emma6666 30.08.10, 13:20 zastanawiam się kiedy najkorzystniej sprzedać kozaki i puchowy płaszcz dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migotka_bober Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:34 juz od miesiaca schodza zimowki Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:36 Obudziłaś się? Już dawno był o tym wątek-poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
taba18 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:43 Ja sprzedałam w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 13:59 od prawie 3 tyg wyzbywam się zimowych ubrań po synach - schodzą wyśmienicie, niektóre poza allegro nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 14:38 tez sprzedalam dzieci zimowe kurtki i spodnie, ale mysle ze wiekszosc bedzie kupowac wlasnie we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 14:52 Ja też już wszystko sprzedałam na początku sierpnia za całkiem niezłą kasę . Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:00 Hehe, buty sprzedalam za taka sumke, ze starczylo na nowe i jeszcze zostalo a jesli chodzi o kurtke itp to juz pierwszego dnia musialam sprzedawac bez licytacji Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:07 Ja jestem b. zadowolona z przebiegu swoich aukcji, wystawiłam kurtki, płaszczyki, kombinezony, dużo dodatków - aukcje kończą się dzisiaj, a licytujących i obserwujących b. dużo, jak i pytań o możliwość zakończenia przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:19 Ceny kombinezonów są super- gratuluję!!! Obkup dziewczyny czymś ślicznym potem A zdjęcia jak zwykle super Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:28 Dziękuję, Malowanko Stwierdziłam, że to nienormalne, by trzymać 4 kombinezony, więc 2 sprzedajemy. Oczywiście zamówiłam już straszną ilość dodatków na jesień i zimę, bo jestem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:31 od kogo i co zamawiałaś?podeślij jakieś wzory bo ja nie mam pomysłów, na priv Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:45 ok, napiszę po południu Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 15:56 ja tez większosc sprzedałam, zostało jeszcze kilka rzeczy, również jestem zadowolona ze sprzedaży, anja ceny kombinezonów super , rzeczywiscie dziewczynki mają sporo tych ręcznie robionych dodatków, ale potem też uzuskują dobre ceny, więc ja bym nie miała wyrzutów sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:48 Tosieuda, ceny są b. dobre, cieszę się, licytujących i pytających dużo, bo to nowe kombinezony Pamiętam, że koleżanka tu z forum sprzedała używany za ponad 200 zł. A dodatki.... wystawiłam zaledwie 1/10 tego, co mamy obecnie w szafach, do czego jestem emocjonalnie przywiązana i czego nie sprzedaję Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:55 ja wiem, ze nowe, wiem też ile te nowe kosztowały, bo kupowałam w zeszłym roku i wiem też ile będą kosztować w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 16:58 ale ja ich nie kupiłam w realu, tylko od tej babki z allegro. oczywiście b. cieszy, że już cena wynosi prawie 2 x tyle, co ja zapłaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: wystawiacie już zimówki na allegro? 30.08.10, 17:22 ja miałam na myśli cenę w sklepach tchibo, bo nawet od niej jest wyższa a jak to od tej babki z allegro, to jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Greenland, Kina - poszło! 30.08.10, 17:27 A wiesz, że niektóre rzeczy mnie zastanowiły<hahaha> Tekst dobry czekam zatem wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Greenland, Kina - poszło! 30.08.10, 18:02 pewnie ten angielski styl Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: anja 30.08.10, 18:44 Poszło, dziewczyny Od dawna usiłuję wmówić rodzinie, że absolutnie NIC nie potrzebujemy z ubranek, żeby uchronić się przed prezentami, które nam, hmmm, nie pasują stylistycznie do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: anja 30.08.10, 18:47 u mnie dokładnie to samo, moja mama po prostu MUSI coś kupić Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Tosieuda 30.08.10, 19:29 łączę się w bólu Ja uwielbiam sama wybierać, oglądać, kupować, czy wymyślać zestawy szydełkowe. To, co przeważnie dostajemy, to, nie urażając nikogo, bo jestem wdzięczna za poświęcony czas, wysiłek, no i wydane pieniądze, rzeczy, których sama za chiny bym nie wzięła, nawet, jakby za darmo rozdawali I nie chodzi o markę/ cenę - zdarzyło mi się upolować czasem boskie ubranka/dodatki, o które pytano mnie na ulicy, skąd, gdzie, i za ile, albo, czy naszych bym nie sprzedała, a były tanie i zupełnie nie markowe. Odpowiedz Link Zgłoś