greenland 10.09.10, 10:47 No właśnie czy widziałyście już wyprzedaże plecaków/tornistrów szkolnych? Szukam z motywem Star Wars i nie wiem czy warto już się wybrać np. do Smyka czy marketu jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: wyprzeddaże plecaków/tornistrów szkolnych -są 10.09.10, 10:57 W gazetce ktoregos z marketów (Tesco, Carrefour?) widziałam niedawno info o obnizce cen niektórych plecaków szkolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: wyprzeddaże plecaków/tornistrów szkolnych -są 10.09.10, 11:48 tesco ma już, dziś rano widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: wyprzeddaże plecaków/tornistrów szkolnych -są 10.09.10, 11:57 A Topgal czy Hama mają również wyprzedaże? Myślę o przyszłorocznym pierwszaku. Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: wyprzeddaże plecaków/tornistrów szkolnych -są 10.09.10, 17:50 Smyk zwraca towar do producentów tak więc na wyprzedaż nie ma co liczyć. Taka informację dostałam od sprzedawców Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: wyprzeddaże plecaków/tornistrów szkolnych -są 10.09.10, 22:47 W Smyku byłam dzisiaj, żadnych promocji nie ma, W Topgal chyba za wcześnie na promocje, pojawiły się nowe modele!! Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Hama 12.09.10, 09:44 podbijam moze ktos kupowal na wyprzedazy / okazyjnie na Allegro Hame na ten rok szkolny i podpowie kiedy warto szukac? teraz juz czy moze dopiero na wiosne? Odpowiedz Link Zgłoś