olivka_pestka 23.09.10, 12:54 Co myślicie o takich torbach z matami? Pomijam, że eleganckie. Pytam o element praktyczny. babytrendsetter-shop.com/p/36/275/texas_brown_-_magic_stroller_bags-nowo%C5%9Bci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menadka Re: Magic Stroller Bags 23.09.10, 12:57 Za duża jak dla mnie. Jeśli ją napakujesz i powiesisz na na rączce lekkiego mclarena, to go przewróci. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Magic Stroller Bags 23.09.10, 13:24 do samochodu, w podróż, pewnie przydatne, ale ja przy dwojgu dzieci się obeszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Magic Stroller Bags 23.09.10, 13:38 Ja miałam tego typu dostałam ze Stanów i była bardzo przydatna ale głównie na początku. Przewijak był dość mały więc jak dziecko już się nie mieściło na nim w całości to przestałam użwać. Przewijak nie był odpinany, więc potem używałam takiego innego przewijaczka lub po prostu podkładu np. Seni, który się kupuje w aptece. Te podkłady są bardzo fajne, zajmują mało miejsca po złożeniu, izolują od zimnej np. podłogi itp. dużo praktyczniejsze niż podkładanie kocyka czy pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_pestka Re: Magic Stroller Bags 23.09.10, 19:25 oo dzięki za praktyczne info. Ja uwielbiam duże torby także wielkość mnie nie zraża Tu na szczęście przewijak się odpina. A tych podkładów nie znałam, także dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś