czarnulkaaa2 19.03.10, 20:14 Info z gazetki Od 25.03 do 05.04 Kup 3 zapłać za 2 dotyczy wszystkich artkułów dziecięcych w H&M . Przy kupnie 3 art, najtańszy gratis. Obowiązuje jeden zakup na klienta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beamilka Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:19 a gdzie można zobaczyć taką gazetkę? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:29 W Vivie tej plotkarskiej gazecie była Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:31 Fajnie, że napisalas o tej promocji, na pewno na cos sie skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:40 No jak mialam nie napisać sama wiele razy korzystalam z informacji od Dziewczyn i w końcu pierwsza na jakieś info trafiłam :- ) a h&m jest tu lubiany, ja sama zwariowałam na punkcie kilku rzeczy z nowej kolekcji jedyne co mnie wnerwia to że potem poł dzieciakow z miasta chodzi w tych samych ciuchach Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:43 jedyne co mnie wnerwia to że potem poł > dzieciakow z miasta chodzi w tych samych ciuchach u nas tak nie ma, ale ja nie mieszkam w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 20:50 a mogłabyś napisać, czy obowiązuje w każdym H&M, bo z tym różnie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 19.03.10, 21:09 słowa nie ma nt temat...ale myślę że we wszystkich, bo dali to w gazecie ogolnopolskiej jakby nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
florka007 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 07:10 Dzięki za info - dziś miałam jechać z córcią po jakieś spodnie - wstrzymam się zatem do czwartku i kupimy coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 20:55 to fajnie dzięki za info - wyruszymy w czwartek PS. czasem zaznaczają, że w jakimś sklepie nie obowiązuje, więc wolałam zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 07:26 Dzięki dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!! podoba mi się kilka koszulek dziewczęcych - na pewno zrobię zakupy bo to zawsze 30 % taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 08:21 Dobrze wiedzieć dzięki. Ja mam trójkę dzieci, to zawsze jedno ma coś gratis hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 08:35 A trzeba mieć jakiś kupon albo gazetę czy dają jak leci??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 17:32 dają jak leci myślę że to będzie taka promocja jak ostatnio na kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
ania0079 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 17:47 Widziałam gazetę, w niej była ulotka h&m i wydaje mi się, że jednak będzie trzeba mieć kupon z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 18:09 A ta viva, to bieżący numer? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 18:58 Tak, bieżący. Nie sądzę żeby mial obowiązywać jakiś kupon-gazetak jest formatu A4, zdjęcia ciuszkow z cenami i w chmurce opis taki jak napisałam wczoraj. Żadnego kuponu ani wzmianki o nim nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:05 bieżący, czyli nr 6., z Cichopek na okładce? Sorry, że sie tak dopytuje, ale nie wiem nawet czy to miesięcznik czy dwutygodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:35 Tia z Cichochlopek Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 19:37 Zainteresowanym radziłabym zapytać w sklepie bo na ostatniej stronie wspomnianej ulotki ta "chmurka" z informacją 3 za 2 jest obrysowana kreseczkami z nożyczkami jakby do wycięcia, więc na dwoje babka wróżyła czy trzeba go mieć czy nie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 20.03.10, 20:04 Ha-fakt-nie zwrocilam uwagi...na 1 stronie jest identyczna chmurka bez nożyczek Pytanie tylko co to faktycznie oznacza, bo ani slowa nie ma nt tego że takową chmurkę trzeba mieć i z nią sie zgłosić..... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 07:58 I jak ktoś wie, czy trzeba mieć jakiś kupon? bo 25 marca się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 08:36 Ja na wszelki wypadek kupie tę gazetę (mam nadzieję, że jeszcze dostanę).... Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 09:21 ja dziś kupiłam dwie Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 10:51 Dzwoniłam dziś do jednego z H&M i nic narazie nie wiedzieli na temat tej promocji,wiadomo im było tylko tyle,że w czwartek będzie dzień Garden... odzież ekologiczna.Jutro mam zadzwonić,mają się dowiedzieć co z tą promocją.Ja w razie czego też kupiłam gazete Jest tam rzeczywiście taki kupon do wycięcia,więc podejrzewam,że jednak trzeba mieć ten kupon przy sobie,bo po co by to było.Chyba po to,żeby zwiększyć sprzedaż gazety.Jak jutro się dowiem to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba na której stronie Vivy? 22.03.10, 12:49 a na której stronie w Vivie jest ten kupon? bo ja ślepa jakaś chyba jestem kupiłam nr 6 (ten z Cichopek) bez dodatków za 5,90 zł 2 razy już wertowałam i nie widzę czy mogę prosić o podanie nr strony? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: na której stronie Vivy? 22.03.10, 13:26 Ja tez juz kupiłam - informacja nie jest na stronie gazety, tylko w takiej dodatkowej wkładce reklamowej H&M. jesli nie masz jej w czasopismie, to albo trafił ci sie felerny egzemplarz bez, ale pracownik kiosku sobie wziął. Ja przed zaplaceniem sprawdziłam, czy na pewno jest ta wkładka, bo wiem, że różnie to bywa. Faktycznie info o promocji jest w takiej jakby chmurce ze znaczkiem nożyczek, ale z drugiej strony - nie ma nigdzie informacji, że promocja jest tylko za okazaniem kuponu czy ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 16:09 Byłam dziś pzrelotem w H&m-ie i panie nic nie wiedzą....pokazalam im gazetkę to szefowa poleciała do kogoś tam dzwonić i przyszła z newsem że jakiekolwiek wiadomości nt będą mieć dopiero po południu....same były w szoku bo od przyszlego poniedzialku rusza jakas kampania na 10 % zniżki, czy cuś takiego ( nie dopytywałam) i o tej już wiedziały a o tej nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 22.03.10, 17:03 Hmmm żeby na 3 dni przed jeszcze nic nie wiedzieli w sklepach. Mam nadzieję,że to jednak będzie Też kupiłam gazetę, sprzedaż im wzrosła przez to Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:47 szukałam dzisiaj w Empiku, w leclercu, w dwoch kioskach, nigdzie nie ma tej wkładki , w zafoliowanych i zwykłych. czy wszystkie wykradzione czy tylko w wybranych miastach jest nakład vivy z wkładką do h&M? bo szukałam w vivie z cichopkową na okładce.. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57 Przypuszczam, ze rozkradzione. Nie sądzę, żeby wkładki były tylko w niektórycyh miastach. Ja kupiłam w malej podwarszawskiej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57 ja mam dzisiaj kupiłam, szykuję się na jakieś spodnie 3/4 na 116 i 122/128, jest coś ciekawego? ktoś coś widział? Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 19:57 dla chłopaka .... zapomniałam dodać Odpowiedz Link Zgłoś
ollas Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 20:49 Ja tez kupiłam dziś w W-wie. Egzemplarz niezafoliowany, za 5,90. Może lepiej pytać w kioskach, niż w takich punktach samoobsługowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 21:56 Ja też kupiłam, u mnie jest katalog mango i kupon z 20% rabatem.Nie ma żadnego info o H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:09 Jeśli w gazecie jest wkładka reklamowa z kuponem h&m to widać ją od razu bo wystaje - jej format jest ciut większy niż Vivy. Jest też zafoliowana broszurka Mango z kuponem rabatowym na 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:45 w gazecie bez dodatków nie ma nic. w vivie zafoliowanej był wszedzie ten sam film-nie pamietam jaki- na plycie i ulotka reklamowa z Douglasa-czy z jakims rabatem nie wiem bo nie wnikalam w szczególy. wniosek taki ze chyba jest jakis regionalny podział na dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 22.03.10, 22:51 ten kupon rabatowy do mango jest tez do pobrania na stronie int vivy. do h&m niestety nie znalazłam. moze odezwie sie jakas rzeszowianka ktorej udalo sie kupic gazete z tym kuponem ? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 06:07 patatajowa, ty z rzeszowa, prawda ? bo ja tez. i szukalam w empikach i w nowym swiecie - w vivie byla tylko wkladka z perfumerii "douglas". nic o h&m nie bylo, a szkoda, bo mam upatrzone pare rzeczy. ale na wszelki wypadek patrzylam w kilku egzemplarzach i wszedzie ten douglas. az sie baba z obslugi na mnie dziwnie patzyla, co ja tak grzebie w tych gazetach widac u nas nie bedzie tej promocji.... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 07:28 ja też wczoraj przeszukałam kilka lokalizacji... w Bydgoszczy też niestety tyko Mango i Douglas ale w H&M czasami bezpośrednio w sklepie (bez kuponów) bywają akcje promocyjne, więc może nie wszystko stracone...? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:14 no wlasnie tak myslałam ze są kupony dla równych i równiejszych .... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:39 Jakoś mi się nie wydaje,żeby to było na regiony podzielone. Ja obecnie mieszkam w małym przecież Nowym Sączu, gdzie H&M jest może z pół roku i tu wkładki w Vivie są. Najlepiej chyba popytać w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 09:26 patrzylam dzisiaj w Tesco w Rzeszowie - tez nie ma w ani jednym egzemplarzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 09:30 Teraz zadzwoniłam jeszcze do M1 w czeladzi tam dziewczyna powiedziała że żadnego kuponu nie trzeba i promocja obowiązuje na cały dział dzieciecy.Każdy sklep podaje inna informacje,ciekawe jak będzie w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 13:12 W Rzeszowie kuponow nie ma... Dla mnie żenada - sprawe mozna głosic Vivie... Byłam w ok. 10 kioskach, w osiedlowych delikatesach (przegladnełam wszystkie gazety), pytałam w 2 Kolporterach - sprzedajaca zapewnila mnie, ze na pewno z gazety nie wystawała wieksza ulotka i nikt je nie kradł A jesli w H&M beda jednak zadac kuponu, bede sie wykłócac... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: nie ma w żadnej vivie :( 23.03.10, 08:37 U mnie (ale to pod Warszawą) była i wkładka Douglas i H&M, nie było za to Mango. Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv A Poznań? 23.03.10, 09:04 A w Poznaniu są? Może któraś z Was kupiła tę Vivę z wkładką z H&M? Nie wiem, czy ruszać na poszukiwania czy sobie odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_23 Re: A Poznań? 23.03.10, 15:21 miniaxv napisała: > A w Poznaniu są? Może któraś z Was kupiła tę Vivę z wkładką z H&M? Nie wiem, cz > y > ruszać na poszukiwania czy sobie odpuścić? W vivie bez dodatków żadnych ulotek nie bylo. W egzemplarzu z plyta byly wszystkie wymieniane łacznie z gazetką z H&M Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:08 Właśnie dzwoniłam,promocja dotyczy podobno wszystkich H&M.Oczywiście tylko dział dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:20 Dzwoniłam do katowickiego H&M.Podobno jest potrzebny kupon z Vivy oraz promocja będzie dotyczyc wybranego asortymentu dzieciecego . Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Galeria Krakowska - nie trzeba mieć kuponu! 23.03.10, 09:24 Przed chwilą dzwoniłam - promocja będzie od 25 marca, żadnych kuponów nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: Trzeba mieć kupon! 23.03.10, 09:30 Ja dzwoniłam do Czeladzi,to jednak nie we wszystkich tak samo,przepraszam za wprowadzenie w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 rafakoral2 23.03.10, 09:32 Ja dzwoniłam przed chwilą i powiedziano mi w czeladzi że kuponu nie trzeba,Tobie powiedzieli że trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: rafakoral2 23.03.10, 09:49 Ja dzwoniłam parę minut po 9 i babka powiedziała,że muszę mieć kupon.Nie wiem już o co tu chodzi W razie czego wezmę oczywiście ten kupon i na wejściu się zapytam czy ta promocja nie jest czasami na wybrany asortyment.Pojadę rano bo może się okazać,że promocja ich przerosła i popołudniu jej już nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re: rafakoral2 23.03.10, 09:51 Najlepsze jest to,że ten sam sklep podaje dwie sprzeczne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:06 To cytat z samego kuponu, więc o to bym sie nie martwiła i w razie czego mozna sie wykłócać. Tez mam obawy, ze promocja ich przerośnie i po prostu zakończą ja wcześniej. Aha - moze będą w dniu promocji te ulotki rozdawac w H&M, więc tak czy siak warto sie wybrać. Ja na razie mam jedą ulotkę i tak sie zastanawiam, czy szukac jeszcze jednej Vivy? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:14 W Łodzi lepszy burdel ;-( zadzwoniłam wlaśnie do Manufaktury gdzie wczoraj rozmawiałam i mialo być coś więcej wiadomo po poludniu, a dziś się okazało że w ogóle nic nie wiadomo o takiej promocji i to - tu cytat " pomowienie " Zadzwoniłam więc do Galerii i okazalo się że-eureka-tu wiedzą jednak będzie na pewno-za godzinę mam zadzwonić i będą wiedzieć na 100 % czy potrzebne będą te kupony czy nie. Ponoś wyszła jakaś chryja z Vivą-mieli wypuścić te gazetki dopiero jutro a wypuścili w zeszły czawartek.... Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Ważne na wszystkie artykuły dziecięce 23.03.10, 10:24 Przebiegłam do kiosku ,kupon mam więc już sie nie martwię czy ważne z nim czy bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Arkadia (Wwa) 23.03.10, 10:55 Czy ktoś moze wie, jak sprawa przedstawia się w ArkadiI? Z kuponem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:44 czy ktoś wie czy takie sukieneczki są dostępne u nas w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:56 sa dostepne, do rozmiaru 86. Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 11:59 o to super! Ale dokładnie ten kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: pytanie o sukieneczkę 23.03.10, 12:08 tak, dokladnie ta sukienke w tym kolorze widzialam w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 12:36 taką bynajmniej informację otrzymałam telefonicznie, kupon trzeba oddać przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Łódź też z kuponem 23.03.10, 13:51 Zadzwoniłam-wiadomość finalna że podobno jednak z kuponem. Ciekawe co się okaze w "praniu" bo jak dla mnie to oni za specjalnie nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 15:10 zoja1977 napisała: > taką bynajmniej informację otrzymałam telefonicznie, kupon trzeba oddać przy ka > sie. Ha! Czułam, że w Arkadii zażądają kuponu, więc zaopatrzyłam się w 2 ulotki Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:24 Właśnie kupiłam w Realu Vivę-większość była z wkładkami-i widzę, że w tym dodatku są dwie chmurki niczym się nie różniące. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:33 Dziewczyny wg. mnie tak na logikę jakby było bez kuponu to handlujący na allegro by wykupili pół sklepu, ponadto to chyba by im się średnio opłacało. Dużo ludzi kupuje tam jednorazowo więcej niż trzy rzeczy. No ale kto wie, kto wie... W Warszawie u mnie wszędzie są Vivy z dodatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: W-wa Arkadia z kuponem 23.03.10, 16:41 Jesli wiec H&M nie chce, aby kombinatorzy wykupili caaały asortyment niech wymysla system rejestracji klienta Przeciez i tak maja wystarczajace marże - prownajcie chociazby ceny w Niemczech... Mnie wkurza dlaczego, jesli juz Viva decyduje sie na kolportarz ulotki, nie robi to w całym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
emtii o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 16:47 ....przynamniej w Krakowie w H&M w M1 Pytałam dziś i dziewczyna-kierowniczka powiedziała,że nie trzeba mieć z Vivy,można poprosić w sklepie.Czyli jeżeli ktoś jest wtajemniczony i wie o tej promocji,a po wpisach można mniemać,że sporo,to można się upomnieć i dostanie się kupon na 3 ciuszki w cenie 2.Najtańszy gratis Miłego buszowania Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalive Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 16:59 Poznań M1 trzeba miec kupon Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 17:20 amelkalive ja tez dzwonilam dzisiaj do H&M w M1 i tez mi powiedzieli ze trzeba miec kupon! a udalo sie Tobie zdobyc gazetke z kuponem? ja jeszcze nie zaczelam poszukiwan... Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalive Re: o KUPON można poprosić w sklepie :) 23.03.10, 18:42 tez jeszcze nie poszukiwałam Odpowiedz Link Zgłoś
enilka Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:21 kupony mają być rozdawane i każdy kto ten kupon otrzyma dostanie 3 ubranko gratis. Była niedawno taka promocja z 10% rabatem i te kupony rozeszły się im podobno w 2 dni. Czy te kupony z Vivy też będą ważne, tego nie wiem. Szkolenie pracownicy HM mieli dzisiaj, ale i tak ciężko się dogadać, sami nie bardzo wiedzą o co chodzi, ale promocja na pewno jest. Wydaje mi się, że nie ma sensu kupować 3 gazet, tylko najlepiej uderzyć tam w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:25 Ja sie dałam ponieśc emocjom i kupiłam dwie Vivy. Oczywiście jade w czwartek, bo na ostatnia promocję sie nie załapałam. szkoda tylko, że ostatnio robiłam troche zakupów w H&M. Hmmm, chyba, że zdubluje zakupy i oddam te kupione wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 17:40 Agni71 ja myślę o tym samym w piatek kupiłam młodej katanę i jeansowe ogrodniczki a podobają mi sie jeszcze jeansy.Na paragonie pisze że zwrot do 28 dni czyli mogę oddac to i wziaśc jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 18:06 Chyba tak, ale ja, zeby nie robić sobie obciachu, zrobie zakupy w czwartek i jesli okaze się, że będe miała zdublowane zakupy, to te kupione wcześniej oddam w innym terminie, np. weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 23.03.10, 18:23 Też tak chciałamBo tak odrazu to trochę głupio Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 24.03.10, 10:38 W Cicie nie ma zadnych kuponow, jedynie informacja. Nie ma toto zadnych znamion bycia kuponem. Gdyby to byl kupon, to musi byc zamieszczone info, ze to wlasnie jest kupon i z nim obowiazuje znizka. A takiej info nie ma. Kupony beda pewnie rozdawac w sklepach lub przed sklepami. Tak, jak w przyp. innych promocji tego typu w H&M. Stad to cale zamieszanie i przeinaczone info od pracownikow sklepow. Bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: kupony będą rozdawane w sklepie :) 24.03.10, 10:50 Ostatnie info z H&M na Trzech Stawach w k-ce .Promocja dotyczy całego asortymentu dziecięcego,kupon z gazetki potrzebny,żadnych kuponów nie będą rozdawac w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre gdańska ALFA 23.03.10, 19:57 dziś pytałam w sklepie i w czwatrek będzie wydzielone miejsce z wybranymi ciuszkami 2+1 gratis czyli nie CALY asortyment nic nie wspominała sprzedwczyni o kuponie! Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 21:29 rzeszów - kupony do hm są w zafoliowanych Vivach Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_wiktoria29 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 21:39 Katowice 3 stawy Kupiłam w realu vive, bez foli, z kuponem hm, dauglas i mango. Ale na półce były tylko z filmem, wiec zanurkowałam i leżały sobie na dole szafeczki jeszcze z takim plastikowym sznurkiem. Nieźle sie namęczyłam, żeby to wyciągnąc Było dość sporo. Natomiast w centrum,panie wczoraj jeszcze nic nie wiedziały, jak bedzie wygladac promocja. Za to jeszcze skorzystałam z promocji na -20zł na kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do 1alfa1 23.03.10, 22:31 a mogłabys uszczególowić????? bardzo prosze!gdzie ci sie udalo dostac vive z kuponem?? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: do 1alfa1 24.03.10, 08:30 patatajowa, vivy zafoliowane sa np. w tesco. ale przez te folie nie da sie sprawdzic czy jest kupon. no i kosztuje prawie 20 zl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: do 1alfa1 24.03.10, 09:01 w tesco tez byłam, folia to nie problem, odkleja sie u dolu. tylko ktos tu napisał ze ta wkładke widac bo jest formatowo wieksza od gazety.co do ceny to jakos nie sprwadziałam... ale juz mi sie odechciało zakupów jak czytam, z gazetka-bez gazetki, wszystkie ciuszki- wybrane, nikt nic nie wie...oblęd... Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: do 1alfa1 24.03.10, 10:02 kupiłam w w kiosku z gazetami (ruchu ?) na dole w grafice, okolice samoobsługowego, gazeta kosztowała 9,90 czy 9,99 - była zafoliowana (był też jakiś film) ale ten dodatek hm wystaje trochę. Pytałam też w hm o promocję- będzie ale nie do końca wiedzą czy trzeba kupony Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: no to prosze..... 24.03.10, 10:20 ... napisałam sobie do ddziału reklamy vivy i mam odpowiedz: "Witam serdecznie, insert H&M jest dostępny tylko w wybranych województwach, niestety nie ma go w woj. podkarpackim. z pozdrowieniami Kasia Brzozowska " czyli wiedzą co gdzie dają ? chyba nie... i teoria o lepszych i gorszych województwach tez sie sprawdziła niestety Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-1977 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 23.03.10, 22:11 Nie wiecie jak wygląda sprawa tej promocji w HM w Pogorii w Dąbrowie G.? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 08:41 mnie poinformowano,ze w h&m nie beda mieli kuponów,trzeba miec wyciete i promocja obowiazuje TYLKO NA CIUSZKI Z TEJ GAZETKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 08:48 Nie mam teraz tej gazetki przed oczami, ale jest tam napisane że cały asortyment dziecięcy czy cała kolekcja czy jakoś tak, więc niech nie wyjeżdżają z jakimś jednym wieszakiem pewnie jakiś zapychaczy magazynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
oasis331 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:07 Cała ta akcja jest jakaś chora! W każdym sklepie udzielają innych informacji. Mnie wczoraj w Złotych Tarasach powiedziano, że akcja jest na cały asortyment, zgodnie z info na kuponie, i że kupony będzie trzeba oddawać przy kasie. Wygląda na to, że nie do końca przemyśleli całą akcję i teraz próbują się wykręcić. Swoją drogą to zastanawiałam się jak im się to opłaca, biorąc pod uwagę tak duże zainteresowanie. Rozumiem jeśli najtańszy artykuł kosztuje np. 25 pln ale jeśli już chodzi o kwotę np. 60 pln to chyba średni interes bo towar i tak by im się sprzedał... Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:04 dzwoniłam i pytałam - "cały asortyment..." tzn. cały ale z gazetki i trzeba mieć kupon... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 09:34 pożyjemy- zobaczymy , oby do jutra to sie wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
martaburska Re: Arkadia Warszawa 24.03.10, 10:57 Dzwoniłam przed chwilą: kuponu nie trzeba, a akcja ma dotyczyć wybranego asortymentu dziecięcego. Ciekawe w każdym sklepie każdemu mówią co innego... Zobaczymy jutro Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rzeszów :) 24.03.10, 11:41 w graffice info ze promocja na w wybrane oznaczone ciuszki, kuponu nie trzeba. w hm w nowym swiecie -promocja na caly asortyment, ale za okazaniem kuponu. czy jest ktos kompetentny w hm lub vivie i udzieliłby niesprzecznych informacji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: rzeszów :) 24.03.10, 11:46 dzieki patatajowa ! bo nie wiedzialam gdzie najpierw kierowac kola samochodu, do grafiki czy do swiatu mam nadzieje, ze naprawde nie trzeba zadnego kuponu. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia_sz Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 12:33 W Szczecinie gazetki reklamowe H&M były wczoraj wrzucane do skrzynek poczotych. Oczywiscie z dwoma kuponami w tym jeden z nożyczkami do wycięcia Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 12:53 Na kuponie jest napisane wyraźnie, że "DOTYCZY WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar hm Poznań Browar trzeba mieć kupon 24.03.10, 13:06 dzwoniłam rozmawiałam z kier.Kupon z gazety lub z gazetki ze szkrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_in29 Wrocław Bielany 24.03.10, 14:07 Trzeba mieć kupon, promocja jest na wszystkie ciuszki dla dzieci. Dla mnie super, bo mam trójkę dzieci Wolę kupować w takich promocjach ciuszki na dany sezon niż na wyprzedażach końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 w Łodzi w Manufakturze bez kuponu 25.03.10, 15:22 byłam dzisiaj w H&M w łódzkiej Manufakturze, kuponu nie chcą (niepotrzebnie kupiłam gazetkę z kuponem przed wejsciem do H&M), sprzedawczynie same informują każdego kupującego, ze jest taka promocja. Jak pytałam sie czy czasem nie chcą kuponu bo mam to nie chciały Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h H&M Wrocław Pasaż Grunwaldzki 27.03.10, 14:16 Trzeba mieć kuponik Promocja na całą kolekcję, łącznie z akcesoriami (młoda dostala parasolkę). Odpowiedz Link Zgłoś
zuzamon Re: H&M Wrocław Pasaż Grunwaldzki 27.03.10, 14:57 W Port Łódź nie trzeba kuponów. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia78_j M1 Czeladź 26.03.10, 14:10 Byłam przed chwila kuponu żadnego nie miałam miła Pani w kasie mi powiedziala że jest taka promocja a że miałam juz dwa produkty z wybraniem trzeciego nie było problemu najtańszy jest gratis To było w H&M Czeladź M1 Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 14:11 a te kupony do H&M w skrzynce pocztowej są adresowane (jakas lista wysyłkowa? klub?) czy to druki bezadresowe? bo jak sa bezadresowe, to chyba się przejdę po sąsiadach i pozbieram...hihihi (bo u mnie to sami emerycie mieszkają i do H&M nie chadzają tylko na lokalny ryneczek warzywny i do najbliższej Biedronki) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 15:37 Pan w hm powiedział że wszyscy beda miec w skrzynkach.Mozliwe ze to bede te gazetki co w vivie.Ale szczerze mowiac nigdy nie miałam w skrzynce gazetki z hm Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia_sz Re: kupony w skrzynce pocztowej ? 24.03.10, 15:38 Bezadresowe, to zwykła reklama Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 15:39 ja wyciełam ten 2 chmurki z nozyczkami i bez więc mam 4 bo z innej vivy w sklepie te zwziełam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 15:52 magdaomar napisała: > ja wyciełam ten 2 chmurki z nozyczkami i bez więc mam 4 bo z innej vivy w > sklepie te zwziełam a ktos kupił te VIvę i nie ma ulotki Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
nata-1 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 16:33 Dokładnie, nie ma czym się chwalić. To zwykła kradzież. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 24.03.10, 18:26 U mnie w miejscu na ulotki na klatce było tego dzisiaj kilkadziesiąt sztuk. Mieszkam w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 25.03.10, 08:21 reklama z chmurką jest też dzisiaj w darmowej gazecie Metro Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 10:53 Byłam ze znajomą i skorzystałam z 2 kuponów.Pytali się jeszcze skąd mam te kupony.Kupon trzeba zostawić przy kasie.Dzisiaj był dość duży wybór towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 10:59 a co jest letniego dla małych chlopców? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Opole 25.03.10, 11:12 panie nic nie wiedzą, w vivie jest tylko zafoliowany mały do mango, sprawdzałam w 3 miejscach, nigdzie nie było wkładki, widocznie tylko wybrane województwa. Wie ktoś jak w Piotrkowie Trybunalskim? Odpowiedz Link Zgłoś
rafakoral2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:20 Na dziale chłopięcym niestety nie byłam Byłam na dziale dla dziewczynek od rozmiaru 86 Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:23 Ta falbaniasta spódniczka fajna i bluzeczka z hello kitty. Ja kupiłamtydzień czerwoną z bio bawełny za 19,99 i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_wiktoria29 Re:Czeladź trzeba mieć kupon 25.03.10, 11:31 Tak sobie właśnie mysle, że juz tak obkupiłam córke i syna, że musze cos na siłę wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Kraków- nie trzeba mieć kuponu 25.03.10, 11:37 Byłam dzis rano w Gal.Krakowskiej robiłam zakupy na dziecięcym i Pani mi powiedziała, że nie trzeba mieć kuponu. Dziwną maja politykę przekazywania informacji między sklepami. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 warszawa targowek 25.03.10, 12:11 byl ktos rozdaja kupony czy trzeba miec ten z gazetki? a czy body dla dzieciakow sa na promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Katowice-Trzy Stawy 25.03.10, 12:22 Kuponów nikt nie rozdaje.Ten z vivy jest na cały asortyment,ja wyciełam oba ten z pierwszej i ten z ostatniej strony.Dziś zrealizowałam ten z pierwszej strony bez problemuWięc na jedną gazetkę można kupic dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
martaburska warszawa Wola park 25.03.10, 12:59 Byłam, kupiłam, kuponów nie trzeba, a obowiązuje na cały asortyment, choć w pierwszej chwili Pani udawała, że nic nie wie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: warszawa Wola park 25.03.10, 13:12 No, wlasnie... Jakas taka cicho-ciemna ta promocja jest. Zadnych info w sklepie, nikt nie informuje. Jakby takie niechciane dziecko to bylo troche. Odpowiedz Link Zgłoś
aguska8009 opole 25.03.10, 14:58 W Opolu niby jest promocja,ale nigdzie nie ma kuponów...patrzyłam w różnych miejscach w vivie i nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:07 w mojej galerii, mozna sobie zapisac i wydrukowac, takie własnie ksero czarnobiałe dostałam w sklepie. miłych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszow- Nowy Świat 25.03.10, 15:22 W Nowym Swiecie (Rzeszow) ksero kuponu dostałam przy kasie, trzeba tylko poprosic Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:29 Patatajowa, wielkie dzięki A w jakim formacie jest ten kupon??? tj. jakie ma wymiary. Bo mi się automatycznie drukuje jako A4, ale coś mi się widzi, że za duży, i jeszcze nie uznają. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 15:30 kupon jest A4, taki duzy i czarno-biały. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mama.kamilka Re: dla potrzebujących jest kupon :) 25.03.10, 18:47 Patatajowa dziękuję!!!! Wydrukowałam wiele razy, wykorzystałam w sumie 2 kupony. Ciuszków nakupiłam że hej W Opolu w Vivach nie było nigdzie kuponu, w sklepie też kuponów nie mieli, więc mnie uratowałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: dla potrzebujących jest kupon :) 26.03.10, 07:48 prosze bardzo, ciesze sie ze pomogłam , chociaz ja sama jeszcze nie skorzystałam i nie wiem czy skorzystam bo nic ciekawego nie rzuciło mi sie w oczy, a na niedobór ciuchow moje dzieci nie cierpia niestety akurat tym razem ucieszyłabym sie z takiego kuponu dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Targówek - Wa-wa 25.03.10, 13:10 Bylam rano w sklepie na Targówku i pani dala mi kserowke z 1 kuponem. Wybralam 6 rzeczy. 3 zostawilam i pospacerowalam po Vive. Sa super nowe sukieneczki dla dziewczynek, spodenki do kolan. Jest w czym wybierac, sporo asosrtymentu dorzucili. Moze byc problem przy ew. zwrotach. Trzeba bedzie oddac wszystkie 3 rzeczy, jak mnie poinformowano. Mam nadzieje, ze corci spodobaja sie ciuszki, bo inaczej bedzie zamieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
jud.yta Auchan-Rumia 25.03.10, 13:04 Wróciłam własnie z niczym, panie nawet nie wiedziały, ze jest taka promocja, dopiero musiała się dowiedziec. Kuponu Panie nie miały, żeby dac klientowi, trzeba miec swój Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Piotrków Trybunalski 25.03.10, 14:05 właśnie teść kupił mi vivę ale jak rano dzwoniłam do Piotrkowa to nikt o niczym nie wiedział. Ma ktoś numer do centrali h&m? Bo już mnie bierze cholera Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: Klif Gdynia 25.03.10, 14:13 kupon wazny tylko z pierwszej strony obowiazuje na calosc ewent zwrot wszystkiego albo wymiana szkoda ze nie bylo fajnych kurtek Odpowiedz Link Zgłoś
primka Kraków Bonarka 25.03.10, 14:23 Trzeba mieć kupon, też na początku pan twierdził, że nic nie wie.Wybór dla małych dziewczynek raczej słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 info z centrali 25.03.10, 14:31 dodzwoniłam się. Obowiązuje w każdym sklepie w Polsce w którym jest dział dziecięcy, trzeba mieć kupon, na cały asortyment, niemowlęcy też Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia_sz Szczecin 25.03.10, 14:29 Promocja obejmuje cały dział dziecięcy. Trzeba mieć kupn. Ja akurat dostałam przy kasie Ps. W dzisiejszym metrze też są kupony Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rzeszów 25.03.10, 14:35 byłam dzisiaj w nowym świecie- przy okazji zapłaty za swoją bluzke pytam czy jest taka promocja na dzieciecym . Pani ze jest na wszystkie ciuszki do 5.kwietnia. ja zmartwiona ze nie mam ulotki a Pani pyta czy chcę dwie to takie kserówki rozdawane. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 tak promocja jest w całej Polsce 25.03.10, 14:40 byłam dziś rano o 10 kupiłam bluzeczki Ja miałam kupon z Vivy,ale pani w sklepie powiedziała,że kupon podobno można z netu wydrukować z ich strony Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Łódź-zamieszanie :-) 25.03.10, 15:23 Pojechałam rano do Manufaktury a Pani zdziwiona....kierowniczka zniknęła na zapleczu, po czym wróciła z wiadomością, że owszem, promocja obowiązuje-na kupony. Rzuciła jakieś info kasjerce, która kompletnie nie wiedziała o co kaman naliczała potem wszystkim te rabaty jak leci, bez żadnych kuponów-kupujący byli mocno zdziwieni, jak podchodzili z kilkoma ciuszkami i dowiadywali się przy kasie że 3 mają gratis Ode mnie też kuponu nie chciała Kupiłam cudne spodenki na lato i cienkie spodnie i skusiłam się na jeansy. W sumie doszłam do wniosku że przestaję kupować na wyprzedażach bo potem i tak w kołko są jakieś promocje i i tak kupuję a potem mam tonę ciuchow W całym sklepie zero jakiegokolwiek info czy plakatu nt promocji, nie rozdawali też zadnych ulotek. Ponoś od poniedziałku ma się zacząć jakaś kampania dla wszyskich, ale się nie int5eresowałam już Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 25.03.10, 15:26 byłam dzisiaj w H&M w łódzkiej Manufakturze, kuponu nie chcą (niepotrzebnie kupiłam gazetkę z kuponem przed wejsciem do H&M), sprzedawczynie same informują każdego kupującego, ze jest taka promocja. Jak pytałam sie czy czasem nie chcą kuponu bo mam to nie chciały Odpowiedz Link Zgłoś
mamomi ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 15:42 W Galerii natomiast promocja obowiązywała dla tych co mieli kupon. Za trzecią gratisową rzecz 10 gr pani naliczala aby przeszedł paragon na kasie fiskalnej.Kupilam to co mialam kupić, czekalam tylko na dziś aby kupić z rabatem.Tak więc 30 zł w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ania0079 Re: ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 16:01 Ja dziś byłam i jak dla mnie mały wybór na chłopca 2-3 lata. chciałam kupić koszulki, ale jakoś ich bardzo kiepska i koszulki na 1-2 lata za małe, a te następne na 2-4 za duże. Więc wyszłam z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: ŁÓDŹ-Galeria Łódzka. 25.03.10, 16:23 Jeśli chodzi o dziecięce ubrania to zdecydowanie większy wybór jest zawsze w Manufakturze, ja do Galerii uderzam tylko wyjątkowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kada111 Re: h&m Piaseczno 25.03.10, 16:32 Chcieli w kasie kupon. Nastawiłam się na te sukienki z kwiatami na ramiączka dla dziewczynek do 128, ale nie było. W ogóle jakoś mało rzeczy z tej gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikka82 Re: h&m Piaseczno 25.03.10, 16:54 to ja juz nie rozumiem... Nastawiłam się na te sukienki z kwiatami na ramiączka dl > a > dziewczynek do 128, ale nie było. W ogóle jakoś mało rzeczy z tej gazetki. czyli jak? promocja dotyczy tylko artykulow z gazetki czy wszystkich dzieciecych? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ro h&m Gdańsk 25.03.10, 17:19 byłam w Manhattanie i Matarni. Żadnych informacji o promocji nie wywiesili, trzeba wiedzieć. Za tą gratisową rzecz policzyli mi 1 gr, żeby przeszło przez kasę. Zrealizowałam 3 kupony z Vivy bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakos Wrocław -Arkady 25.03.10, 17:50 obowiązuje na wszystkie ubranka dziecięce. Kupon potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Bytom - Plejada 25.03.10, 19:33 Kupon porzebny, choć chyba byłam pierwszą kupującą w tej promocji (o godz. 18tej!). Wybór taki se - choć sukienek sporo było. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś