drugi_aga 05.10.10, 14:29 Wczoraj w Biedronce pojawiły sie kurtki dziecięce firmy Code. Co o nich myślicie? Podoba mi się różowa dla dziewczynki, ale zastanawiam się jak z jakością? Może macie jakieś doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia111175 Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 14:42 hmmm,no fajne są--a jakosc według mnie tez dobra Ja duzo ubrań dla dzieci mam z biedronki,i są super,kurtki tez,tylko dla mnie była niewypałem--podszewka w srodku kurtki była tak jakby z plandeki---pocił sie człowiek w niej jak mops/ Ale dla dzieci spoko,rowniez kombinezony/ Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 19:15 Wczoraj nabyłam dla starszej córki zieloną (w domu afera że nie różowa ale nie było rozmiaru), a dla młodszej różową z tych niemowlęcych. Te dla maluszków jakieś takie cieniutkie ale na teraz się przyda a dla większych dzieci moim zdaniem są super. Kombinezony dla niemowlaków z czystym sumieniem polecam każdemu. Moje dzieci nie akceptowały żadnych innych poza tym biedronkowym a mieliśmy kilka różnych firm. I body z dł rękawem też mają świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 20:29 kutkę z biedronki miałam dla syna już w zeszłym roku, byłam zadowolona i w tym roku też mu kupiłam tą niebieską z pomarańczowym, wygląda na żywo dużo ładniej niż na zdjęciu, z tych niemowlęcych miałam w zeszłym roku dla corki, wydają się cieniutkie ale corka przechodziła w niej cała zimę, niestety w tym roku na niemowlęce jest za duża a na te dziecięce jescze za mała Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_aga Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 20:30 Dzięki dziewczyny. Chyba się skuszę, bo za te pieniądze warto.Kupowałam latem dziewczynkom bieliznę w Biedronce i jestem z niej zadowolona. Aha, i mężowi bluzę i też się dobrze nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 21:12 Ja miałam wczoraj w sklepie dziwną sytuację - stałam już z kurtką do kasy, kiedy kobieta z kolejki przede mną odradziła mi kupowanie, mówiąc, że kupiła, uprała i strasznie farbuje. Nie widziałam, żeby mogła mieć jakikolwiek interes w mówieniu mi nieprawdy - ale potem pokojarzyłam, że mówiła "kupiłam kilka dni temu" - a był poniedziałek, pierwszy dzień wystawienia tych kurtek. Ale też nie jestem pewna, może kupiła w niedzielę, czasem tak wystawiają dzień wcześniej, a mnie się też czasem wydaje, że od niedzieli do poniedziałku to przynajmniej tydzień minął. Tak, że w sumie nie kupiłam - jak do soboty dotrwają w Lidlu, to może kupię tam, jednak ubranka z Lidla wydają mi się minimalnie lepszej jakości od tych z Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_aga Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 22:31 Ja chyba zaryzykuję, bo Lidla nie ma w mojej okolicy. Mieszkam na wsi, więc gdyby okazało się, że coś będzie nie tak, to córka będzie miała na podwórko. A co do tej kobiety, to trochę dziwna sytuacja. Kupiła i od razu prała? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Kurtki z Biedronki 05.10.10, 23:16 Miałam kurtkę z Biedronki 3 lata temu (ale firma ta sama - CODE) i córka była z niej bardzo zadowolona, kurteczka była ciepła i naprawdę ładna (zielona z brązowymi kwiatkami). Kupiłam ją za 29,90 sprzedałam potem na allegro za 33 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Kurtki z Biedronki 06.10.10, 06:47 To bym akurat zrozumiała, też tak kiedyś robiłam (potem mi przeszło ). Ale to określenie kilka dni jest dziwne. Nie wiem, może rzeczywiście jej się trafiła felerny egzemplarz, albo może rzeczywiście farbują, ale równie dobrze mogła być. np. zła na sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtki z Biedronki 06.10.10, 08:19 moze chodziło o kamizelki dzieciece które były kilka dni wczesniej??? moje dzieci zostały "uszczęśliwione" takimi przez babcie. nie dosc ze smierdziały okrutnie i wietrzyły sie dwa dni na balkonie to teraz nie bede ryzykowac prania wspolnego bo faktycznie moga puscic kolor. jak dla mnie ciuchy z biedronki to badziew straszny i "wsiowa" kolorystyka.nie mowiac juz o tym ze 100% bawełny to tam chyba nigdy nie uswiadczysz. zdecydowanie wole lidla i ich ciuszki, obecne kurteczki dzieciece bardzo fajnie wygladaja a cena wyzsza od biedronkowej o 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Kurtki z Biedronki 06.10.10, 08:42 te z lidla ładne--ale dla chłopca miałabym chyba problem co wybrac--dla swu-latka te swiecące???????? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_aga Re: Kurtki z Biedronki 06.10.10, 09:50 Wlaśnie wróciłam z zakupów z różową kurtką. Córka zachwycona, kurtka lekka, nie krępuje ruchów. I chyba o to chodzi. Mam jeszcze jedno pytanko. Czy do tej kurtki pasowałaby któraś z tych czapek, co będą w Biedronce od 21.10 (gazetka "Jesienne kolory")? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_aga Re: Kurtki z Biedronki 06.10.10, 10:46 Zapomniałam dodać, że córka upatrzyła sobie tę fioletową w paski. Odpowiedz Link Zgłoś