olamortel 20.09.10, 19:19 z serii by 5th avenue warte swojej ceny?? używałyście tej firmy bo jedne szpileczki wpadły mi w oko i nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Deichmann:) 20.09.10, 19:50 Mam z tej linii jedne buty - skórzane, wygodne. Moim zdaniem jedne z lepszych jakie można znaleźć w sieciówkach. Deichmann ma też linie "plastikowe", ale akurat 5th Avenue jest całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwsze-wolne Re: Deichmann:) 20.09.10, 20:06 Pracowałam w D. - Piątą Aleję mogę polecić bez mrugnięcia okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
imsad Re: Deichmann:) 20.09.10, 20:07 Ja polecam 5th Avenue - ponad 5 lat temu kupiłam klasyczne kozaczki ze skóry naturalnej. Do tej pory w nich chodzę. Nie odkształciły się, nie porozklejały. Trzymają fason. Fakt, że używane na zmianę z 6ma innymi parami ale należą do jednych z moich ulubionych. Bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
zaziza Re: buty Deichamnn 5th Avenue 20.09.10, 21:30 Nie polecam. Buty na 3 miesiace. Tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: buty Deichamnn 5th Avenue 20.09.10, 21:43 Ja bez mrugnięcia okiem polecam wszystkie skórzane buty z Deichmanna - mam sporo i wszystkie są bardzo ok - wygodne i trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: buty Deichamnn 5th Avenue 21.09.10, 01:08 wszystkich skórzanych z Deichmanna to ja akurat polecic nie mogę bo kiedys kupilam tam zamszowe kozaki, które wkrótce potem, w trakcie jednej zimy, zrobiły się ze dwa numery większe. Buty ładne ale przez ten rozmiar nie do użytku właściwie, są na koturnie więc noga zjeżdża mi do czubków, no fatalnie. Natomiast 5th Avenue moge polecic, kiedys kupiłam tam skórzane klapki, moje ukochane, z czubami aż do nieba a mimo to nie przeszkadzało to w chodzeniu, sama się dziwiłam. Szkoda, że wyszły z mody bo nadal są w dobrym stanie i nadają się do noszenia /po 3 sezonach/. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: buty Deichamnn 5th Avenue 21.09.10, 08:08 Mam dwie pary 5th avenu.Jedne klasyczne czarne pantofle a drugie brazowe botki z ubieglorocznej kolekcji. Jestem zadowolona. Buty sa wygodne,nie zniszczyly sie. Mysle ze warte sa swojej ceny. Za pantofle zaplacilam cos ok. 110 zl, za botki podobnie Odpowiedz Link Zgłoś