negativum 07.06.25, 13:17 Nie mylić ze Studiem 202. x.com/Art44271697/status/1931001549712392515 Ciekawe jak zakreślają kupon lotto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Elita 07.06.25, 13:44 don.kulawy napisał: > Czego jeszcze nie rozumiesz? Zależy od tego kto do kogo dzwonił… Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 14:05 don.kulawy napisał: > Zależało do tego jaka komisja liczyła. Komisje mają to do siebie, że ich członkami mogą być nawet wyznawcy Herr Donalda Franciszka. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 14:12 Bardzo dziwne jednak jest, ze wszyscy członkowie jednej komisji podpisali się pod mylnie sporządzonym protokołem końcowym. Było to jakieś zbiorowe roztargnienie, czy zmowa sterowana z góry? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 14:20 don.kulawy napisał: > Bardzo dziwne jednak jest, ze wszyscy członkowie jednej komisji podpisali się p > od mylnie sporządzonym protokołem końcowym. Było to jakieś zbiorowe roztargnien > ie, czy zmowa sterowana z góry? To nie ja wybieram Herr Donaldowi idiotów, typu Jachira itp. Przyszłość to wybory via Internet. Jakoś większość społeczeństwa korzysta np. z bankowości Internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 15:27 Wymień kraje gdzie odbywa się glosowanie do parlamentu przez internet. Co do Bankow. Zwłaszcza polskie banki internetowe są bezpieczne o czym świadczą częste komunikaty i ich problemach z zalogowaniem się i takie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 16:11 don.kulawy napisał: > Wymień kraje gdzie odbywa się glosowanie do parlamentu przez internet. A Polska to co, Sroce spod ogona? :) Wymień kraje gdzie jest BLIK? :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 18:33 negativum napisał: > don.kulawy napisał: > > > Wymień kraje gdzie odbywa się glosowanie do parlamentu przez internet. > > A Polska to co, Sroce spod ogona? :) > Wymień kraje gdzie jest BLIK? :) > > Z tego jak rozumiesz tekst pisany wnioskuję, ze jesteś świetnym materiałem na przewodniczącego Państwowej Komisji Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 18:34 > Wymień kraje gdzie jest BLIK? Jedynie w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 22:11 don.kulawy napisał: > > Wymień kraje gdzie jest BLIK? > > Jedynie w Polsce! Pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Elita 07.06.25, 13:34 negativum napisał: > Nie mylić ze Studiem 202. > > > > x.com/Art44271697/status/1931001549712392515 > Ciekawe jak zakreślają kupon lotto? > Nie chcę mi się zakładać nowych wątków. Ale ta reżyserka to jedna z takich. Pan Nawrocki nie wygrałby tych wyborów bez wsparcia ze strony rosyjskiej propagandy - przekonywała podczas Forum Polsko-Niemieckiego w Berlinie reżyserka Elwira Niewiera. Lub ten pan doktór " Na dobre i złe. Michał Żebrowski wciąż nie otrząsnął się po wyborach. Aktor, prywatnie bliski przyjaciel Rafała Trzaskowskiego, zamieścił w mediach społecznościowych obszerny wpis, w którym porównał Karola Nawrockiego do bandyty i tchórza… Zwrócił się przy tym do jego wyborców, zapewniając, że w pełni szanuje ich wybór. Dlaczego takie nędzne postacie nie mogą się pogodzić z wygraną. Żenada wobec tych dwóch żałosnych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Elita 07.06.25, 14:03 hrasier_2 napisał: > Nie chcę mi się zakładać nowych wątków. Ale ta reżyserka to jedna z takich. > Pan Nawrocki nie wygrałby tych wyborów bez wsparcia ze strony rosyjskiej > propagandy - przekonywała podczas Forum Polsko-Niemieckiego w Berlinie > reżyserka Elwira Niewiera. Na ulubionym przez wolskich patriotów chińskim Tik Toku tego uciśnionego przez Moskali (jaki fajny kamuflaż) nieustraszonego bojownika promowano PIĘĆ RAZY CZĘŚCIEJ niż Trzaskowskiego. Nie wiem, czy p. Niewiera ma rację, ale uroczy Karolek to prawdziwy faworyt wielkiego demokraty Xi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Elita 07.06.25, 17:12 Akurat Żebrowski chyba jest mniej żałosny niż Nawrocki. O tym drugim można mówić że może nie jest najmądrzejszy ale o swoje jednak dba Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 13:58 Aż trudno jest sobie wyobrazic wyniki wyborów gdyby przeszedł pomysł Putina aby w Polsce wybory odbywały się przez Internet 👻 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 14:03 don.kulawy napisał: > Aż trudno jest sobie wyobrazic wyniki wyborów gdyby przeszedł pomysł Putina aby > w Polsce wybory odbywały się przez Internet 👻 A co akurat w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 14:14 Dla Putina nic, a dla hakerów wytchnienie bo zaoszczędzi im żmudnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 14:22 don.kulawy napisał: > Dla Putina nic, a dla hakerów wytchnienie bo zaoszczędzi im żmudnej pracy. Nie lękam się… Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 15:24 Wiem. Wierzysz Putinowi jaj własnemu ojcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Putin ma jaja? 07.06.25, 16:09 don.kulawy napisał: > Wiem. Wierzysz Putinowi jaj własnemu ojcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 07.06.25, 14:25 Nawet teraz przy papierowym glosowaniu Matecki przez swoją nielegalną apkę prawdopodobnie przyczynił się do fałszowania. Pomysł co by się działo gdyby umożliwiono glosowanie przez Internet. W #AplikacjaMateckiego znajduje się instrukcja, która nawołuje do odmowy wydawania zaświadczenia. Ta odmowa wraz z zatrzymaniem zaświadczenia umożliwia oddanie głosu zamiast wyborcy! To jawne i oczywiste przestępstwo. Sprawę zgłoszono do ABW Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Elita 08.06.25, 11:51 Du*a albo Alfons ułaskawią tego kryminalistę w trymiga. Dlatego trzeba go trzymać pod kluczem do końca kadencji alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Elita 08.06.25, 12:14 bobislaw.borboje napisała: > Du*a albo Alfons ułaskawią tego kryminalistę w trymiga. > Dlatego trzeba go trzymać pod kluczem do końca kadencji alfonsa. Jest sposób na Dudę i na Nawrockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Elita 09.06.25, 05:42 A dopiero co wrzucałeś stanowisko sędziego Wróbla, który mówił, że do stwierdzenia ważności wyborów nie jest potrzebna żadna uchwała Sądu Najwyższego.Komu teraz wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 07.06.25, 21:16 Trąbią o tym od lat. Ptaszek to nie krzyżyk. x.com/piotr_bartosz/status/1931399152702718413 Taki głos jest nieważny!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Elita 07.06.25, 23:15 Wygląda to jak głos wyborczy Marka Siuśkiego. Tam, gdzie można pomylić się tylko raz, Siuśki myli się dwa razy. To jego kamuflaż, żeby przetrwać w pisie blisko, ale nie za blisko żoliborskiego fuhrera. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Elita 07.06.25, 23:48 negativum napisał: > Trąbią o tym od lat. Ptaszek to nie krzyżyk. > x.com/piotr_bartosz/status/1931399152702718413 > > Taki głos jest nieważny!!!. > Jak pozwolisz takim szczekać to uwierzą, że to prawda. Nie pozwolą by Nawrocki coś zrobił dobrego w tym kraju. To samo judzili na Lecha Kaczyńskiego i przez dwie kadencje na Dudę. To samo będzie z Nawrockim. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Elita 08.06.25, 00:31 hrasier_2 napisał: > Jak pozwolisz takim szczekać to uwierzą, że to prawda. Nie pozwolą by Nawrocki > coś zrobił dobrego w tym kraju. To samo judzili na Lecha Kaczyńskiego i przez d > wie kadencje na Dudę. To samo będzie z Nawrockim. Oby nie :) Ostatnio pojawiły się głosy, że przywłaszczyłem pewną ilość €. Zaczęto drążyć temat. Okazało się, że muszą mi zwracać. Nie mogę według RP zrzec się diety chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Elita 08.06.25, 11:46 > "Nawrocki coś zrobił dobrego w tym kraju" Ooo, z pewnością coś zrobi. Ma już długą listę, na szczycie której znajdują się takie cele Nawrockiego jak: - ułaskawić swoich kolegów - bandytów stadionowych, porywaczy, gwałcicieli i morderców.; - otworzyć filię swojej kancelarii w sopockim Grand Hotelu, wszyscy wiedzą po co; - umożliwić swoim pracownikom udzielanie pożyczek na 20% starszym, biednym i schorowanym ludziom; - problem mieszkaniowy rozwiązać opatentowaną przez siebie metodą "na pana Jerzego"; - założyć Praesidialis Collegium Mendacii et Deceptio z Pawłem Szoferchamerem jako rektorem. Odpowiedz Link Zgłoś