Dodaj do ulubionych

Kozaczki Wójcik-27 GDZIE???

06.10.10, 11:28
allegro.pl/show_item.php?item=1256123085
Czy takie buty są dostepne w rozmiarze 27?? Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia...smile
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 06.10.10, 11:36
      faktycznie śłicznesmile

a 28 nie będą dobre? Mam wrazenie że wójcik ma sknoconą numerację....
    • ona_bez_ogona Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 06.10.10, 11:42
      Po długości wkładki wydaja mi się za duże...
    • clio_yaga Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 10.10.10, 22:54
      Te buty widziałam dzisiaj w outlecie Wójcika po 29 albo 39zł, ale na pewno nie drożej. Cena z allegro kosmos, zwłaszcza, ze buty są dość przeciętnej jakości.
      • ona_bez_ogona Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 08:20
        clio_yaga napisała:

> Te buty widziałam dzisiaj w outlecie Wójcika po 29 albo 39zł,

Gdzie?? W jakim mieście?
        • clio_yaga Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 09:22
          W Fashion House w Sosnowcu.
          Może będę tam w sobotę to mogę zobaczyć czy jest ten rozmiar i jaka dokładnie jest cena.
          • moni_ka30 Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 11:06
            Czy ladne,czy brzydkie kwestia gustu. Ale to na polska zime? To tam juz snieg nie pada? Czy poprostu codzienne suszenie tych butow to nie problem? Bo ta cholewka to do mnie jakos nie przemawia....
            • agni71 Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 11:20
              moni_ka30 napisała:

> Czy ladne,czy brzydkie kwestia gustu. Ale to na polska zime? To tam juz snieg n
              > ie pada? Czy poprostu codzienne suszenie tych butow to nie problem? Bo ta chole
              > wka to do mnie jakos nie przemawia....

A myslisz,ze to maja byc jedyne buty zimowe? Jesli tak, to faktycznie nie warto.

Ale ja mialam zamszowe kozaczki Wójcika jako dodatkowe buty,do spódniczek, na sucha bezśnieżną, ale i śnieżną, ale mrożną, bez chlapy, pogodę, i nigdy nam nie przemokły, a wygladały fajnie smile
            • ona_bez_ogona Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 11:46
              Nie wiem o co sie tak oburzyłaś?? Buty są ładne- i będą jedne z kilku- w tym momencie córka ma już 3 pary kozaczków.
              • moni_ka30 Re: Kozaczki Wójcik-27 GDZIE??? 11.10.10, 13:12
                Ale ja sie wcale nie oburzylam. Pierwsze co sie rzucilo w oczy to ten "sweterek" dopiero pozniej kwestia estetyczna. Tak sa ladne. I licytowac sie co do ilosci butow tez nie jest moim celemsmile
                Do pani powyzej-zamsz latwiej jest zabezpieczyc przed wilgocia. Sama tez posiadam, po butach prysnietych impregnatem woda poprostu splywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka