Dodaj do ulubionych

wystawiacie już zimówki na allegro?

30.08.10, 13:20
zastanawiam się kiedy najkorzystniej sprzedać kozaki i puchowy płaszcz dla
dziewczynki
Obserwuj wątek
    • migotka_bober Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:34
      juz od miesiaca schodza zimowki
    • malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:36
      Obudziłaś się? Już dawno był o tym wątek-poszukaj
    • taba18 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:43
      Ja sprzedałam w lipcu.
    • greenland Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:59
      od prawie 3 tyg wyzbywam się zimowych ubrań po synach - schodzą wyśmienicie,
      niektóre poza allegro nawet.
      • paliwodaj Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 14:38
        tez sprzedalam dzieci zimowe kurtki i spodnie, ale mysle ze
        wiekszosc bedzie kupowac wlasnie we wrzesniu
        • kinas3 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 14:52
          Ja też już wszystko sprzedałam na początku sierpnia za całkiem niezłą kasę smile.
          • aniaop Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:00
            Hehe, buty sprzedalam za taka sumke, ze starczylo na nowe i jeszcze
            zostalosmile a jesli chodzi o kurtke itp to juz pierwszego dnia
            musialam sprzedawac bez licytacjibig_grin
            • anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:07
              Ja jestem b. zadowolona z przebiegu swoich aukcji, wystawiłam kurtki, płaszczyki, kombinezony, dużo dodatków - aukcje kończą się dzisiaj, a licytujących i obserwujących b. dużo, jak i pytań o możliwość zakończenia przed czasemsmile
              • malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:19
                Ceny kombinezonów są super- gratuluję!!! Obkup dziewczyny czymś ślicznym potemwink
                A zdjęcia jak zwykle superwink
                Całusy
                • anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:28
                  Dziękuję, Malowankosmile

Stwierdziłam, że to nienormalne, by trzymać 4 kombinezony, więc 2 sprzedajemy.

Oczywiście zamówiłam już straszną ilość dodatków na jesień i zimę, bo jestem uzależnionasmile
                  • malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:31
                    od kogo i co zamawiałaś?podeślij jakieś wzory bo ja nie mam pomysłów, na priv
                    • anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:45
                      ok, napiszę po południusmile
                      • tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:56
                        ja tez większosc sprzedałam,
                        zostało jeszcze kilka rzeczy,
                        również jestem zadowolona ze sprzedaży,

anja ceny kombinezonów super smile,
                        rzeczywiscie dziewczynki mają sporo tych ręcznie robionych dodatków,
                        ale potem też uzuskują dobre ceny, więc ja bym nie miała wyrzutów
                        sumienia smile
                        • anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:48
                          Tosieuda,

ceny są b. dobre, cieszę się, licytujących i pytających dużo, bo to nowe kombinezonysmile

Pamiętam, że koleżanka tu z forum sprzedała używany za ponad 200 zł.

A dodatki....
                          wystawiłam zaledwie 1/10 tego, co mamy obecnie w szafach, do czego jestem emocjonalnie przywiązana i czego nie sprzedajęsmile

• tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:55
                            ja wiem, ze nowe,
                            wiem też ile te nowe kosztowały, bo kupowałam w zeszłym roku
                            i wiem też ile będą kosztować w tym roku smile
                            • anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:58
                              ale ja ich nie kupiłam w realu, tylko od tej babki z allegro.
                              oczywiście b. cieszy, że już cena wynosi prawie 2 x tyle, co ja zapłaciłamsmile
                              • tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 17:22
                                ja miałam na myśli cenę w sklepach tchibo,
                                bo nawet od niej jest wyższa smile
                                a jak to od tej babki z allegro, to jeszcze lepiej smile
    • malowanka06 Re: Greenland, Kina - poszło! 30.08.10, 17:27
      A wiesz, że niektóre rzeczy mnie zastanowiły<hahaha>
      Tekst dobry
      czekam zatem wieczoremwink
      • tosieuda Re: Greenland, Kina - poszło! 30.08.10, 18:02
        pewnie ten angielski styl wink
    • anjazzielonego Re: anja 30.08.10, 18:44
      Poszło, dziewczynysmile

Od dawna usiłuję wmówić rodzinie, że absolutnie NIC nie potrzebujemy z ubranek, żeby uchronić się przed prezentami, które nam, hmmm, nie pasują stylistycznie do resztysmile
      • tosieuda Re: anja 30.08.10, 18:47
        u mnie dokładnie to samo,
        moja mama po prostu MUSI coś kupić smile
        • anjazzielonego Tosieuda 30.08.10, 19:29
          łączę się w bólusmile

Ja uwielbiam sama wybierać, oglądać, kupować, czy wymyślać zestawy szydełkowe.
          To, co przeważnie dostajemy, to, nie urażając nikogo, bo jestem wdzięczna za
          poświęcony czas, wysiłek, no i wydane pieniądze, rzeczy, których sama za chiny
          bym nie wzięła, nawet, jakby za darmo rozdawalismile

I nie chodzi o markę/ cenę - zdarzyło mi się upolować czasem boskie
          ubranka/dodatki, o które pytano mnie na ulicy, skąd, gdzie, i za ile, albo, czy
          naszych bym nie sprzedała, a były tanie i zupełnie nie markowe.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka