marta2202 27.10.10, 14:46 Fajna zabawka dla 2 latka? Młody uwielbia nasze komórki moze ten by mu się spodobał? Gdzie najtaniej można ją dostać? Widziałm kiedyś w realu za 60zł i głupia nie wzięłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 14:54 dla 2 latka to chyba za dziecięca. Mąż kupił dla córki - rok i 3 mies - i ona i tak woli prawdziwe telefony. Tyle, że mąż kupował w DE i nie wpadł na pomysł, że po polsku to tam śpiewać nie będą Więc córka słucha sobie "ajn, cwai, drai" i "czius" - nie wiem jak się to pisze po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_wiktoria29 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 14:56 Wiem, z doświadczenia, że zabawkowe komórki nie sa tak fajne jak rodziców. Moja córka tez uwielbiała, wiec jej zakupiłam ze 2 takie zabawkowe telefony. Bawiła sie z 5 minut. A naszymi ciągle. Nawet jej kiedys dałam stary nasz telefon, ale jak sie rozładował to przestał być fascynujacy. W Naszym przypadku lepiej i taniej było ładowac prawdziwa komórke niz kupic zabawkę. Ale może u Ciebie sie akurat sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:14 Kupiłam córce jak miała 1,5 roku. Bawiła się krótko, max tydzień. Póżniej kupiłam w papiernicznym komórkę za 13zł. Taką, która gabarytami przypominała te prawdziwe. Bawi się nią do dziś, a Fischera niestety leży gdzieś w szafce Zgadzam się z dziewczynami, nie ma to jak prawdziwa komórka mamy/taty/cioci/wujka itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneksis85 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:21 Nie radzę Ci kupować - wyrzucone pieniądze w błoto (tak myślę)!!! Młody pobawi się nią może tylko na początku, później będzie zbierać kurz Kup zwykłą za ok. 10zł ale nie taką dziecinną a przypominajacą normalną dorosłą komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:19 fajna zabawka, moja to dostała dosc dawno i jej sie bradzo podobał. Dla dwulatka to chyba jednak za póxno z taka zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:27 za pozno????? jak tam sa gry i dziecko uczy sie poznawac numery telefonow? Chyba ze o innym mowimy. Ja kupiłąm,tez pytałam w sierpniu czy warto--kupiłam i co..--wielka kolumbryna,cicha--no w sumie taka jak komórka--bardziej do ucha,teraz załuje z eja kupiłą,a młody ma 2 latka/synek od szwagra ma 6 lat i bawi sie nia non stop jak u nas jest. Moj syn uwielbia w niej dzwonic do--pilicjantki MONIKI--wtedy mysli ze do mnie dzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
beata_17 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:42 moj maly zaczal sie nim bawic w wieku 4lat, gdy zainteresowal sie liczeniem i pisaniem cyferek. Wczesniej lezal w kacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:49 Chodzi mi dokładnie o taki: www.ceneo.pl/1561104 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:12 A nie, ja piszę o takim: Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:29 ja tez o tym pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:20 marta ja o tym włąsnie pisałąm tylko zebys sie nie zdzwiła rozmiarem tej ''komórki'' ja załuje bo mgłam wziasc np. kalkulator. I jest bardzo cichy--w sumie nie słyszy osoba siedziaca obok--no moze troszke dalej niz obok Ja bym drugi raz nie kupiła/ale mysle ze włąsnie jak bedzie starszy to bedzie sie nim chetniej bawił Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 18:23 Za 49 zł można kupić. Może zaskoczy z cyframi.. Mój ma laptop dla dzieci i nauczył się cyferek w 2 tyg. sam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:20 U nas takim telefonem bawi się 3,5-latek, dostał na prezent, gdy miał 2 latka i wtedy zabawka nie wzbudziła większego zainteresowania, niedawno wyciagnęliśmy znów telefon do zabawy i jest to jedna z najfajniejszych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:25 ja polecam ten telefon, jedna z niewielu zabawek fisher price którą córka jest bardzo zainteresowana. Lubi jeszcze ludziki z little people. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:58 Dzięki za opinie, kupujemy Jak nie młody to siostra (3,5lat) bedzie się bawić. To gdzie najlepiej kupić? Na allegro czy w markecie? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Telefon komórkowy FP? 28.10.10, 08:04 www.ceneo.pl/1561104 Za 49zł. nie ma na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Telefon komórkowy FP? 28.10.10, 09:13 no to skoro o FP mowa--ja mam zamiar na mikołaja kupić młodemu te narzedzia ze skrzynią--myslicie ze warto,robia one coś? bo narzedzia jako narzedzia to on lubi,bawi sie--wiec napewno bedzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Telefon komórkowy FP? 16.11.10, 19:54 Jeszcze mam pytanie czy ten telefon jest dostępny w którymś markecie? Bo w ofertach świątecznych tych telefonów nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś