Gość: gość IP: *.237.spine.pl 21.09.10, 16:53 a gdzie do kupienia w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.acn.waw.pl 23.09.10, 15:35 Kobiety czy bielizna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.chello.pl 23.09.10, 16:03 aż do miseczki E ? a ja mam 70GG i co mam zrobić zastrzelić się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_grubasia Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.aster.pl 23.09.10, 16:12 Ultimate to chyba Ostateczny, a nie Optymalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.chello.pl 23.09.10, 16:15 Piękne kobiety, oby tylko nie były poprawiane Photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_grubasia Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.aster.pl 23.09.10, 16:17 Swoją drogą, może w końcu zrobili jakieś inne te wkładki powiększające, bo w poprzednich kolekcjach były strasznie ciężkie. Staniki Atlantis były wręcz znane z tego że sporo ważyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 16:17 a co kupic ładnego na tą bieliznę? potrzebuje piękna suknię? możecie mi poleci jakieś fajne salony z sukniami? potrzebuję rozmiar 48. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad_de_sade Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: 109.243.234.* 23.09.10, 16:20 Dlaczego zawsze bielinę, modę, ciuchy prezentują wychudzone modelki których figura i wymiary znacznie odbiega od przeciętnych ? Kobieta o normalnych proporcjach i kobiecych kształtach jest piękna i atrakcyjna. A te panie ? - wygladają "estetycznie" i nic poz tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modna Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 16:23 pytałaś o suknie do bielizny. piękne suknie są w salonach mody EVITA. mają też duże rozmiary. Salony mają w Krakowie, Tychach, Katowicach. fajna jest też ich stronka. oczywiście mają też bieliznę odpowiednią do sukni wieczorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.4web.pl 23.09.10, 17:55 Z pustego i Salomon nie naleje... Odpowiedz Link Zgłoś
ergiel Re: Atlantis Panache jesień-zima 23.09.10, 18:03 Wkladki powiekszajace, pushupy, to jak skarpetka w gaciach u mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: 212.189.46.* 23.09.10, 19:23 Ta po środku to ideał kobiecości. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Maczo" Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.4web.pl 23.09.10, 19:30 Wyrywasz taką, przychodzi czas, że ściąga biustonosz, a tu pusto. Co wtedy o niej myślisz? Zakompleksiona baba, ciekawe z czym jeszcze ściemnia?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.chello.pl 23.09.10, 19:47 Droga "gościu" z 70GG, swój rozmiar znajdziesz w innych liniach Panache - Panache Superbra, Panache Cleo, nie jestem pewna czy też Panache Masquerade. Wcale nie musisz sobie strzelać. A Panache Atlantis to linia puszapowa dedykowana własnie dla osób do miseczki DD - E, dla każdego coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Atlantis Panache jesień-zima 23.09.10, 20:50 No tak... a potem naga prawda wychodzi na jaw. I następuje taka chwila niezręcznej ciszy... Kobiety, które używają takich "sztuczek" wypadają w moich oczach równie żałośnie jak faceci przykrywający łysinę "zaczeską". Jeśli facet pragnie czegoś więcej, to oszustwo z biustem może tylko zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: 95.108.26.* 23.09.10, 21:28 Atlantis do miseczki E? chyba się komuś coś pomieszało. Atlantis Panache to linia dla małobiuściastych, czyli max do D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.nplay.net.pl 23.09.10, 22:20 No błagam, aż jeden model w obwodzie 60? To mogę sobie poszaleć... Czegoś więcej spodziewałam się po Panache, tym bardziej, że rozmiar miseczek do E też nie jest oszałamiający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś push-upek Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.mmj.pl 23.09.10, 22:29 push-up to takie samo oszustwo jak wyszczuplająca bielizna, także taka modelująca biust (bez względu na rozmiar, np. podnosząca obwisłe piersi), gorsety, makijaż, opalenizna, farbowane i stylizowane włosy, malowane/doklejane paznokcie i wszystkie inne zabiegi poprawiające wygląd, a sprawiające, że jest mniej naturalny, więc skąd to oburzenie akurat przy push-upach? dajcie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.chello.pl 23.09.10, 23:03 @ Gość: vlad_de_sade to nie modelki są "wychudzone" to laski które takie opinie prezentują są spasione i zazdroszczą im figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mryk Re: Atlantis Panache jesień-zima IP: *.chello.pl 29.09.10, 23:21 Cytata gdzie do kupienia w Krakowie? W krakowie Panache Atlantisy są w brafitteri na Krakowskiej ,pod podcieniami (koło skrzyżowania z Dietla) a także w podobnym sklepie niedaleko na Dietla (idąc od Krakowskiej przechodzi sie przez skrzyżowanie i skręca w prawo ,mija sie taki elegancki salon mody ślubnej i to jest kilkanaście metrów dalej. Odpowiedz Link Zgłoś