magda84k 13.10.10, 20:33 Chciałabym kupić nawilżacz i zależy mi głównie na tym aby działał min ok 8h i cicho pracował. Czy ktoś może mi doradzić? A może ktoś używa nawilżacza TECH-MED? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antuanette1 Re: Nawilżacz 14.10.10, 21:17 ja mam topcom kidzzz i jest świetny - chodzi długo, można nastawić, ze sam się wyłączy po określonym czasie, ma jonizator, duży pojemnik na wodę no i chodzi bezszelestnie. od kiedy mamy nawilżacz i od kiedy stosujemy spray do nosa marimer, problemy z katarem i suchością nosa i gardła (u nas i u córeczki) przeszły bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Nawilżacz 15.10.10, 09:57 Ja mam taki www.sklep-med.pl/product_info.php/products_id/1124 I jestem bardzo zadowolona. Jego pracy wcale nie słychać - mówiąc wcale mam na myśli wcale - jest poza zakresem słyszalności a pracuje do 10h. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Nawilżacz 15.10.10, 20:10 Pamiętaj, że takie urządzenia są przyjazne roztoczom, lekarze odradzają, wystarczy mokry ręcznik na grzejniku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamel Re: Nawilżacz 16.10.10, 14:24 Radzę wybrać model z pomiarem wilgotności, bo nie wyobrażam sobie, żeby nawilżacz działał non stop 10h. Zbyt duża wilgotność to tylko pożywka dla grzybów, więc w pokoju dzieci nasz nawilżacz włączamy przed spaniem, do wilgotności ok.50%, bo takie wartości są optymalne. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Nawilżacz 03.11.10, 08:26 rozwiązanie fajne jak się ma kaloryfer. Ja np mam grzejniki elektryczne na które nie można kłaść mokrych reczników. Dlatego na zime mam nawilżacz. Kupiłam emmerson, ale bez szaleństw. Jest ok, choć wg mnie sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
alex29 Re: Nawilżacz 16.10.10, 14:07 Ja kupiłam na allegro nawilżacz Hyundai - za 79 zł i muszę przyznać że ma power ! Próbowałam go w innym pokoju niż śpi mała i nastawiłam na maxa. Efekt - wykładzina zaczęła mi falować. A mała faktycznie lepiej śpi i nie charczy tak jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Nawilżacz 02.11.10, 22:17 Podbijam wątek. Ma ktoś nawilżacz Tech-Med? Odpowiedz Link Zgłoś
infernina Re: Nawilżacz 03.11.10, 13:22 Ja stosuję Venta - niemiecki sprzęt. Ni tylko fajnie wygląda ale też działa , sporo nagród, oczyszcza powietrze, co do grzybów i roztoczy to dolewa się taki bioabsorber i jest ok. Na cały sezon to koszt ok.60pln. www.venta-airwasher.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
delight30 Re: Nawilżacz 03.11.10, 16:00 Nie mam nawilżacza Tech-Med, tylko ciśnieniomierz i termometr elektroniczny. Działają bez zastrzeżeń, więc myślę, że i nawilżacz nie powinien sprawiać problemów. To według mnie dobra firma. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Nawilżacz 03.11.10, 18:52 > Nie tylko fajnie wygląda ale też działa ŁOŁ. To naprawdę niesamowite, działa?! Odpowiedz Link Zgłoś