monia111175 04.10.10, 18:12 Czy w pepco są kombinezony dwuczśsciowe--dla dzieci-dokładnie chłopcy-92-98--ewentualnie 104??? jesli sa--jaka jest jakośc tych kombinezonów???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leneczkaz Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 18:23 Jakość w pepko jest zazwyczaj taka jak cena - niska Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 20:40 a ja sie z tym stwierdzeniem nie zgodze. Wszystko zalezy od skladu. Ciuch 100% bawelny to zawsze lepiej niz np.80% bawelny, reszta poliester.Co do kombinezonow, to wierzchnia warstwa zawsze jest w 100% poliester, wewnetrzna przewaznie to polor, wiec tez 100% poliester. I to zarowno w sklepie pepco czy h&m. Wszystko nalezy dotknac, zeby stwierdzic jaka jakosc i wyprobowac. Ja kupilam tam kilka bluzek 100% bawelny i nosily sie rewelacyjnie. W niektorych sklepach pepco mozna tez dostac angielska odziez firm early days czy george w rewelacyjnych cenach (np bluza dresowa dziecieca za 19pln). Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 21:06 To zależy, na co trafisz. Część ubrań w Pepco to H&M, Next, George, St Bernards z wyciętymi metkami i wszytymi metkami Pepco. Czasem się przyznają (pewnie jak im firma pozwoli), czasem "przypadkiem zapomną" wyciąć metkę w jednym ciuszku z serii. Część to typowo bazarowa chińszczyzna. Trzeba oglądać i macać, ale warto. Z okryciami wierzchnimi czy butami trudno trafić na coś fajnego, ale bluzki, spodnie, sukienki i swetry zdarzało mi się tam kupować bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 00:01 mam z pepco dwa rewelacyjne ciuchy - bluzę dla syna, w dinozaury, kosztowała 29 pln, jest z grubej bawełny i mimo wielu prań, nadal trzyma fason i jest tą ulubioną dla siebie kupiłam podkoszulkę za 9,9, z półokrągłym dekoltem - też ma świetna jakość - ale wygrzebałam ja ze stosu innych, i załuje, że nie szukałam dalej. cóż, w moim miescie nie ma pepco. Odpowiedz Link Zgłoś
women.beauty Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 10:49 gdzie w pepco masz ciuchy h&m, next itd. pierwsze słyszę i nigdy tych ciuchów tam nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 13:14 Zdarzają się odrzuty niespełniające norm sieciówek, nie ma ich we wszystkich pepco. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 16:07 H&M, George'a, Ladybirda i St. Bernarda kupowałam we wrocławskich Pepco, ale nie pamiętam, które z nich na Legnickiej a które na Strzegomskiej. O Nexcie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 16:11 Aha, i nie znalazłam na tych ciuszkach wad - być może coś nie stykało rozmiarowo, bo np. te bluzeczki z H&M były dosyć małe na swój rozmiar. I jak nie wiesz, że ciuch jest z sieciówki, to się nie dowiesz - te bluzeczki wszystkie oprócz jednej miały wycięte metki H&M i wszyte Pepco, na jednej "przeoczyli". Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 21:02 Ciuchy z pepco są tragicznej jakości, no ale cóż wymagać za tą cenę....Oglądałam tam kilka razy kurtki czy kombinezony, moim zdaniem szajs totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
nastoletnia-mama Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 21:31 Dzisiaj oglądałam takie kombinezony. Kurtka i spodnie na szelkach za około 70 zł. Co mi się spodobało to wykończone zapięcie suwaka-nie gryzie w brodę.Kombinezon był dość gruby,wypełniony pewnie jakąś watą... Od wewnątrz nie był polarowy (ale tkanina trochę go przypominała). Podobne widziałam też na Allegro ale za 50zł. A tak ogólnie to z Pepco jestem zadowolona,mieli naprawdę świetne komplety na lato po 10zł, ostatnio kupiłam dwa kompelty dresowe na jesień też nie jest źle, a nawet gdyby było to nie będzie mi żal kasy, którą na to wydałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 22:23 ja Pepco bardzo lubię, ale akurat te kombinezony mi kompletnie nie podeszły, były kiepskiej jakości i materiał wewnątrz dziwny, kupiłam w Internecie polecone przez inną forumkę Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 04.10.10, 22:37 a jakii jeśli moge zapytać--??? mam nadzieje ze nie znowu--tchibo--150 dla mnie za dużżżooo Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 11:14 ciekawe co to za kombinezon? allegro.pl/sn-canadian-bear-kombinezon-aquamarine-98-104-i1258000849.html Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 11:16 hmmmmmm niezły. Ja też potrzebuję tańszego jednoczęściowego lub właśnie spinanego.. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 17:22 monia111175 napisała: > allegro.pl/sn-canadian-bear-kombinezon-aquamarine-98-104-i1258000849.html =++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ chciałam kupić synowi ten kombinezon, zmierzyłam i jest problem, ponieważ kurtka w rozmiarze 122-128 jest za duża a spodnie są ok, natomiast w rozmiarze 110-116 kurtka byłaby ok a spodnie są za krótkie... czy myślicie że jak to się zepnie razem to będzie lepiej? kurcze ta kurtka na 122 wydaje mi się być dużo za duża zamawiałyście może już? Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 13:51 żeby nie było, że reklamę robię, bo już w którymś wątku polecam te kombinezony, ale zostały mi również polecone przez jedną "forumkę" z bliźniaków, w zależności czy dla dziewczynki czy dla chłopca www.v-baby.sklep.pl/kombinezon-chlopiecy-23517-186 www.v-baby.sklep.pl/kombinezon-sniezka-23527-196 Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 14:01 hmmmm ładne,łądne----kupiłąs juz go???? Nawet dla chłopców chyba ładniejsze--na razie moj typ numer 1 Miękkie są? Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: Pytanie o PEPCO????-kombinezon:) 05.10.10, 19:14 kupiłam już. zielony i niebieski (dla moich chłopców bliźniaków), ale na dobrą sprawę ten zielony to jak dla mnie uniseks spodnie bardzo miękkie, ze ściągaczem na dole ("anywpadacz śniegu",regulowane szelki, bardzo miękkie. Kurtka dosyć gruba, może odrobinę sztywna, na polarze, ale myślę, że w umiarkowane mrozy spokojnie tylko body pod spód wystarczy, i na wierzch ta kurteczka. ja jestem bardzo zadowolona ze stosunku jakość + cena + prezencja Odpowiedz Link Zgłoś