dagusia_29 21.09.10, 21:54 Córcia ma 2 latka i jest do szaleństwa zakochana w koniach. Proszę napiszcie mi co mogę jej kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: Dla fanki koni 21.09.10, 21:56 pościel koc chodzi na konie? to narzedzia do czyszczenia lub skrzynke na narzedzia wlasnie a moze konia po prostu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: Dla fanki koni 21.09.10, 22:24 Chodzimy do stadniny prawie codziennie ale ona za mała aby wsiąść na konia i to jeszcze długo będzie za mała. Konia zamówiłam już na komunie, niech dziadki zbierają kase Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Dla fanki koni 21.09.10, 22:28 jesoooo grunt to czytac ze zrozumieniem teraz widze, że chodzi o 2 latke no to tak jak pisałam, pościel, koc, puzzle, album z końmi, Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Dla fanki koni 21.09.10, 22:43 Ja mam dwie fanki koni . Starsza już jeździ , ma 7 lat, młodsza ma 2 lata i raz na kucu siedziała . Do zabawy mają figurki koni, przeróżne plastikowe, gumowe, pluszowe i wszystkie atrakcyjne, ale najczęściej się bawią zestawem Playmobil - stajnia z konikami store.playmobilusa.com/on/demandware.store/Sites-US-Site/en_US/Search-Show?cgid=Reiterhof. Ale nie wiem w sumie czy przeciętna dwulatka umiałaby się tym bawić. Ogólnie są to zabawki dla starszych dzieci, ale u mnie dwulatka naśladuje starszą siostrę, więc zabawki dla jej wieku jej nie interesują. Młodsza ma też takiego konika do skakania www.rodytoy.com/ . Mają też pościel z końmi, puzzle, toaletkę cgi.ebay.de/Minikommode-Pferdefreunde-v-Spiegelburg-/320585606721?pt=Schule&hash=item4aa4642641 , konia bujanego (plastikowego, ogrodowego Little Tikes), plecaki z konikami itp. A. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Dla fanki koni 22.09.10, 09:21 moja zaczęła jeździć jak miała 2,5 roku, w dodatku na dużym koniu!!! teraz w stadninie jeździ na kucu głównie, a czasem jej się trafi duży a ma już 7,5 miłość nie przeszła Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia_29 Re: Dla fanki koni 22.09.10, 21:11 Nie myślałam że w tym wieku już można na koniku. Ja mam nadzieje że miłość do koni przetrwa bardzo bym chciała aby jeździła ale czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: Dla fanki koni 21.09.10, 22:36 torebki, kolczyki, wisiorki itp. na www.babyvip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dla fanki koni 21.09.10, 22:54 Może figurki koni np. Schleich? Lego duplo stajnia. album z końmi pluszak - koń naklejki z końmi Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Dla fanki koni 21.09.10, 23:59 poszukaj moze na allegro, byla ostanio seria Gymboree Cawgirls at heart np: Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalej1 Re: Dla fanki koni 22.09.10, 08:04 www.urwis.pl/sklep/z19084-simba-stajnia-z-przyczepa-konie.html wszystko jest owierane Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Dla fanki koni 22.09.10, 08:36 Polecam Ci książki wydawnictwa Rea: "Moja pierwsza książka o koniach" i "Moja pierwsza książka o jeździe konnej". Zamiast ilustracji rysunkowych dużo zdjęć, można oglądać i oglądać Cena bardzo przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Dla fanki koni 22.09.10, 21:21 Moja też wielka fanka - mamy jakieśtam konie Barbie skaczące, wydając odgłosy itp. Ale najcelniejszym prezentem okazał się zestaw cyrkowy Playmobil www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-GB-Site Minus jest jeden - ma masę malutkich elementów i nie wiem czy dwulatka poradzi sobie z samodzielną zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś