Dodaj do ulubionych

Amazon - Lego

15.10.10, 11:01
Dziewczyny, widze, ze tu sporo fanek zakupow na Amazon. Wlasnie nabylam:
www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001U3ZMEA/ref=ox_ya_os_product
- wydaje mi sie ze to b. dobra cena, wiec sie z wami dziele ta oferta! Na Amazon ceny moga sie zmieniac kilkakrotnie w ciagu jednego dnia, wiec nie zdziwie sie, jesli cena bedzie wyzsza lub nizsza (juz raz przegapilam ten zestaw gdzy kosztowal £38).
Obserwuj wątek
    • jaroosi Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:08
      Ja też przeglądałam w dniu wczorajszym Lego na Amazon, bo chciałam starszakowi kupić pod choinkę. Tyle, ze ja chyba szukać nie potrafię, bo jak przeliczałam funty, to wychodziło, ze cena jest wyższa lub równa z tymi na allegro ( już z przesyłką ). Chyba, ze jest na Amazon zestaw, którego nie ma jeszcze w Polsce, ale tego akurat nie wiem, które to zestawy sad
    • aurinko Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:10
      41£ x 4,50 = 184,50, na Allegro taki sam nowy zestaw można kupić bez problemu za 199zł więc nie wiem czy to aż taka super okazja.
      • jaroosi Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:26
        Dokładnie smile Od wczoraj siedzę i przeglądam zarówno zabawki dla malucha jak i lego dla starszaka i jak na razie to wychodzi mi, że nic się nie opłaca. Albo ja szukać nie umiem sad
      • pyza_uk Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:30
        199 plus wysylka = 217
        Dla jednych ponad 30 zl roznicy to malo, dla innych duzo. Swoim postem nikogo nie zmuszam i nie namawiam na zakup na amazon, dziele sie jedynie informacja.

aurinko napisała:

> 41£ x 4,50 = 184,50, na Allegro taki sam nowy zestaw można kupić bez probl
        > emu za 199zł więc nie wiem czy to aż taka super okazja.
        • jaroosi Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:32
          pyza_uk ja nie odebrałam, że mnie pouczasz, wręcz przeciwnie. Jeśli możesz podpowiedzieć, które się opłaca, to daj znać smile
          • pyza_uk Re: Amazon - Lego 15.10.10, 11:35
            Nie wiem, jaki jest wybor na rynku polskim, ale jak mi sie rzuci jakas ciekawa oferta w oczy na amazon, czy gdzie indziej (gdzie jest wysylka do PL) to jasne, ze dam znac smile
            • anicaf Re: do pyza_uk 15.10.10, 11:50
              jak zobaczę że przesyłka jest do Polski. zamówiłam tę lalke i cos jeszcze wpisałam adres polski i dało mizłozyć zamówienie, ale teraz boję sie że do Polski tego nie wysyłają. spójrz tylko:
              www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002YVYHVG/ref=ox_ya_os_product
              • pyza_uk Re: do pyza_uk 15.10.10, 14:20
                Barbie na pewno wysla, nie wiem co jeszcze wrzucilas do koszyka? Musisz zrobic zakupy na min £25 i zaplacic karta kredytowa.
                • anicaf Re: do pyza_uk 15.10.10, 14:41
                  dzięki. druga rzecz to też Barbie i ma taki sam opis w opcji wysyłki. mnie tylko martwiło to czy tam nie powinno pisac, że wysyłaja do innych krajów UE.
                  ale jesli tak to cała jestem Happy i czekam na paczkę.
                  Anka
        • aurinko Re: Amazon - Lego 15.10.10, 14:10
          Można też umówić się na odbiór osobisty, często jest taka możliwość. Sprzedawcy są z różnych miast. Chodziło mi generalnie o to, że żaden szał z tymi przecenami Lego na Amazonie, a ryzyko większe (większy problem w przypadku zaginięcia paczki).
          • colmett Re: Amazon zakupy 02.11.10, 19:24
            ... a wlasnie ze szał z przecenami na amzon tylko trzeba polowac i szukac dosyc czesto, kilka dni temu poznym wieczorem byla fantastyczna przecena i udało mi sie zakupic barbie modna paryzankę za niecałe 50zł w przeliczeniu na pl i ciastoline play doh lodziarnie za 40zł plus jacht dla polly za 22zł i kilka drobiazgów. Gratis oczywiscie przesyłka do Polski. Ceny na amazon zmieniaja sie cały czas tak jak ktos napisal kilka razy w ciagu dnia i na prawde jest duzo mozliwosci zakupu zabawek w super cenach tylko trzeba polowac i zagladac dosyc czesto.
            • malpa513 Re: Amazon zakupy 05.11.10, 07:57
              ja też się załapalam na tą przecene, ale ja kupowalam wczesnie rano, przed 8
    • pyza_uk Baby Born 18.10.10, 10:57
      Dzis wypatrzylam Baby Born i magiczny nocnik za £24.99
      www.amazon.co.uk/Zapf-Creation-White-Magic-Potty/dp/B0018CR44Y/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1287391995&sr=1-1
      Wprawdzie widzialam juz ten zestaw taniej na Amazon kilka lat temu, ale i tak wychodzi taniej niz allegro. Moze sie komus przyda.
      • aregiec Re: Baby Born 18.10.10, 12:20
        ja juz pisałam o tej lalce w innym wątku ze sie baaardzo opłaca, zresztą mocno sie nad nią zastanawiam dla córki wink
        • aregiec Duza Farma Duplo 19.10.10, 22:51
          w bardzo dobrej cenie, moze komuś sie przyda
          www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-LEGOVille-5649-Farm/dp/B002KCNUI0/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1287520929&sr=8-8
          Przy kursie 4,55 wychodzi 159zł, na allegro najtaniej znalazłam za prawie 217 z wysyłką.
          • aregiec Autobus Duplo 02.11.10, 18:16
            Aktualnie w cenie 16,89 funta a wiec całkiem przyzwoita cena zwłaszcza jesli na allegro trzeba opłacić wysyłkę.
            • aregiec zabawa z liczbami duplo 02.11.10, 18:20
              również taniej niż na allegro
              www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=lego+duplo
              • b.bujak taniej... 05.11.10, 13:51
                pieniądze to nie wszystko!
                smile
                przyda się trochę czujności - cena samolotu atrakcyjna, ale komentarze skutecznie ostudziły mój zapał do zakupu...
      • szybcia1 Re: Baby Born 03.11.10, 10:57
        czy wysyłka tej lalki Baby born jest bezpłatna?
        • aregiec Re: Baby Born 03.11.10, 11:46
          Widzę, ze na ta chwile juz nie sad Jest natomiast Baby born chłopiec ale juz nie w takiej fajnej cenie
          www.amazon.co.uk/Baby-Born-Magic-Feeding-Doll/dp/B003RWTM7K/ref=sr_1_15?s=kids&ie=UTF8&qid=1288780683&sr=1-15
          Jak klikniesz po lewej stronie w FREE Super Saver Delivery to przefiltruje Ci wyniki z bezpłatną dostawą do Polski.
          • szybcia1 Re: Baby Born 03.11.10, 12:05
            Szkoda bo cena była fajna, dobrze że nie kupiłam bo ładnie bym się urządziła. Dzięki za nauczenie korzystania z filtrowania smile
          • dammma Re: Baby Born 05.11.10, 01:26
            wytłumaczcie, bo ja dopiero zaczynam czy Amazon to sklep czy są też różni sprzedający i czy zawsze włączacie filtr darmowej przesyłki, czy patrzycie kto ma najniższą cenę + koszty wysyłki i która ofera ciekawsza. I czy można płacić kartą visa czy trzeba kredytową? Wydaje mi się, że są różni sprzedający a w tym Amazon-jeśli dobrze rozumiem i jeśli wybiorę opcję darmowej przesyłki u jednego na zamówienie na 15F, u innego na 11F, to mi się liczy, że przekroczyłam te 25F czy nie?
            • pyza_uk Re: Baby Born 05.11.10, 09:10
              Juz gdzies wczesniej wyjasnialam, ze Amazon to taka 'galeria handlowa', gdzie swoje towary moga wystawiac rozni sprzedawcy. Amazon sam w sobie rowniez sprzedaje i oferta daromowej przesylki do PL dotyczy tylko wlasnie rzeczy sprzedawanych przez Amazon (jak otworzysz interesujacy cie przedmiot to gdzies pod jego cena bedzie podane kto sprzedaje).
              Jesli chodzi o forme zaplaty, to nie pomoge, bo nigdy nie placilam polska karta.
    • a-itagnieszka Re: Amazon - Lego 05.11.10, 11:22
      Z góry przepraszam, że tak na " doczepkę", ale chciałabym nieśmiało zapytać, czy któraś z dziewczyn zamawiająca na Amazon jest z Trójmiasta? Chciałabym też coś zamówić, ale nijak nie chce mi wyjść te 25 funtów, a po drugie to będzie mój pierwszy raz i obawiam się niespodziewanych komplikacji. Z kimś doświadczonym byłoby raźniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka