04.09.10, 09:14
najpierw opiszę sytuację: licytowałam pewną rzecz na all, która miała cenę minimalną, ja ta cene
przebiłam. potem ktos zalicytował więcej ode mnie i mnie przebił. Dosłownie za niecałe 7 minut ta
osoba odwołała swoją ofertę, na co od razu sprzedający się zgodził, i za 2 minuty od odwołania
następny kupujący dał cenę 2 zł mniejszą ode mnie... czy to nie jest czasem próba "wyczucia"
mojego maksimum??? trochę mi to wszytsko podejrzane...
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: allegro 04.09.10, 09:34
      Może byc próba wyczucia może nie.Zgłos to do allegro oni sprawdzą.
      • maggi9 Re: allegro 04.09.10, 09:37
        kontakt ->jestem
        kupującym->podejrzewam sprzedającego o nieuczciwe zamiary
        • porzeczka1 Re: allegro 04.09.10, 09:41
          dzięki za link... tak się tylko zastanawiam po co komuś taka wiedza, miał cenę minimalną, została ona
          osiągnięta, więc po co?? powiem szczerze, że mam obiekcje, co do zgłaszania...
          • aurinko Re: allegro 04.09.10, 09:46
            porzeczka1 napisała:

> dzięki za link... tak się tylko zastanawiam po co komuś taka wiedza, miał cenę
            > minimalną, została ona
            > osiągnięta, więc po co??

Po to, żeby sprawdzić czy przypadkiem nie dałaś więcej - jeśli się uda to
            wyszarpnie więcej niż cenę minimalną.

> powiem szczerze, że mam obiekcje, co do zgłaszania...

Przypuszczasz, że coś zostało nieuczciwie zrobione i masz obiekcje żeby to
            zgłosić? Nie rozumiem tego.
            • porzeczka1 Re: allegro 04.09.10, 09:54
              masz rację - zgłosiłam...
    • zoneczka86 Re: allegro 04.09.10, 10:01
      ja również bym to złosiłam , dobrze zrobiłaś, bo sadzac po twoim opisie, ktos wlasnie chcial zarobic
      jeszcze wiecej i dlatego taki myk zrobil, trzeba z tym walczyc.
      • loganmylove Re: allegro 04.09.10, 12:23
        Dobrze zrobiłaś-nic się nie stanie jak sprawdzą. Min z takich własnie powodów
        unikam aukcji z ceną minimalnąsad
        • annaparzonka Re: allegro 04.09.10, 22:33
          Dla Mnie to tez wyglada na probe sprzedazy drozej, owszem cena minimalna byla ale skoro zostala
          osiagnieta dlaczego nie moge sprzedac drozej haha.... ja tak kiedys mialam bralam udzial w aukcji z 5 minut
          przed koncem ktos Mnie przebija po czym juz zrezygnowala bo wiekszej ceny nie chcialam dac odkladam
          kompa po godzinie zagladam a tam sie okazuje ze wygralam aukcje, przypatrzylam sie temu i zauwazylam
          ze MInuta !!! po zalicytowaniu ktos odwolal ofere kupujacego z adnotacja na prosbe kupujacego...
    • porzeczka1 Re: allegro 06.09.10, 12:23
      jednak miałam nosa... było to sztuczne podbijanie i ta druga oferta została wycofana przez allegro. Powiem szczerze, ze ja juz stracilam ochote na zakup tego przedmiotu i napisalam prosbe o wycofanie mojej oferty... czekam na reakcje. W kazdym razie dziekuje za odpowiedzi. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka