Dodaj do ulubionych

Kappahl - 25% na spodnie z smsem i kartą

20.09.10, 10:53
do 10.10
dotyczy wszystkich spodni w pełniej cienie
Obserwuj wątek
    • krasulas treść sms'a 20.09.10, 10:55

Oferta tylko dla czlonkow KappAhl Club! 25% znizki na wszystkie spodnie w KappAhl! Pokaz smsa i karte. Dotyczy art. w pelnej cenie do 10/10.
      • a-e-p Re: treść sms'a 20.09.10, 11:07
        Serdeczne dzieki. Ciekawe czy sms dotyczy spodni narciarskich?

A czy ostatnio przysyłali kupony, ktore maja jeszcze wazność. Pogubiłam sie juz kompletnie a mam ochote na nie-spodnie...
        • agni71 Re: treść sms'a 20.09.10, 11:16
          skoro napisane, że na wszystkie spodnie, to na narciarskie chyba tez powinno byc ważne. Ja sobie w każdym razie wpisalam, bo akurat wydałam ostatnio dwa kupony (nie pamietam do kiedy były ważne, chyba do 6 czy 7 pażdziernika) na inne rzeczy, a tez potrzebuje narciarskie (czekam tylko na dostawę czarnych w r. 128 smile Czy w Kappahl sprawdzaja nadawcę sms, czy tylko treść? Bo nie umiem zmienic nadawcy sad
          • a-e-p Re: treść sms'a 20.09.10, 11:26
            Dzieki za info agni. Obawiam sie, ze jak na 'sławnej' promocji w H&M na jeansy, moga upierac sie, ze narciarskie to nie spodnie smile U mnie nadawcy ani sms nie sprawdzaja, tylko karte. Tez nie umiem nadawcy zmienic...
            • krasulas Re: treść sms'a 20.09.10, 11:47
              mogę Wam przesłać sms'a
              tylko nie wiem czy robąic "przekaż" dalej wiadomość, nadawcą będę ja (a tak raczej być powinno) czy KappAhl
              spróbować można

a kupony miałam wazne jakoś do 6września - nic teraz nie dostałam
              pzdr
              • agni71 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 11:52
                napisałam na priva
                • krasulas Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 12:01
                  poszło
                  napisz czy doszło jako Kappahl czy jako JAbig_grin
                  • monika121975 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 12:36
                    Uważajcie dziewczyny z tym przekazywaniem sobie smsa.
                    Zarówno ja jak i mój mąż jesteśmy członkami klubu, ale smsy dostaję tylko ja. Będąc ostatnio na zakupach chcieliśmy kupić 3 produkty i skorzystać z 25% na jeden produkt (z smsa o obniżce na spodnie denim) czyli kupić 2 produkty -25% i 3 normalnie. Przesłałam mężowi smsa, zmienił sobie nadawcę na Kappahl no i tu zdziwienie - Pan w kasie bardzo go wypytywał, kiedy tego smsa dostał, wziął od męża komórkę i dokładnie sprawdzał smsa. A mi serce stanęła z wrażenia i zwiałam, bo nie chciałam zostać posądzona o jakieś machlojki hehe - o co chodzi - otóż gdy dostaję smsa z Kapphala to w detalach w nadawcy wyświetla się tylko nazwa sklepu a po przesłaniu smsa do męża u niego pojawia się...mój numer telefonu smile
                    Wszystko zależy od kasjera, bo ja w tym czasie zeszłam na niższe piętro i tam w kasie nikt mi tak wnikliwie smsa nie sprawdzał.
                    Co więcej - mąż parę dni wcześniej kupował inne rzeczy w Kappahlu w Warszawie i w tym samym czasie kupował spodnie dla córki w kasie na piętrze z 25% i parasol dla siebie w kasie na parterze sklepu też z rabatem więc bzdurą jest podawanie, że rabat dotyczy jednego produktu. Nikt mu tam nie sprawdzał smsa.
                  • agni71 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 13:45
                    Bardzo dziekuję, doszlo jako Ty, ale może nikt w sklepie nie zwróci uwagi na nadawcę, tylko na treść.
                    • mmala6 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:05
                      a nie lepiej zostać członkiem Clubu Kapphal? wtedy od razu na pierwsze zakupy masz 25 albo 30% zniżki.
                      • kasik_80 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:17
                        a nie można "chwilowo" nazwać osoby wysyłającej smsa nazwać Kappahl?
                        wtedy bedzie, ze jest od Kapphala smile
                        • mmala6 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:39
                          big_grin no właśnie.
                        • monika121975 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:56
                          No właśnie my tak zrobiliśmy, ale oprócz zmienionej nazwy na Kappahl pojawił się też mój numer telefonu, czego nie ma w oryginalnych smsach.

A przy zapisaniu się do klubu i wyrabianiu nowej karty udzielają tylko 15% rabatu.
                      • mucha-live Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 14:39
                        przy zakładaniu konta otrzymuje się rabat w wysokości 15%
                        • a-e-p Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 15:02
                          Ale my wszystkie jestesmy członkami i mamy karty, tylko sms albo nie przychodzi alb przychodzi z opóźnieniem... Dzieki pomocnym forumkowiczom jestesmy na biezaco smile

Co do spr sms przez pracownika, wydaje mi sie ze nie ma prawa przegladac czyjegos telefonu. Zreszta kazdy Kappahl ma inne zasady, u mnie wymagaja tylko karte, tak samo było kiedy robiłam zakupy w innym miescie.
                          • magdaomar zmieniłam numer telefonu i co teraz z smsami z Kap 20.09.10, 16:52
                            mam inny numer telefonu niż ten co przy zakładaniu karty.Jak go zmienić w KappAhlu?
                      • agni71 Re: treść sms'a - do krasulas 20.09.10, 17:03
                        mmala6 napisała:

> a nie lepiej zostać członkiem Clubu Kapphal? wtedy od razu na pierwsze zakupy m
                        > asz 25 albo 30% zniżki

jestem czlonkiem Klubu Kappahl, ale nie zawsze wszystkie oferty, kupony do każdego przychodzą. Zreszta problem mi sie rozwiazał, bo ok. 14.00 tez dostałam sms'a od Kappahl. W sklepie gdzie zazwyczaj kupuje, raczej patrza tylko na treść, ale nigdy wczesniej nie przedstawiałam takiego "podrobionego" sms'a wiec nie wiem, czy ktos by sie przyczepił?
                        • krasulas Re: U.S. POLO ASSN. 29.09.10, 13:34
                          Info dla zainteresowanych:
                          Marka POLO na wyprzedaży po 15zł/szt. - dane z gliwickiego Forum - bez wzlędu na rodzaj ubrania - polówki, spodnie, spodenki, koszule. Pamiętam, że w Rudzie była masa ciuszków tej firmy.
                          Sądzę, że oferta obowiązuje tylko do jutra - kupiłam spodnie i polówkę (raczej dla taty, bo to nie styl mężowski) - Pani nadmieniła, że zwroty możliwe TYLKO do jutra.
                          Już jedna e-mama pisała - marka POLO wycofuje się z KappAhla'a (spowodowane jest to brakem licencji na POLO w Czeskich Kappahl'ach).
                          Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka