Gość: Zastęp Oszołma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:35 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zastęp Oszołoma Re: Zniewolone myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:48 Gość portalu: Zastęp Oszołma napisał(a): > <a href="www.naszdziennik.pl/index.php? typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt"t > arget="_blank">www.naszdziennik.pl/index.php? typ=dd&dat=20030207&id=dd03.txt</a > > Przyznacie, że to są same idiotyzmy ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka razem ! IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastęp Oszołoma Re: Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:12 A tak poza tym to co jeszcze masz do powiedzenia? Czy to juz jest szczyt twoich mozlwości intelektualnych? Jeśli tak a wszystko na to wskzuje to zło i diabeł nie taki straszny Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Spierd.. rydzykowy parchu z ta gadzinowka raz 07.02.03, 13:32 najpierw pomyśl a dopiero potem pisz! Nasz Dziennik jest naprawde tworem zniowolonych myśli i tylko takie myśli zamieszcza na swoich łamach. nikt zresztą niczego innego się po nich nie spodziewa w tej sytuacji należy pochwalić oszołka za cenna wskazówkę. szukasz zniewolenia?czytaj ND.Ale nie kupuj,szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Zniewolone myśli IP: 213.77.7.* 07.02.03, 13:40 chyba pierwszy raz w życiu muszę się zgodzić z jakimś LPR-akiem. Nie podoba mi się tylko jedno - pogardliwe określenie "kartel gospodarczy". Otóż na moment istnienia tego kartelu w pierwotnej formie tj. EWG przypada okres największej prosperity Zachodniej Europy (co teraźniejsze społeczeństwa przejadają). Dopiero, od kiedy lewackie siły próbują na tej bazie zbudować IV Rzeszę w opozycji do USA posługując się ideologią fałszywej wolności, szlag trafia całą Unię. I to do takiej Unii ja nie chcę wchodzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś