Dodaj do ulubionych

Hulajnoga do lasu??? Puky lub kettler

10.05.10, 00:31
Jade z dziemi na wczasy do ośrodka wypoczynkowego w lesie. Osrodek jest rozległy i jakoś sprawnie chciałabym sie z nimi po terenie poruszać. Syn ma 4 lata na rowerze jezdzi tylko na 4 kółkach - tak sie nei da jezdzić po lesie bo te małe kółka ciagle by blokowały jazdę. Zastanawiam sie czy w takim terenie sprawdziła by sie taka hulajnoga na wielkich kołach?
www.allegro.pl/item1033968517_hulajnoga_pompowane_kola.html
www.allegro.pl/item1017881347_super_srednia_hulajnoga_firmy_kettler_dla_dzieci.html
Obserwuj wątek
    • ania.mama.kamilka Galaxy 10.05.10, 08:15
      Właśnie jestem po zakupie hulajnogi z pompowanymi kołami dla synka na 5
      urodziny. Chciałam, żeby mógł się nią poruszać nie tylko po gładkiej
      nawierzchni. Nie chciałam kupować w ciemno przez internet, więc zwiedziłam chyba
      wszystkie salony rowerowe u mnie w mieście i były tylko dwa modele takiego typu
      hulajnóg. W jednym sklepie super fajna ale też super droga hulajnoga PUKY model
      08. W drugim sklepie hulajnoga GALAXY, no i tą wybraliśmy. Można ją obejrzeć na
      allegro:

www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=galaxy+hulajnoga
      Dodam, że synek zadowolony, jeździ śmiało. Ja również wink
      • pinik Re: Galaxy 10.05.10, 21:26
        My mamy hulajnoge na pompowanych kolkach puky (kupilam za smieszne pieniadze na
        jakims bazarku rowerowym). Jezdzi znacznie lepiej niz te z kauczukowymi kolami
        (ale np. zabrac ja gdzies jest juz trudniej). Moja sasiadka ma taka sama jak my
        i wraca z dzieckiem z przedszkola i jada na niej razem. Na Puky sie miescie noga
        matki i nogi dziecka (nie przygladalam sie za dokladnie, jak na niej stoja, ale
        jada razem napewno i to dosc szybko). MOze to dobry pomysl na wczasy? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka