monikawbj 27.03.10, 23:20 właśnie weszłam na stronę NEXT (UK) i widzę , że są już ciuszki na wyprzedaży...Może ktoś coś znajdzie dla siebie lub dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilo9 Re: Sale w NEXT 27.03.10, 23:40 Ja pare rzeczy kupilam online,a reszte w sklepie.Myslalam,ze bedzie malo przecenionych ciuszkow,bo to jednak mid sale,ale sie milo zaskoczylam,znalazlam co nieco dla corki. Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Sale w NEXT 27.03.10, 23:51 Dla dziewczynek to może i było ale dla chłopców(3,4,5 latków)to zupełnie nic.Jedyne co kupiłam to wody toaletowe(online)a liczyłam ze szkolne rzeczy będą a tu niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Sale w NEXT 28.03.10, 00:08 bylam dzis w sklepie i bylam on line zobaczyc i stwierdzam ze CIENIUTKO !!! malo ciuchow, i byle jakie rozmiarowki,maly wybor w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Sale w NEXT 28.03.10, 23:56 Wyprzedaż zaczęła się wczoraj o 8 rano on line o 7 w sklepach stacjonarnych (przynajmniej takie info dostałam w mailu od Next), niestety jestem zawiedziona, mało ciuchów dla dzieci i praktycznie nic ciekawego w rozmiarze 4-5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Sale w NEXT 29.03.10, 08:51 Ja tez polowalam na 4-5,5 lub 6 i znalazlam troche fajnych ciuszkow,jakims cudem,bo jednak wiecej bylo tych mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: Sale w NEXT 29.03.10, 13:45 nigdy tam nie zamawialam. Dacie link? Mam tez kilka pytan: Jak dlugo sie czeka na ciuszki? Czy cena zalezy od wagi przesylki? Czy ciuszki sa ubezpieczone, czy gina paczki? a te sklepy stacjonarne sa w pl? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sale w NEXT 29.03.10, 13:48 Wyprzedaż jest w sklepach stacjonarnych w UK oraz online w sklepie UK - z tej strony nie wysyłają do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Sale w NEXT 29.03.10, 13:57 www.next.co.uk - wysyłają do Polski, musisz wejść przez naszą flagę Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Sale w NEXT 29.03.10, 14:19 Jak wchodzę na polską flagę, to na przekierowanej stronie nie ma opcji wyprzedaży, chyba, ze ja ślepa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Sale w NEXT 29.03.10, 14:25 Bo wyprzedaż była w Uk sobota-niedziela i na stronie angielskiego next jeszcze resztówka jest.I tak mi się wydaje ze na polskiej stronie nie było sale.A z angielskiej strony bez angielskiego adresu do wysyłki nie możesz zamawiać niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
monikawbj Re: Sale w NEXT 29.03.10, 14:08 Sklep stacjonarny w Polsce jest tylko w Warszawie w Złotych Tarasach, ale nie wiem czy tam też jest wyprzedaż - znając życie pewnie nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Sale w NEXT 29.03.10, 17:09 Ja zrozumiałam że mamajulitki pyta ogólnie o NEXT, a nie tylko o wyprzedaż, dlatego też podałam linka. Wyprzedaży dla PL nie widziałam bo nie patrzyłam mam znajomego w Londynie, więc zamawiam przez UK, a on mi przywozi. Odpowiedz Link Zgłoś