agni71 Re:A ja sie śmieję sama z siebie :-) 25.03.10, 19:51 Kupiłam dwie Vivy, mam więc 4 kupony i nie kupiłam nic! To co kupiłam wcześniej i myslalam, żeby kupic ponownie, a tamto oddać - to juz nie ma. Szukam spodni capri dla dzieci - w H&M strasznie szerokie, nawet jak mają regulacje, to sciagnąc musze maksymalnie, a że sa z grubego materiału, to i brzydko to wyglada i jest niewygodne. Jedynie podobały mi sie jednokolorowe i kwieciste sukienki, ale sukienek juz moje dziewczyny mają dużo, a wolimy takie z rekawkami lub chociaz szerokimi ramiączkami, więc nie wzięłam. Jeszcze chcialam jeansy dla najstarszej, ale sa same rurki, a moja corka taka niemodna i woli bootcut tak więc, pokręciłam sie z 40 minut, usilnie szukając czegos co mogłabym kupić i ... wyszlam z niczym. A obkupiłam dziewczyny obok w C&A - szkoda, ze tam nie mieli takiej promocji.... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re:A ja sie śmieję sama z siebie :-) 25.03.10, 20:08 noooo... ja też się nie pochwalę zakupami booo... kupiłam dwa troję kąpielowe i dwupak rajtek. sukienek , bluzek mamy masę, młody obkupiony maksymalnie więc.. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Bielsk0-Pani mi powiedziała, że promocji nie ma 25.03.10, 20:11 także kanał. Nie kupiłam nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Poznań M1 i malta 25.03.10, 21:33 w Poznaniu w m1 kupny rozdawali przy kasie ale tylko po jednym na osobę, miałam z vivy 2 więc podziękowałam,(ważny ten z pierwszej i ostatniej strony), promocja na wszystkie artykuły dziecięce łącznie z butami itp.ogólnie duzy wybór dla niemowlaków i chłopców 1-2 latka, w galerii Malta mniejszy wybór a kupony z gazety trzeba mieć. bardzo dziękuję za wiadomości o tej promocji mi się b,przydały.jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo trochę obkupieni ;) 25.03.10, 21:42 Matarnia 2x chustka w kratkę 2x rampers 2x koszula niebieska w kratę z czaszką zielone polo w białe paski pewnie bym kupiła więcej, ale Mąż pohamował moje żądze Odpowiedz Link Zgłoś
aiszak2 Re: Bielsk0-Pani mi powiedziała, że promocji nie 25.03.10, 21:46 W Bielsku - potrzebne kupony, promocja jest Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_wiktoria29 Re: Bielsk0-Pani mi powiedziała, że promocji nie 25.03.10, 21:57 Dla córki kupiłam jeansową tunike-koszulą i bluzeczke z takiego cienkiego jakby jeansu, dla syna koszula 2w1. Jutro jeszcze uderze do centrum k-ce, bo na 3 stawach przebrane, że hej Odpowiedz Link Zgłoś
ollas Fajne koszule po 19.90 25.03.10, 22:16 A mi spodobały się koszule chłopięce po 19.90 (są w gazetce). Zaopatrzyłam młodego. Dla córy kupilam bluzeczki w krateczkę (koszulowe, kolorowe). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Matarnia- pytanie. 26.03.10, 00:20 matarnia- trzeba miec kupon. nie daja przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Warszawa Arkadia 26.03.10, 07:36 Dzwoniłam wczoraj wieczorem,bo dziś się wybieram. Trzeba mieć kupon, nie może być ksero,nie rozdają przy kasie. Co najgorsze chyba pojadę sama, więc tylko raz będę mogła kupić chyba, że raz przy kasie damskiej drugi raz przy kasie dziecięcej)Bo mam tylko dwa kupony z Vivy. Co h&m to inaczej paranoja. Dziś jeszcze zadzwonię do złotych tarasów. Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Warszawa Arkadia 26.03.10, 07:42 ja liczę na to że uda mi się na dwa kupony od razu, nie chce mi się walić ściemy i dwa razy podchodzić do kasy Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Warszawa Arkadia 26.03.10, 07:53 Oj, chyba wątpię, w Arkadii strasznie dyplomatycznie mi odpowiadała, więc raczej jeden zakup na jedną osobę. Najlepiej z kimś pojechać i jedna za drugą w kolejce stanąć Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Warszawa Arkadia 26.03.10, 08:08 w arkadii to nie ma problemu bo można sobie podjechać do kasy na górze, ale ja dzisiaj jadę do Lublina i planowałam tam zahaczyć o h&m, ale nigdy nie byłam i nie wiem ile tam mają kas Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Warszawa Arkadia 26.03.10, 12:21 ja kupowałam wczoraj w arkadii. byłam pierwszą osobą korzystająca z tej promocji. musiałam czekac z pół godz zanim panie dowiedziały sie, ze w promocji jest wszystko a nie wybrane atykuły. co zabawne, tych wybranych tez nie potrafiły wskazac. w koncu jednak udało sie kupic. korzytałam z dwoch kuponów, dostałam dwa osobne paragony. niby nie bylam sama ale nie sadze, zeby był problem ze skorzystaniem z kilku kuponow. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Katowice 26.03.10, 08:02 czy ktoś był w Silesi lub w inny H&m na śląsku|? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Katowice 26.03.10, 08:16 ale w Silesi H&M nie ma Wcześniej jedna z e-mam pisała, że 3stawy wykupione, w bytomskiej Plejadzie słabe bardzo zaopatrzenie. Reszta to m.in. M1Zabrze i Forum - może w Forum dzisiaj będę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 aiszak 2 26.03.10, 08:13 a w którym sklepie byłaś? Ja w Gemini Park;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar dałam 3 kupony i miałam 3 osobne paragony 26.03.10, 08:29 nie było problemu Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: dałam 3 kupony i miałam 3 osobne paragony 26.03.10, 08:29 Pan się pytał skąd mam te kupony.We wszystkich skrzynkach miały być ale u mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: dałam 3 kupony i miałam 3 osobne paragony 26.03.10, 09:17 JA w sumie zadowolona-kupiłam córce dwupak bluzeczek, koszulę w kratkę i bojówki. PO wypłacie podskoczę jeszcze raz bo podobają mi się jeszcze inne koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Warszawa Złote Tarasy 26.03.10, 10:29 Dzwoniłam i tam Pani powiedziała, że jak nie mam kuponu to beż kuponu też dostanę rabaty, tylko muszę powiedzieć, bo oni nie uprzedzają klientów. Mogę kupić wielokrotność 3 rzeczy, tylko na osobnych paragonach. Zatem dziś jadę do Złotych Tarasów. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Białystok Alfa 26.03.10, 10:35 Kupiłam 2 rzeczy (wybierałam celowo droższe coby się opłacało ;p). Dostałam 1 kupon i drugiego nie chcieli dać Dziś jadę do Galerii Białej z mężem wyżydzić 2 kupony . Na lato nic nie mam dla młodego to będzie jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
aiszak2 Re: aiszak 2 26.03.10, 10:49 Wczoraj wykorzystałam 2 kupony zniżkowe w Gemini. Bez problemu. Inne kobiety tez pytały o promocję, ale nie miały kuponu (poszły szukać vivy . Panie nie informują o promocji i kuponów nie rozdają - przynajmniej wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Ktoś coś wie o Lublinie? 26.03.10, 11:35 Czy w naszym H&M też jest promocja? A kupony są potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Ktoś coś wie o Lublinie? 26.03.10, 17:41 dolores12 napisała: > Czy w naszym H&M też jest promocja? A kupony są potrzebne? Byłam dzisiaj w Waszym h&m, nawet spory macie i dałam kupon, pani sie pytała czy z metra, powiedziałam że z vivy, pani jeszcze raz zapytała skąd, po czym do kogoś zadzwoniła spytać się czy kupony z vivy też obowiązują, i bez słowa skasowała z rabatem Odpowiedz Link Zgłoś
asiakliny Re: Ktoś coś wie o Lublinie? 26.03.10, 18:11 Ja też robiłam zakupy, kupon miałam wydrukowany z wątku (Dzięki patatajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: aiszak 2 26.03.10, 11:41 Byłam wczoraj w Sferze ale nic nie kupiłam, wszystko co mnie interesowało przebrane strasznie, dziś moze przejade sie do Gemini. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Galeria Krakowska 26.03.10, 13:17 nie trzeba miec kuponu.pytalam sie pani sprzedajacej i ta powiedziala ze w zadnym HM nie trzeba kuponu. niezle zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Galeria Krakowska i M1 26.03.10, 18:20 Najwyraźniej w Krakowie są otwarci na klienta,bo ani w Krakowskiej,ani w M1 kupony z gazety nie są wymagane.W M1 porosiłam przy kasie i skasowali mi 3 ciuszki za cenę w 2.Bratowa taką samąsytuację miała w Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Galeria Krakowska i M1 26.03.10, 23:00 No właśnie wczoraj robiłam zakupy w Krakowskiej i bez kuponu, dziś pojechałam do Bonarki i nie sprzedali mi rzeczy w promocji bo nie miałam kuponu. Totalne wariactwo !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: Galeria Krakowska 31.03.10, 10:13 mi w M1 nie chciały bez kuponu skasować w weekend . Chciałam kupić jeszcze kamizelkę przecenioną i kobietka z kasy się zaplątała całkowicie. Twierdziła, że jakbym miała kupon to bym kupiła i że to wszystko zależy od sprzedawcy bo system nie narzuca przeceny tylko ona musi to ręcznie wprowadzić. No nic kupiłam tylko czapke i wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Rzeszów - Grafika 26.03.10, 13:28 Wydrukowalam kupon od patatajowej i pojechalam do Galerii Grafiki. Wybralam 2 pary spodni dla synka (znowu maja te genialne dzinsy na gumie i sznurku za 39 zl !!!) oraz tunike dla corci. Zapytalam pana przy kasie czy jest promocja, a on sie dziwnie usmiechnal i mowi ze jest i zaraz mi obnizy rachunek o najtansza rzecz. o kupon nawet nie zapytal, takze nie trzeba. ale jak same nie zapytacie, to smiem mniemac, ze rabatu nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Rzeszów - Grafika 26.03.10, 13:49 w nowym swiecie w rzesz stała przede mna pani i płaciła za dzieciowe rzeczy, kasjerka podsumowała a Pani pyta czy nie za malo policzyła.Kasjerka na to ze jest taka promocja i najtansza czapke ma gratis.pani mile zdziwiona i dostała jeszcze kserówke kuponu na nastepne zakupy tak wiec to zalezy jaki hm Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Warszawa Arkadia 26.03.10, 13:57 Byłam wczoraj po południu, miałam ksero kuponu i bez żadnego problemu zrobiłam zakupy. Widać, że zależy na kogo się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Warszawa Arkadia 26.03.10, 14:53 w galerii Krakowskiej kuponu nie potrzeba zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Jeszcze Bielsko (Gemini) 26.03.10, 20:44 Byłam i kupiłam 3 pary spodni (w tym jedne dla siebie ) Kupon został mi zabrany. Wogóle to odniosłam wrazenie ze nikt o tej promocji nie wie, miłe Panie tez nie informowały o niej bo chyba dosc kłopotliwe było dla nich to nabijanie rabatów Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Warszawa Złote Tarasy 26.03.10, 21:07 Byłam wybór słaby, mało kupiłam Kuponów nie trzeba ale samemu trzeba powiedzieć, żeby naliczyli rabat. Nie widziałam nikogo kto by przy mnie korzystał z tej promocji, kasjerki potwierdziły, że ludzie nie wiedzą. Pani kilka razy mnie przepraszała, że długo się zejdzie, bo oddzielne paragony itp. W sumie kupiłam na 4 paragonya nastawiłam się na zdecydowanie większe zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 27.03.10, 00:12 Czy ktoś wie jak jest w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 27.03.10, 08:31 Czytając wpisy odnoszę wrażenie, że południe PL mocno nieproklienckie Nie dość, że o promocji nic nie wiedzą - wczoraj byłam pierwszą klientką w zabrzańskim M1 (wykorzystałam drugi kupon z 1-szej strony). Babki były na tyle niedoinformowane, że początkowo żadały ode mnie całej strony z kuponem Niestety, nic nie rozdawałay, kupon musiałam oddać. A w samym sklepie zaopatrzenie lepsze - kupiłam w sumie na siłę (ale pod dzień dziecka itp - zalinkowane już fioletowe spodenki, bluzeczkę z HK i kiecuchnę z falban również zalinkowaną). Wszystko w rozmiarze z małym zapasem. A niech ma... Młodemu nic nie kupiłam. Generalnie rzeczy fajne, coś kupić można... ale natłumacvzyć się sprzedawcom również Odpowiedz Link Zgłoś
agapk krasulas 27.03.10, 10:12 ja kupowałam w czwartek w zabrzańskim i wszystko było ok aczkolwiek kupon trzeba bylo miec swój, oryginał - nie ksero moze trafiłas na kogos mało poinformowanego Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: krasulas 27.03.10, 11:01 chyba... dwie laski choć często tam dyżurujące - ale dziwnie przyglądały się wyciętemu kuponowi - conajmniej jakby malowała go moja córka no nic najważniejsze, że kupiłam parę fajnych szmatek na ten i następny sezon. reklamówka ofkors schowana przed mężem - co by sobie nie pomyślał, że opieka lekarska jest mi potrzebna ech... muszę to forum omijać łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal warszawa - piaseczno 27.03.10, 11:45 dzis jeszcze raz skusiłam sie na zakupy. kupon był niezbedny. bez tego nic nie dało sie kupic. dodatkowo wybitnie przestrzegali zeby jeden kupon na osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: warszawa - piaseczno 27.03.10, 15:01 To widzę, że wszystko zależy od sprzedawcy. Też dziś byłam w h&m w piasecznie i bardzo miła pani przy kasie nie wymagała żadnego kuponu, a kupiłam trochę na siłę 6 ubranek płacac za 4 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_in29 Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 16:12 We Wrocławiu (Bielany) nie chcieli ode mnie kuponu. Nie ma w sklepie info o promocji, ale jak podeszłam do kasy mówiąc, żeby liczyli po 3 sztuki, to pani od razu wyjęła swoje kupony (kserówki) i nie robiła problemu. Kupowałam dużo, bo aż 6 razy. Obkupiłam dzieciaki na wiosnę i lato, a że mam trójkę to sporo tego wyszło Mogłabym kupować jeszcze, ale miałam ograniczony budżet. Może po niedzieli podjadę dokupić im stroje kąpielowe na lato, bo zapomniałam Są jeszcze gdzieś spódniczki jeansowe z falbanką i biedronką ? Dziewczyny jak robią problemy z kuponami, to rozmawiajcie z kierownikiem, ta akcja jest na cały kraj. Tylko trzeba się upomnieć przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Wrocław Arkady 01.04.10, 14:10 a ja kupowałam w Arkadach i bez kuponu nie chcieli zastosować tej promocji. wzięłam dużo bo chyba 8 sztuk. juz mysłalam zeby zrezygnować ale nie mam kiedy jechać tam jeszcze raz a kupowalam dla dzieciakow z rodziny prezenty na zajączka. pani przy kasie była uparta że kupony ze skrzynki pocztowej lub ze strony. oni przy kasie nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Wrocław Bielany 01.04.10, 15:26 Dzisiaj byłam znów na bielanach i normalnie można było kupić w promocji bez kuponu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 16:41 tak, w tym wątku tylko wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
jud.yta Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 16:45 Były w Vivie, a Viva była jeszcze w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
monikas27 Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 16:49 Nie ma się o co zabijać Byłam dziś w Arkadii i nie udało mi się nawet 3 fajnych rzeczy wybrać, mimo że mam 2 córki, które głównie w H&M ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 17:10 Dokładnie, byłam w Wola Park, ZT, Arkadii i Reducie, nie znalazłam 3 fajnych rzeczy w tym samym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 klif Gdynia 27.03.10, 17:44 były dziś bluzeczki z hello kitty te za 19,90 w 4 kolorach biała, czerwona, różowa - aż się zdziwiłam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sbmisieksb Re: klif Gdynia 27.03.10, 18:22 A czy dla chłopców w wieku 5 lat była kolekcja star wars? W gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
sbmisieksb Re: klif Gdynia 27.03.10, 18:28 W Gdyni? Musiałam poprawić, bo nie dawało mi to spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 19:02 jejuu..ja już 2 razy byłam, podchody robiłam i nie udalo mi się 3 rzeczy fajnych wybrać, serio..nie wiem dlaczego..ale ta tegoroczna kolekcja dla dziewczynek jakaś taka niefajna(( Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 18:29 A ja właśnie w Arkadii dziś kupiłam dla córki upatrzony wczesniej kostium kąpielowy (nie ma go na stronach H&M), wreszcie trafiłam na rozmiar, fajne rybaczki z kolekcji H&M L.O.G.G. i tunikę z motylkiem. Podobałam mi się jeszcze bardzo ta koszula: shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_OVE_BLUS&shoptype=S ale niestety nie było rozmiaru 110. Na stronach H&M widziałam taką samą w kolorach zieleń i róż, sa takie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Można jeszcze gdzieś zdobyć te kupony? 27.03.10, 18:43 chodzi mi o tę koszulę: Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:Warszawa targówek 27.03.10, 19:56 Bylam dzisiaj i zdecydowanie wiecej bylo ubranek niz w Zlotych tarasach i Arkadii w czwartek. W ogole to chyba była w międzyczasie dostawa, bo np. były juz kapelusze do letnich sukienek. Niestety, na razie tylko dwa wzory i to nie te, w jakich mam sukienki. i niestety kapelusze sa znowu w fasonie fisherman's hat, chociaż pocieszające jest to, że rondo jest ciut większe niz w zeszłym roku. Pan w kasie owszem wiedzial o co chodzi; mialam w sumie 7 ubranek i sam mi chciał je podzielić na dwa paragony, przeciw czemu goraco zaprotestowałam i stwierdziłam, ze w takim razie jedne zakupy robi mąz, który na szczęście był ze mną wzięłam 2 sukienki z falban (bordowa i zieloną, były tez te w kwiaty - 3 kolory), 2 pary spodni materialowych (jeansów bardzo maly wybór), legginsy i jeansowa sukienkę, oraz oddzielnie czapke z daszkiem (fajne jednokolorowe po 9,90). Nikt z kupujacych w poblizu nie mial kuponów - chyba nie tak duzo ludzi czyta to forum Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re:A jak auchan rumia ?? 27.03.10, 22:24 Był ktoś ? Wystarczy ksero czy trzeba orginała ? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re:A jak auchan rumia ?? 28.03.10, 10:31 Czy ubranka mogą byc w różnych rozmiarach, czy nie ma to znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:A jak auchan rumia ?? 28.03.10, 13:17 Moga byc w róznych rozmiarach, ja kupowałam od 104 po 128. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re:Warszawa targówek 28.03.10, 10:46 > Nikt z kupujacych w poblizu > nie mial kuponów - chyba nie tak duzo ludzi czyta to forum Nawet, jak wiedza, to nie za bardzo niektorym zalezy im na znizce. Bylam w zeszlym tyg. na Targowku i czekalam przy kasie, bo pani mi zle naliczyla i robila korekte. Widze obok mame z maluchem w wozku, ma duzo ciuszkow dla dziecka. Mowie jej, ze z kuponem z Vivy jest 1 rzecz gratis. Odpowiedziala "slyszalam" i zaplacila za wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re:Warszawa targówek 28.03.10, 15:46 Kupiłam Vivę marcową i nie ma tam kuponu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanika01 Re:Warszawa targówek 28.03.10, 19:01 Moze ktos wyjął wkładkę. Ja z jednej wkładki mialam 2 kupony. Pani mi wycieła ten z pierwszej strony, a ja pozniej z ostatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re:Warszawa targówek 28.03.10, 21:05 no przeciez było info w tym watku ze nie w kazdej vivie sa kupony. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re:Warszawa targówek 28.03.10, 22:05 A no widzisz, nie miałam czasu czytać tylu postów. Zakupy i tak zrobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 toruń 29.03.10, 16:47 a ja dzisiaj byłam w Toruniu. Żadnej informacji o promocji więc się pytam sprzedawczyni czy wie o kuponie. A ona, że tak, że kuponu nie potrzebuję tylko mam podać hasło VIVA przy kasie Tak, też zrobiłam, gazetki nie kupiłam, na jedną rzecz dali rabat 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Wrocław Bielany 29.03.10, 23:53 Byłam dzis w h&m w tesco. podeszłam do kasy z 3szt. ubrań i pytam, czy mogę skorzystać z promocji bez kuponu. Pani powiedziała, że oczywiście i już. Nie musiałam nic pokazywać, tańczyc, ani recytować ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Promocja odwołana? 30.03.10, 21:10 Dziś w H&M Pasaż Grunwaldzki Wrocław powiedziano mi, że promocja jest odwołana... Miałam kupon z Vivy... Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Promocja odwołana? 30.03.10, 21:14 W Rzeszowie dalej jest - bylam dzis popoludniu, skusilam sie na 3 rzeczy. pytam pani pryz kasie, czy mozna skorzystac jeszcze z promocji. pani, ze mozna, ale kupon trzeba. no to mowie, ze w soobte nie trzeba bylo kuponu i sprzedali mi 3 ubranka za cene 2. Wiec pani sie sonsultowala i dala mi rabat na 3 rzecz. Wiec u nas promocja trwa w najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Promocja odwołana? 31.03.10, 14:07 Na Targówku w Warszawie, promocja dalej jest -oczywiście dla wtajemniczonych. Trzeba mieć orginalny kupon, ksero nie uznają. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a jak Arkadia i Zlote Tarasy 31.03.10, 14:10 jest promocja? Bo chciałam sie jeszcze jutro wybrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Katowice -stawowa? 31.03.10, 14:55 Jest jeszcze promocja?Wogóle jak z towarem?Dziewczynki 116. Odpowiedz Link Zgłoś
betimek do agni71 31.03.10, 22:14 W Złotych Tarasach promocja trwa w najlepsze. Wczoraj i dzisiaj robiłam zakupy. Nie potrzeba żadnego kuponu, tylko trzeba powiedzieć, że chce się z promocji skorzystać. Promocja ma być do 5 kwietnia. Co w Arkadii, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: do agni71 31.03.10, 22:19 To z tego wynika, że wstrętna małpa przy kasie w ch... mnie zrobiła. Może by gdzieś to zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do agusia_h 31.03.10, 22:59 Takie sytuacje najlepiej wyjaśniac od razu, prosząc kierownika. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_h Re: do agusia_h 31.03.10, 23:14 No pewnie tak, tylko nie spodziewałam się, że może mnie wkręcać, łyknęłam jak pelikan informację o odwołaniu promocji. Szczególnie że obok stała druga ekspedientka i bez mrugnięcia okiem tamtej pierwszej przytakiwała No fakt, teraz niczego nie udowodnię. Ciekawe jaki w tym interes mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Promocja odwołana? 31.03.10, 18:35 W Manufakturze/Łódź promocja dalej obowiązuje, do 5.04, kuponu nie potrzeba. Ale faktycznie mało kto o niej wie, a jak się spytałam, czy dalej obowiązuje, pani mi jakoś tak półgębkiem odpowiedziała, żeby może inni w kolejce nie usłyszeli? W Gal. Łódzkiej podobno chcą jednak kupon, co do Portu Łódź, nie mam pojęcia - nie byłam. A jakby ktoś nie wiedział: w KappAhl jest 25% na całe zakupy do 4.04.! Chyba we wszystkich sklepach sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nellyssima Re: H&M 3 w cenie 2 od 25.03 na ciuszki dziecięce 31.03.10, 21:33 Widzę, z eniezłe jaja z tym H&M, nikt nic nie wie, jak wie, to nie mówi. Byłam w Plazie w Poznaniu, podeszłam z 6 ubrankami i mówię, ze chcę skorzystać z promocji. Pani oczywiście zapytała, czy mam kupon, ja na to, ze mam, ale w domu, bo nie było nic napisane, ze kupon trzeba mieć. Pani oczywiście sprzedała mi to w promocji i jeszcze dodała, że kupon można wydrukować ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 gdzie ten kupon do wydruku 31.03.10, 22:51 nie mogę znaleźć tego kuponu do wydruku - czy coś ze mną nie tak czy nie widzę - może któraś poda linka Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie ten kupon do wydruku 31.03.10, 22:55 tu w tym wątku jest na wierzchu, ale wątek długi wiec trza poświecić z pół minuty na znalezienie Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Białystok 01.04.10, 09:43 Coś im się chyba ta promocja nie udała, dziwnie to jakoś wygląda.W jednym sklepie pani przy kasie powiedziała, że nic nie wie, ale spyta kierownika.Kierownik potwierdził, że jest, ale trzeba mieć kupon.Po krótkiej wymianie zdań(wiem, że nie we wszystkich sklepach trzeba go mieć) powiedział, że może mi taki kupon podarować i wyjął ksero.Dziwne zachowanie z ich strony. W innym sklepie po zapytaniu pani w kasie od razu wyjęła kupon. Odpowiedz Link Zgłoś
ciszyma Re: Białystok 01.04.10, 09:57 Ja też jestem z Białegostoku. W ubiegłym tygodniu robiliśmy zakupy w H&m w Galerii Biała i nam sprzedawca sam zaproponował byśmy dobrali jeszcze jedną rzecz to będziemy mieli 2 gratisy. Kupowaliśmy ubrania dwójce dzieci eryk2601 napisała: > Coś im się chyba ta promocja nie udała, dziwnie to jakoś wygląda.W jednym > sklepie pani przy kasie powiedziała, że nic nie wie, ale spyta > kierownika.Kierownik potwierdził, że jest, ale trzeba mieć kupon.Po krótkiej > wymianie zdań(wiem, że nie we wszystkich sklepach trzeba go mieć) powiedział, ż > e > może mi taki kupon podarować i wyjął ksero.Dziwne zachowanie z ich strony. > W innym sklepie po zapytaniu pani w kasie od razu wyjęła kupon. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 do 5, ale 5 nieczynne;) 01.04.10, 12:51 Ja zrobilam zakupy dziś. Faktycznie promocja jakas "ukryta", ale panie się nei zdziwiły, tyle,że od razu mnie uprzedziły,że jak chcę np oddać to muszę wszystkie rzeczy,a jak wymienić to tylko do 5.IV. Hmm..w sumie z tą wymianą mnie zaskoczyły. Tym bardziej,że 4 i 5 u nas centrum handlowe nieczynne, więc trzeba o tym pamietać. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: do 5, ale 5 nieczynne;) 01.04.10, 20:18 W Legnicy też można bez kuponu, ale nie widać, żeby ludzie się rzucali bo info o promocji jest na wystawie napisane małymi literkami... a ja obkupiłam córkę w legginsy i wyszły po 19 zł długie, bluzeczki z pieskami wyszły po 13,30 zł, sukienki hello-kitty w paski wyszły po 26 a gumki po 4,66 polecam Odpowiedz Link Zgłoś