krasulas 20.09.10, 10:53 do 10.10 dotyczy wszystkich spodni w pełniej cienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas treść sms'a 20.09.10, 10:55 Oferta tylko dla czlonkow KappAhl Club! 25% znizki na wszystkie spodnie w KappAhl! Pokaz smsa i karte. Dotyczy art. w pelnej cenie do 10/10. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: treść sms'a 20.09.10, 11:07 Serdeczne dzieki. Ciekawe czy sms dotyczy spodni narciarskich? A czy ostatnio przysyłali kupony, ktore maja jeszcze wazność. Pogubiłam sie juz kompletnie a mam ochote na nie-spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: treść sms'a 20.09.10, 11:16 skoro napisane, że na wszystkie spodnie, to na narciarskie chyba tez powinno byc ważne. Ja sobie w każdym razie wpisalam, bo akurat wydałam ostatnio dwa kupony (nie pamietam do kiedy były ważne, chyba do 6 czy 7 pażdziernika) na inne rzeczy, a tez potrzebuje narciarskie (czekam tylko na dostawę czarnych w r. 128 Czy w Kappahl sprawdzaja nadawcę sms, czy tylko treść? Bo nie umiem zmienic nadawcy Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: treść sms'a 20.09.10, 11:26 Dzieki za info agni. Obawiam sie, ze jak na 'sławnej' promocji w H&M na jeansy, moga upierac sie, ze narciarskie to nie spodnie U mnie nadawcy ani sms nie sprawdzaja, tylko karte. Tez nie umiem nadawcy zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: treść sms'a 20.09.10, 11:47 mogę Wam przesłać sms'a tylko nie wiem czy robąic "przekaż" dalej wiadomość, nadawcą będę ja (a tak raczej być powinno) czy KappAhl spróbować można a kupony miałam wazne jakoś do 6września - nic teraz nie dostałam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 12:01 poszło napisz czy doszło jako Kappahl czy jako JA Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 12:36 Uważajcie dziewczyny z tym przekazywaniem sobie smsa. Zarówno ja jak i mój mąż jesteśmy członkami klubu, ale smsy dostaję tylko ja. Będąc ostatnio na zakupach chcieliśmy kupić 3 produkty i skorzystać z 25% na jeden produkt (z smsa o obniżce na spodnie denim) czyli kupić 2 produkty -25% i 3 normalnie. Przesłałam mężowi smsa, zmienił sobie nadawcę na Kappahl no i tu zdziwienie - Pan w kasie bardzo go wypytywał, kiedy tego smsa dostał, wziął od męża komórkę i dokładnie sprawdzał smsa. A mi serce stanęła z wrażenia i zwiałam, bo nie chciałam zostać posądzona o jakieś machlojki hehe - o co chodzi - otóż gdy dostaję smsa z Kapphala to w detalach w nadawcy wyświetla się tylko nazwa sklepu a po przesłaniu smsa do męża u niego pojawia się...mój numer telefonu Wszystko zależy od kasjera, bo ja w tym czasie zeszłam na niższe piętro i tam w kasie nikt mi tak wnikliwie smsa nie sprawdzał. Co więcej - mąż parę dni wcześniej kupował inne rzeczy w Kappahlu w Warszawie i w tym samym czasie kupował spodnie dla córki w kasie na piętrze z 25% i parasol dla siebie w kasie na parterze sklepu też z rabatem więc bzdurą jest podawanie, że rabat dotyczy jednego produktu. Nikt mu tam nie sprawdzał smsa. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 13:45 Bardzo dziekuję, doszlo jako Ty, ale może nikt w sklepie nie zwróci uwagi na nadawcę, tylko na treść. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:05 a nie lepiej zostać członkiem Clubu Kapphal? wtedy od razu na pierwsze zakupy masz 25 albo 30% zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_80 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:17 a nie można "chwilowo" nazwać osoby wysyłającej smsa nazwać Kappahl? wtedy bedzie, ze jest od Kapphala Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:56 No właśnie my tak zrobiliśmy, ale oprócz zmienionej nazwy na Kappahl pojawił się też mój numer telefonu, czego nie ma w oryginalnych smsach. A przy zapisaniu się do klubu i wyrabianiu nowej karty udzielają tylko 15% rabatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha-live Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:39 przy zakładaniu konta otrzymuje się rabat w wysokości 15% Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 15:02 Ale my wszystkie jestesmy członkami i mamy karty, tylko sms albo nie przychodzi alb przychodzi z opóźnieniem... Dzieki pomocnym forumkowiczom jestesmy na biezaco Co do spr sms przez pracownika, wydaje mi sie ze nie ma prawa przegladac czyjegos telefonu. Zreszta kazdy Kappahl ma inne zasady, u mnie wymagaja tylko karte, tak samo było kiedy robiłam zakupy w innym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar zmieniłam numer telefonu i co teraz z smsami z Kap 20.09.10, 16:52 mam inny numer telefonu niż ten co przy zakładaniu karty.Jak go zmienić w KappAhlu? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 17:03 mmala6 napisała: > a nie lepiej zostać członkiem Clubu Kapphal? wtedy od razu na pierwsze zakupy m > asz 25 albo 30% zniżki jestem czlonkiem Klubu Kappahl, ale nie zawsze wszystkie oferty, kupony do każdego przychodzą. Zreszta problem mi sie rozwiazał, bo ok. 14.00 tez dostałam sms'a od Kappahl. W sklepie gdzie zazwyczaj kupuje, raczej patrza tylko na treść, ale nigdy wczesniej nie przedstawiałam takiego "podrobionego" sms'a wiec nie wiem, czy ktos by sie przyczepił? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: U.S. POLO ASSN. 29.09.10, 13:34 Info dla zainteresowanych: Marka POLO na wyprzedaży po 15zł/szt. - dane z gliwickiego Forum - bez wzlędu na rodzaj ubrania - polówki, spodnie, spodenki, koszule. Pamiętam, że w Rudzie była masa ciuszków tej firmy. Sądzę, że oferta obowiązuje tylko do jutra - kupiłam spodnie i polówkę (raczej dla taty, bo to nie styl mężowski) - Pani nadmieniła, że zwroty możliwe TYLKO do jutra. Już jedna e-mama pisała - marka POLO wycofuje się z KappAhla'a (spowodowane jest to brakem licencji na POLO w Czeskich Kappahl'ach). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś