Dodaj do ulubionych

Zniewolone myśli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:35
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt
Obserwuj wątek
    • Gość: Zastęp Oszołoma Re: Zniewolone myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:48
      Gość portalu: Zastęp Oszołma napisał(a):

> <a href="www.naszdziennik.pl/index.php?
      typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt"t
      > arget="_blank">www.naszdziennik.pl/index.php?
      typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt</a
      > >

Przyznacie, że to są same idiotyzmy ?!!!
    • Gość: Diabel Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka razem ! IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 12:03
      • Gość: Zastęp Oszołoma Re: Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:12
        A tak poza tym to co jeszcze masz do powiedzenia? Czy to juz jest szczyt twoich
        mozlwości intelektualnych? Jeśli tak a wszystko na to wskzuje to zło i diabeł
        nie taki straszny
      • iznota33 Re: Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka raz 07.02.03, 13:32
        najpierw pomyśl a dopiero potem pisz!
        Nasz Dziennik jest naprawde tworem zniowolonych myśli i tylko takie myśli
        zamieszcza na swoich łamach.
        nikt zresztą niczego innego się po nich nie spodziewa w tej sytuacji należy
        pochwalić oszołka za cenna wskazówkę.
        szukasz zniewolenia?czytaj ND.Ale nie kupuj,szkoda pieniędzy.
    • Gość: Xionc Re: Zniewolone myśli IP: 213.77.7.* 07.02.03, 13:40
      chyba pierwszy raz w życiu muszę się zgodzić z jakimś LPR-akiem. Nie podoba mi
      się tylko jedno - pogardliwe określenie "kartel gospodarczy". Otóż na moment
      istnienia tego kartelu w pierwotnej formie tj. EWG przypada okres największej
      prosperity Zachodniej Europy (co teraźniejsze społeczeństwa przejadają).
      Dopiero, od kiedy lewackie siły próbują na tej bazie zbudować IV Rzeszę w
      opozycji do USA posługując się ideologią fałszywej wolności, szlag trafia całą
      Unię. I to do takiej Unii ja nie chcę wchodzić!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka