Dodaj do ulubionych

crocs - kupon zniżkowy

05.05.10, 00:12
Dostałam mail z kodem zniżkowym na zakupy na www.crocs.co.uk. Ja raczej nie
będę korzystała z tej zniżki, ale czy ktoś inny może go wykorzystać, ma swoje
konto tam itd, czy ja z mojego konta musiałabym zrobić zakupy? I jeszcze
jedno, czy zniżka obowiązuje też w ich outlecie?
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: crocs - kupon zniżkowy 05.05.10, 07:51
      Wydaje mi się, że będzisz musiała zrobić zakupy ze swojego konta, a
      na outlet też to obowiązuje. Też dostałam od nich maila kodem
      zniżkowym, pewnie dlatego, ze robiłam tam jakiś czas temu zakupy.
      • aregiec Re: crocs - kupon zniżkowy 05.05.10, 09:13
        oj przydalby sie bo wlasnie planuje zakupy crocsów dla córeczki i
        siebie ale najpierw musze jej poprzymierzac. Ja nawet myslalam o
        jakis zbiorowych zakupach. A ile dziewczyny jest tej znizki?
        • pia_ Re: crocs - kupon zniżkowy 05.05.10, 09:18
          To jest zniżka lojalnościowa na 20%
          • india05 Re: crocs - kupon zniżkowy 05.05.10, 09:37
            dzięki za odp. a np adres do wysyłki można przy zamówieniu jednorazowo zmienić?
            • pia_ Re: crocs - kupon zniżkowy 05.05.10, 09:49
              myślę, ze tak
              • aregiec India05 05.05.10, 10:37
                a będziesz zamawiac? Jesli tak to kiedy i czy byłaby mozliwosc
                podłączenia sie do Twojego zamówienia?
                • india05 Re: India05 05.05.10, 10:42
                  no właśnie ja już nie będę zamawiać, chciałam podać kod znajomej, żeby sama
                  sobie zrobiła zamówienie, ale teraz to już nie wiem...
                  • aregiec Re: India05 05.05.10, 10:50
                    To jakbys sie jednak zdecydowala to daj mi prosze znac na maila
                    gazetowego, jesli oczywiscie moglabym cos dorzucic do zamowienia
                    • india05 do pia 05.05.10, 11:13
                      mam jeszcze jedno pytanie, poprzednio zamawiałam na crocs.co.uk a kupon mam na
                      crocs.eu nie wiesz, czy mogę zamówić z angielskiego sklepu, czy jednak muszę
                      zarejestrować się na europejskim...
                      Z góry dziękuję za odp.
                      Pozdrawiam
                      • misia_75 Re: do pia 05.05.10, 14:04
                        india05 napisała:

> mam jeszcze jedno pytanie, poprzednio zamawiałam na crocs.co.uk a
                        kupon mam na
                        > crocs.eu nie wiesz, czy mogę zamówić z angielskiego sklepu, czy
                        jednak muszę
                        > zarejestrować się na europejskim...
                        > Z góry dziękuję za odp.
                        > Pozdrawiam

Też mnie to interesuje, tym bardziej że na tym europejskim nie mogę
                        się zalogować.
                        • india05 Re: do pia 05.05.10, 14:37
                          ja też właśnie nie mogę się zalogować...
                        • india05 do misia_75 06.05.10, 13:22
                          bez problemu można kupon wykorzystać w angielskim sklepie
                          pozdr.
                          • saszanasza Re: do misia_75 06.05.10, 14:22
                            A ja się bez problemów logujęsmile Niedawno dostałam przesyłkę z
                            fajnymi crocsami dla córki. Szkoda, że nie znalazłam chętnego na
                            zbiorowe zakupy właśnie, bo koszty przesyłki byłyby niższesad
                            Ale przynajmniej z zakupów jestem zadowolonasmile Na następny raz
                            będę "mądrzejsza"...

http://i44.tinypic.com/23ky9fd.jpg
                            • india05 Re: do misia_75 06.05.10, 14:36
                              śliczne są te sportowe, nie mogę się napatrzyć, nie widziałam ich "na żywo" i
                              trochę się bałam, jeszcze adidaski wiązane mi się podobały, ale te kolory, które
                              masz po prostu cudo. Wygodne są? Nie wiecie czy na stoiskach można je pooglądać,
                              są u nas dostępne?
                              • saszanasza Re: do misia_75 06.05.10, 14:52
                                Tych modeli nie ma w Polsce i z tego co mówił jeden miły sprzedawca
                                crocsów w Polsce, nie wszystkie modele ze ston crocs eu będą
                                dostępne w Polsce, a ewentualne opóźnienia mogą sięgać nawet 2 lat!
                                Generalnie w polskich sklepach crocs nie ma żadnego wyboru. Moje
                                dzieci mają chudą, drobną stopę i "pływały" w tych ogólnodostępnych
                                modelach. Dlatego zdecydowałam się na zakup przez internet.
                                Te niebieskie też mi się bardzo podobająsmile Myślę, że będą wygodne,
                                jednak aktualnie są nieco za duże na córkę, ale "leżą" całkiem
                                fajnie. Podeszwa względnie elastyczna. Za to są bardzo lekkie, więc
                                powinny być ok.
                                • india05 Re: do misia_75 06.05.10, 15:05
                                  no to chyba się skuszę, może na wczesną jesień mu kupię, aktualnie przegięłam z
                                  butami, a teraz chyba wymówki szukam.
                                  Ja również nie kupuję u nas, z cenami przesadzają, kupuję w brytyjskim sklepie,
                                  ceny w funtach wydawały mi się niższe niż w europejskim sklepie, a przynajmniej
                                  tych bucików, które brałam.
                                  To teraz będę czekała na kolejną zniżkę smile
                                  Nie wiecie jak często przysyłają kody zniżkowe?
                                  no nie mogę się napatrzyć, są takie śliczne smile
                                  • misia_75 Re: do misia_75 06.05.10, 15:09
                                    Dzięki za informację o tym kodzie.
                                    A z czego są zrobione te niebiesko brązowe? Skóra???
                                    • india05 Re: do misia_75 06.05.10, 15:14
                                      misia_75 napisała:

> Dzięki za informację o tym kodzie.
                                      > A z czego są zrobione te niebiesko brązowe? Skóra???

śliczne są, prawda?? smile
                                      • misia_75 Re: do misia_75 06.05.10, 15:22
                                        No śliczne smile , ale z czego?
                                        • saszanasza Re: do misia_75 06.05.10, 16:23
                                          To (chyba)skóra, taka zamszowasmile
                                          • aregiec Saszanasza 06.05.10, 19:02
                                            jaki rozmiar masz tych rózowych? Tez wlasnie sie nad nimi
                                            zastanawiam i jeszcze nad tymi
                                            www.crocs.co.uk/crocs-girls-keeley/10694,en_GB,pd.html?cid=68G&cgid=girls-footwear
                                            Córka ma bardzo waska stope i te tradycyjne chyba beda wlasnie zbyt
                                            szerokie.
                                            • saszanasza Re: Saszanasza 06.05.10, 21:17
                                              Jeśli Twoja córka ma tak wąską i "drobną" stopę, jak mojasmile to chyba
                                              lepszy byłby "nasz" model. Ten który podałaś w linku ma ten
                                              poprzeczny paseczek jakby na bucie, więc dla nas odpada. Nasz model
                                              ma równo z butem,więc jest "niższy" i lepiej trzyma stopę pośrodku ,
                                              jeśli wiesz, o co mi chodzi...
                                              Wydaje mi się, że jednak te crocsy będą najlepiej pasowały
                                              (przynajmniej na wąskie stopy dzieci), kiedy będą w sam raz (bez
                                              zbytniego zapasu centymetrów).
                                              • kinia117 Re: zakupy zbiorowe 09.05.10, 11:38
                                                a czy ze strony crocs.eu wysylaja do polski? chetnie bym sie
                                                podpiela pod kogos robiacego zakupy zeby podzielic ewentualne koszty
                                                przesylki. Kupilabym dwie pary
                                                • kinia117 Re: zakupy zbiorowe 09.05.10, 11:54
                                                  ok widze ze zakupy mozna wysylac do Polski tylko kwota prawie 15euro
                                                  dziala zniechecajacosmile
                                                  ale dla 3 osob juz ma sens. Czy ktos byłby chetny? A przy okazji
                                                  pytanie czy te butki rzeczywisci esa tansze niz w u nas w kraju>
                                                  Przyznam ze czesto mijam wCH Targowej stoisko z crocsami ale na cene
                                                  nie patrzylam nigdy. Te ktore bym zamawiala kosztuja ok 24 euro, np
                                                  klasyki z Dora, a dla siebie takie granatowo czerwono biale z
                                                  napisem France koszt chyba 36euro
                                                  • ju_mi kinia117... 09.05.10, 16:53
                                                    Napisałam na priv odnosnie wspólnego zamówienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka