basiaikarol 20.08.10, 00:51 pojawiły sie już ? www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-2-pack-roll-neck-tops/invt/kc021212 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupa_87 Re: golfiki Cherokee 20.08.10, 08:38 Ja nie widziałam ich jeszcze w zeszłą sobotę, ale to pewnie też zależy od sklepu. Czy kupował ktoś rzeczy z tej strony? Wysyłają do Polski? Wielka szkoda, że nie ma takiego polskiego odpowiednika, bo lubię cherokee dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: golfiki Cherokee 20.08.10, 22:29 nie polecam tego sklepu, robiłam zakupy z dostawą na adres angielski, przyjęli zamówienie, obciążyli kartę, po czym dostałam mail, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru. Do zwrotu pieniędzy nie byli już aż tak chętni, nie odpowiadali na maile, bank po napisaniu reklamacji skasował blokadę (przesyłałam kopię korespondencji). Zresztą i tak nie wysyłają do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maaszymka Re: golfiki Cherokee 20.08.10, 21:18 Golfików jeszcze nie widziałam. Za to pojawiły się już takie spodenki www.clothingattesco.com/boys/Cherokee-Trousers/invt/kd021305 tylko czekoladowy brąz z pomarańczowymi dodatkami. Bardzo ładne. Ale nie wiedzieć czemu tylko kilka par było. I czekam teraz na www.clothingattesco.com/Boys-New-In/Cherokee-3-Piece-dungaree-set/invt/kd021700 Spodenki mi się bardzo spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś