję, łącznie z akcesoriami (młoda dostala parasolkę).
            • zuzamon Re: H&M Wrocław Pasaż Grunwaldzki 27.03.10, 14:57
              W Port Łódź nie trzeba kuponów.
      • edzia78_j M1 Czeladź 26.03.10, 14:10
        Byłam przed chwila kuponu żadnego nie miałam miła Pani w kasie mi
        powiedziala że jest taka promocja a że miałam juz dwa produkty z
        wybraniem trzeciego nie było problemu najtańszy jest gratis wink To
        było w H&M Czeladź M1
    • kakuba kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 14:11
      a te kupony do H&M w skrzynce pocztowej są adresowane (jakas lista
      wysyłkowa? klub?) czy to druki bezadresowe?
      bo jak sa bezadresowe, to chyba się przejdę po sąsiadach i
      pozbieram...hihihi (bo u mnie to sami emerycie mieszkają i do H&M
      nie chadzają tylko na lokalny ryneczek warzywny i do najbliższej
      Biedronki)
      • magdaomar Re: kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 15:37
        Pan w hm powiedział że wszyscy beda miec w skrzynkach.Mozliwe ze to bede te
        gazetki co w vivie.Ale szczerze mowiac nigdy nie miałam w skrzynce gazetki z hmsad
      • rybcia_sz Re: kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 15:38
        Bezadresowe, to zwykła reklama smile
    • magdaomar Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 15:39
      ja wyciełam ten 2 chmurki z nozyczkami i bez więc mam 4 bo z innej vivy w
      sklepie te zwziełam
      • agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 15:52
        magdaomar napisała:

> ja wyciełam ten 2 chmurki z nozyczkami i bez więc mam 4 bo z innej
        vivy w
        > sklepie te zwziełam

a ktos kupił te VIvę i nie ma ulotki sad Nie rozumiem takich ludzi
        jak ty.
      • nata-1 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 16:33
        Dokładnie, nie ma czym się chwalić. To zwykła kradzież.
        • jagodasoft2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 18:26
          U mnie w miejscu na ulotki na klatce było tego dzisiaj kilkadziesiąt
          sztuk. Mieszkam w Gdańsku
          • moniak51 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 25.03.10, 08:21
            reklama z chmurką jest też dzisiaj w darmowej gazecie Metro
    • puellae_2007 Bielsko-wie ktoś coś 25.03.10, 08:39
      na temat promocji?
    • rafakoral2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 10:53
      Byłam ze znajomą i skorzystałam z 2 kuponów.Pytali się jeszcze skąd mam te kupony.Kupon trzeba zostawić przy kasie.Dzisiaj był dość duży wybór towaru.
      • puellae_2007 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 10:59
        a co jest letniego dla małych chlopców?
        • emma6666 Opole 25.03.10, 11:12
          panie nic nie wiedzą, w vivie jest tylko zafoliowany mały do mango, sprawdzałam
          w 3 miejscach, nigdzie nie było wkładki, widocznie tylko wybrane województwa.
          Wie ktoś jak w Piotrkowie Trybunalskim?
        • rafakoral2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:20
          Na dziale chłopięcym niestety nie byłam sad Byłam na dziale dla dziewczynek od rozmiaru 86
          https://img229.imageshack.us/img229/9449/dxl8257636584020648816.jpg
          https://img222.imageshack.us/img222/6826/dxl8277596763018240894.jpg
          https://img717.imageshack.us/img717/4424/dxl8257469875000298170.jpg
          https://img695.imageshack.us/img695/183/dxl8257638719021320601.jpg
          • kasianowa2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:23
            Ta falbaniasta spódniczka fajna i bluzeczka z hello kitty. Ja
            kupiłamtydzień czerwoną z bio bawełny za 19,99 i jest super
          • rafakoral2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:27
            https://img265.imageshack.us/img265/7755/dxl8057291356002347911.jpg
            https://img535.imageshack.us/img535/3648/dxl8157290699003217725.jpg
            undefined
            https://img190.imageshack.us/img190/5102/dxl8057240472023457736.jpg
            https://img193.imageshack.us/img193/6981/dxl8057242788022457658.jpg
            • beauty_wiktoria29 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:31
              Tak sobie właśnie mysle, że juz tak obkupiłam córke i syna, że musze
              cos na siłę wybrac wink
          • malwina79 Kraków- nie trzeba mieć kuponu 25.03.10, 11:37
            Byłam dzis rano w Gal.Krakowskiej robiłam zakupy na dziecięcym i
            Pani mi powiedziała, że nie trzeba mieć kuponu. Dziwną maja politykę
            przekazywania informacji między sklepami.
    • leneczkaz Białystok Alfa 25.03.10, 11:41
      Kupony będą rozdawane dziś w sklepie.
      • kinia117 warszawa targowek 25.03.10, 12:11
        byl ktos rozdaja kupony czy trzeba miec ten z gazetki?
        a czy body dla dzieciakow sa na promocji?
        • julka-4 Katowice-Trzy Stawy 25.03.10, 12:22
          Kuponów nikt nie rozdaje.Ten z vivy jest na cały asortyment,ja
          wyciełam oba ten z pierwszej i ten z ostatniej strony.Dziś
          zrealizowałam ten z pierwszej strony bez problemusmileWięc na jedną
          gazetkę można kupic dwa razy.
          • martaburska warszawa Wola park 25.03.10, 12:59
            Byłam, kupiłam, kuponów nie trzeba, a obowiązuje na cały asortyment, choć w
            pierwszej chwili Pani udawała, że nic nie wie...

Pozdrawiam
            • tzka Re: warszawa Wola park 25.03.10, 13:12
              No, wlasnie... Jakas taka cicho-ciemna ta promocja jest. Zadnych
              info w sklepie, nikt nie informuje. Jakby takie niechciane dziecko
              to bylo troche.
            • aguska8009 opole 25.03.10, 14:58
              W Opolu niby jest promocja,ale nigdzie nie ma kuponów...patrzyłam w różnych
              miejscach w vivie i nie ma...
              • patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:07
                w mojej galerii, mozna sobie zapisac i wydrukowac, takie własnie ksero
                czarnobiałe dostałam w sklepie.
                miłych zakupów
                smilehttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/HLAbZe6ESwtH7spf2B.jpg

• a-e-p Re: Rzeszow- Nowy Świat 25.03.10, 15:22
                  W Nowym Swiecie (Rzeszow) ksero kuponu dostałam przy kasie, trzeba
                  tylko poprosic smile
                • anjazzielonego Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:29
                  Patatajowa,

wielkie dziękismile

A w jakim formacie jest ten kupon???

tj. jakie ma wymiary.
                  Bo mi się automatycznie drukuje jako A4, ale coś mi się widzi, że za duży, i
                  jeszcze nie uznają.
                  • patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:30
                    kupon jest A4, taki duzy i czarno-biały.
                • ania.mama.kamilka Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 18:47
                  Patatajowa dziękuję!!!! Wydrukowałam wiele razy, wykorzystałam w sumie 2
                  kupony. Ciuszków nakupiłam że hej smile W Opolu w Vivach nie było nigdzie
                  kuponu, w sklepie też kuponów nie mieli, więc mnie uratowałaś!
                  • patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 26.03.10, 07:48
                    prosze bardzo, ciesze sie ze pomogłam smile, chociaz ja sama jeszcze nie
                    skorzystałam i nie wiem czy skorzystam bo nic ciekawego nie rzuciło mi sie w
                    oczy, a na niedobór ciuchow moje dzieci nie cierpia niestety wink
                    akurat tym razem ucieszyłabym sie z takiego kuponu dla mnie smile
          • tzka Re: Targówek - Wa-wa 25.03.10, 13:10
            Bylam rano w sklepie na Targówku i pani dala mi kserowke z 1
            kuponem. Wybralam 6 rzeczy. 3 zostawilam i pospacerowalam po Vive.
            Sa super nowe sukieneczki dla dziewczynek, spodenki do kolan. Jest w
            czym wybierac, sporo asosrtymentu dorzucili.
            Moze byc problem przy ew. zwrotach. Trzeba bedzie oddac wszystkie 3
            rzeczy, jak mnie poinformowano. Mam nadzieje, ze corci spodobaja sie
            ciuszki, bo inaczej bedzie zamieszanie...
    • jud.yta Auchan-Rumia 25.03.10, 13:04
      Wróciłam własnie z niczym, panie nawet nie wiedziały, ze jest taka
      promocja, dopiero musiała się dowiedziec. Kuponu Panie nie miały,
      żeby dac klientowi, trzeba miec swój sad
      • emma6666 Piotrków Trybunalski 25.03.10, 14:05
        właśnie teść kupił mi vivę ale jak rano dzwoniłam do Piotrkowa to nikt o niczym
        nie wiedział. Ma ktoś numer do centrali h&m? Bo już mnie bierze cholera
        • magdaomar hm Poznań Browar trzeba mieć kupon potwierdzone 25.03.10, 14:10

• polapelo Re: Klif Gdynia 25.03.10, 14:13
          kupon wazny tylko z pierwszej strony obowiazuje na calosc ewent
          zwrot wszystkiego albo wymiana szkoda ze nie bylo fajnych kurtek
      • primka Kraków Bonarka 25.03.10, 14:23
        Trzeba mieć kupon, też na początku pan twierdził, że nic nie wie.Wybór dla
        małych dziewczynek raczej słaby.
        • emma6666 info z centrali 25.03.10, 14:31
          dodzwoniłam się. Obowiązuje w każdym sklepie w Polsce w którym jest dział
          dziecięcy, trzeba mieć kupon, na cały asortyment, niemowlęcy też
    • rybcia_sz Szczecin 25.03.10, 14:29
      Promocja obejmuje cały dział dziecięcy. Trzeba mieć kupn. Ja akurat
      dostałam przy kasiesmile Ps. W dzisiejszym metrze też są kupony
      • patatajowa Re: Rzeszów 25.03.10, 14:35
        byłam dzisiaj w nowym świecie- przy okazji zapłaty za swoją bluzke pytam czy
        jest taka promocja na dzieciecym wink. Pani ze jest na wszystkie ciuszki do
        5.kwietnia. ja zmartwiona ze nie mam ulotki wink a Pani pyta czy chcę dwie smile to
        takie kserówki rozdawane.
        • blizniaki14 tak promocja jest w całej Polsce 25.03.10, 14:40
          byłam dziś rano o 10 kupiłam bluzeczki smile
          Ja miałam kupon z Vivy,ale pani w sklepie powiedziała,że kupon podobno można z
          netu wydrukować z ich strony
    • czarnulkaaa2 Łódź-zamieszanie :-) 25.03.10, 15:23
      Pojechałam rano do Manufaktury a Pani zdziwiona....kierowniczka
      zniknęła na zapleczu, po czym wróciła z wiadomością, że owszem,
      promocja obowiązuje-na kupony. Rzuciła jakieś info kasjerce, która
      kompletnie nie wiedziała o co kaman smile naliczała potem wszystkim te
      rabaty jak leci, bez żadnych kuponów-kupujący byli mocno zdziwieni,
      jak podchodzili z kilkoma ciuszkami i dowiadywali się przy kasie że
      3 mają gratis smile Ode mnie też kuponu nie chciała smile Kupiłam cudne
      spodenki na lato i cienkie spodnie i skusiłam się na jeansy. W sumie
      doszłam do wniosku że przestaję kupować na wyprzedażach bo potem i
      tak w kołko są jakieś promocje i i tak kupuję a potem mam tonę
      ciuchow wink
      W całym sklepie zero jakiegokolwiek info czy plakatu nt promocji,
      nie rozdawali też zadnych ulotek. Ponoś od poniedziałku ma się
      zacząć jakaś kampania dla wszyskich, ale się nie int5eresowałam
      już smile
    • madzik29 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 25.03.10, 15:26
      byłam dzisiaj w H&M w łódzkiej Manufakturze, kuponu nie chcą
      (niepotrzebnie kupiłam gazetkę z kuponem przed wejsciem do H&M),
      sprzedawczynie same informują każdego kupującego, ze jest taka
      promocja. Jak pytałam sie czy czasem nie chcą kuponu bo mam to nie
      chciały
      • mamomi ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 15:42
        W Galerii natomiast promocja obowiązywała dla tych co mieli kupon. Za trzecią gratisową rzecz 10 gr pani naliczala aby przeszedł paragon na kasie fiskalnej.Kupilam to co mialam kupić, czekalam tylko na dziś aby kupić z rabatem.Tak więc 30 zł w kieszeni.smile
        • ania0079 Re: ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 16:01
          Ja dziś byłam i jak dla mnie mały wybór na chłopca 2-3 lata. chciałam kupić
          koszulki, ale jakoś ich bardzo kiepska i koszulki na 1-2 lata za małe, a te
          następne na 2-4 za duże. Więc wyszłam z niczym.
          • czarnulkaaa2 Re: ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 16:23
            Jeśli chodzi o dziecięce ubrania to zdecydowanie większy wybór jest
            zawsze w Manufakturze, ja do Galerii uderzam tylko wyjątkowo...
            • kada111 Re: h&m Piaseczno 25.03.10, 16:32
              Chcieli w kasie kupon. Nastawiłam się na te sukienki z kwiatami na ramiączka dla
              dziewczynek do 128, ale nie było. W ogóle jakoś mało rzeczy z tej gazetki.
              • madzikka82 Re: h&m Piaseczno 25.03.10, 16:54
                to ja juz nie rozumiem...
                Nastawiłam się na te sukienki z kwiatami na ramiączka dl
                > a
                > dziewczynek do 128, ale nie było. W ogóle jakoś mało rzeczy z tej gazetki.
                czyli jak? promocja dotyczy tylko artykulow z gazetki czy wszystkich dzieciecych?
                • julka-4 Re: h&m Piaseczno 25.03.10, 17:16
                  Wszystkich dziecięcychsmile
                • ka_ro h&m Gdańsk 25.03.10, 17:19
                  byłam w Manhattanie i Matarni. Żadnych informacji o promocji nie
                  wywiesili, trzeba wiedzieć. Za tą gratisową rzecz policzyli mi 1 gr,
                  żeby przeszło przez kasę. Zrealizowałam 3 kupony z Vivy bez problemów.
                  • kasiakos Wrocław -Arkady 25.03.10, 17:50
                    obowiązuje na wszystkie ubranka dziecięce. Kupon potrzebny
                    • krasulas Bytom - Plejada 25.03.10, 19:33
                      Kupon porzebny, choć chyba byłam pierwszą kupującą w tej promocji (o
                      godz. 18tej!). Wybór taki se - choć sukienek sporo było.
                      pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka