pade 29.04.10, 08:59 kupię we Wrocławiu? potrzebuję na cito rozmiar 32-33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 09:06 Deichmann, Tesco, CCC, Boti, KappAhl. Wczoraj kupiłam młodej w Tesco tenisówki cherokee z gumowym czubkiem i przytrzymujacą stopę gumką za 16 zł - rozmiar 32. Dzisiaj juz poszła w nich do szkoły. W tych wszystkich sklepach, które wymieniłam są fajne tenisówki i trampki, bo specjalnie szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 09:08 Trampki, nie wymagające sznurowania najlepsze są w Boti w Kauflandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 09:20 Byłam wszędzie oprócz Boti Zajrzę tam, dzięki a tenisówki z hello kitty ktoś widział? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 09:22 Sprawdź też w smyku, ja kilka tygodni temu kupowałam takie granatowe z biało-czerwoną kokardką. Zuza śmiga w nich juz trochę i bardzo dobrze się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 09:26 Już drugi sezon kupujemy trampki w CCC. Te kupione jesienią mają się całkiem dobrze a były używane również na wf. Cena przeżywalna )) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Pade 29.04.10, 10:18 Wszystko zależy jaką kolorystykę poszukujesz, bo ja zwykle szukam rózwych, czarnych i srebrnych. Zobacz też do reKids, pamiętam, ze w zeszłym roku mieli świetne tenisówki, mamy kupione na ich zeszłorocznej wyprzedaży biało-granatowe w stylu navy - akurat z rozmiarówką trafiłam na teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
monica188 Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 11:08 Ja kupuję w cocodrillo. Są tanie(ok30zł) a mój syn je uwielbia-woli niż nike czy adidasa. Bardzo dobrze leżą na nodze Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 11:14 W Coccodrillo tenisówki są ok, ale 30 zł, to moim zdaniem drogo. Zwykle tenisówki mozna kupić w cenie 15-20 zł (ccc, Boti, Tesco). W Deichmannie są drozsze, ale zwykle są to takie lepsze tenisówko- balerinki, z jakimś bajerem typu pasek na guzik itp. Zawsze sporo tenisówek i to nieraz całkiem fajnych pojawiało się w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
maja2612 Re: Porządne trampki, tenisówki dla dziewczynki g 29.04.10, 14:54 Fajne trampki ma 5-10-15, kilka modeli, różne kolory, wygodne bo oprócz wiązania mają od wewnątrz zamek błyskawiczny, a to duża oszczędność czasu przy zakładaniu przez córunię Odpowiedz Link Zgłoś