mita7 27.05.10, 21:50 Witam, czy mogłabym mieć do kogoś prośbę o zakup dwóch tablic do nagradzania dla moich łobuzów? W Gdańsku już nie udało mi się ich kupić niestety. Pokryję wszystkie koszty i mogę się zrewanżować też zakupami w Trójmieście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 22:42 sa znowu w promocji? bo nie ma ich w stalej ofercie sklepu (?)promocje zmieniaja sie w kazdy poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 22:48 Ostatnio kilka kupiłam dla foremek widzę że oferta ważna do niedzieli. Podjadę jutro i zobaczę. Tablice są fajnie wykonane. Może mamy które z nich korzystają pochwalą się? Ile mam kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 22:55 Pasik, jeśli mogłabyś dla mnie dwie kupić to będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 22:50 Są od 24 maja ale się zagapiłam. Może ktoś ma Netto niedaleko i mi pomoże? Please.. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 22:59 jutro rano podjadę to dam znać czy są jeszcze. Ostatnio było ich ok 8 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
coalla Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 27.05.10, 23:12 Pasik Droga, to ja też bym bardzo prosiła o zakup Odpowiedz Link Zgłoś
bebia1 Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 28.05.10, 06:19 To jeśli to nie będzie zbyt wielki kłopot i ja bym poprosiła sztuk raz. Bardzo dziękuję bebia1 Odpowiedz Link Zgłoś
77iwona Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 08:53 www.allegro.pl/item1056057002_nowosc_tablica_nagradzania_swoich_pociech.html wpisałam w wyszukiwarkę i jak zwykle na allegro jest. ps. nie jest to moja aukcja ani nikogo z moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 10:03 Tablice są bo dostałam cynka z rana, jadę Do NETTO, Kupuję sztuk 5. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 13:41 Kupione. zainteresowanych proszę o przesłanie swoich adresów do wysyłki na prv,. Wieczorem podeślę numer konta z kosztami wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 15:44 ta na allegro kosztuje 34 zl, a ile w NETTO? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 18:32 w netto 39zł Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Tablica nagradzania w Netto - na allegro 28.05.10, 18:33 miało być 29zł. Przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
annulak prośba 28.05.10, 19:03 Gdyby ktoś jeszcze był na zakupach i by te tablice były to ja poproszę o zakup 2 sztuk. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Do Pasik 28.05.10, 19:35 Hej, ogromne dzięki za zakup. Wysłałam już maila, jakby nie doszedłto daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: Do Pasik 28.05.10, 22:08 Jeśli można jeszcze, to i ja poproszę 1 sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: bebia1 proszę o kontakt 29.05.10, 00:00 tablica już leży spakowana, brakuje Twoich danych. Dziewczyny nie wiem czy jutro będę miała czas aby podjechać do sklepu. Może z 5 sztuk zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 a podpowiedzcie 29.05.10, 08:59 jak teo "używać". Tablica ma miejsce na 6 zadań. Załóżmy że tyle wpiszem na nią - czyli max można zdobyć 42 pkty. Czy nagroda ma być przyznana dziecku jak zdobędie ten max? Bo to chyba dla dziecka trudno osiągalne. Czy np jak zdobędzie w danym tygodniu min. 35 pktów to wtedy przysługuje nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: a podpowiedzcie 29.05.10, 09:02 mnie się wydaje asiowa, że to już możesz sama ustalić, powiesz córce, że nagroda będzie jak zdobędzie tyle i tyle punktów i już Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: a podpowiedzcie 29.05.10, 09:18 no wiem, że same ustalimy - tylko się zastanawiam nad tym, żeby nie ustalić młodej pułapu nie do przeskoczenia. Już jedną wpadkę ze zbyt długą karą dla niej zaliczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: a podpowiedzcie 29.05.10, 09:25 to już wszystko wyjdzie w praktyce myślę, sama będziesz widziała w jakim czasie ile punktów może zdobyć, z resztą jak jakieś mamy mają już w tym praktykę to niech się wypowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
bebia1 Re: bebia1 proszę o kontakt 29.05.10, 09:53 Przepraszam- wczoraj wróciłam bardzo późno z pracy i już nie miałam siły siadać do komputera. Dziękuję za pamięc i zakup Podaj mi proszę swojego maila do dogadamy się poza forum. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 29.05.10, 11:59 Czy byłaby możliwosc zakupu trzech takich tablic? Bardzo proszę o kontakt na priva. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 29.05.10, 16:45 Napiszę tak, jeśli ktoś ma konto w mbanku lub wbk i przeleje mi pieniądze na moje mbankowe/wbkowe dzisiaj ..to no problem jutro podjadę po tablice jutro rano, albo nawet dzisiaj bo netto czynne do 21 Jeśli tablic nie będzie pieniądze natychmiast odsyłam.Kwestia zaufania Obecnie chwilowo moje konto świeci pustkami dlatego takie małe utrudnienie. Decyzja należy do Was. Jadę porobić zdjęcia, wrócę za ok 2 godz Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 29.05.10, 17:04 Napisałam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 29.05.10, 21:37 Kurcze dopiero mogłam zajrzeć,napisałam na gazetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: tablice kupione! 30.05.10, 11:35 wykupiłam wszystkie tablice jadę na plener , papa Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: wysyłka tablic 02.06.10, 00:08 Pierwsze tablice wysłane dzisiaj, jutro kolejne Proszę dać znać czy doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Czy komus została wolna tablica? 02.06.10, 09:40 Czy komuś została jeszcze wolna tablica bo była bym zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Czy komus została wolna tablica? 06.06.10, 12:31 ale dziewczę pojechałaś....ktoś sprzedawał po 34, ale Twoja cena powala zresztą tak post idzie do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Tablica nagradzania w Netto - prośba o zakup 12.06.10, 23:02 Jeszcze raz dzięki, tablice dotarły i faktycznie 4latek jest zmotywowany że będzie mógł przyczepić na tablicy buźkę Zobaczymy jak długo będzie to działać. Odpowiedz Link Zgłoś