Dodaj do ulubionych

Telefon komórkowy FP?

27.10.10, 14:46
Fajna zabawka dla 2 latka? Młody uwielbia nasze komórki moze ten by mu się spodobał?
Gdzie najtaniej można ją dostać? Widziałm kiedyś w realu za 60zł i głupia nie wzięłamuncertain
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 14:54
      dla 2 latka to chyba za dziecięca. Mąż kupił dla córki - rok i 3 mies - i ona i tak woli prawdziwe telefony. Tyle, że mąż kupował w DE i nie wpadł na pomysł, że po polsku to tam śpiewać nie będą big_grin Więc córka słucha sobie "ajn, cwai, drai" i "czius" - nie wiem jak się to pisze po niemiecku big_grin
    • beauty_wiktoria29 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 14:56
      Wiem, z doświadczenia, że zabawkowe komórki nie sa tak fajne jak rodziców. Moja córka tez uwielbiała, wiec jej zakupiłam ze 2 takie zabawkowe telefony. Bawiła sie z 5 minut. A naszymi ciągle. Nawet jej kiedys dałam stary nasz telefon, ale jak sie rozładował to przestał być fascynujacy. W Naszym przypadku lepiej i taniej było ładowac prawdziwa komórke niz kupic zabawkę. Ale może u Ciebie sie akurat sprawdzi wink
    • basik72 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:14
      Kupiłam córce jak miała 1,5 roku. Bawiła się krótko, max tydzień.
      Póżniej kupiłam w papiernicznym komórkę za 13zł. Taką, która gabarytami przypominała te prawdziwe. Bawi się nią do dziś, a Fischera niestety leży gdzieś w szafce wink
      Zgadzam się z dziewczynami, nie ma to jak prawdziwa komórka mamy/taty/cioci/wujka itd....
      • aneksis85 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:21
        Nie radzę Ci kupować - wyrzucone pieniądze w błoto (tak myślę)!!! Młody pobawi się nią może tylko na początku, później będzie zbierać kurz smile Kup zwykłą za ok. 10zł ale nie taką dziecinną a przypominajacą normalną dorosłą komórkę smile
    • kamelia04.08.2007 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:19
      fajna zabawka, moja to dostała dosc dawno i jej sie bradzo podobał. Dla dwulatka to chyba jednak za póxno z taka zabawka
      • monia111175 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:27
        za pozno????? jak tam sa gry i dziecko uczy sie poznawac numery telefonow?
        Chyba ze o innym mowimy.
        Ja kupiłąm,tez pytałam w sierpniu czy warto--kupiłam i co..--wielka kolumbryna,cicha--no w sumie taka jak komórka--bardziej do ucha,teraz załuje z eja kupiłą,a młody ma 2 latka/synek od szwagra ma 6 lat i bawi sie nia non stop jak u nas jest.
        Moj syn uwielbia w niej dzwonic do--pilicjantki MONIKI--wtedy mysli ze do mnie dzwonismile
        • beata_17 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:42
          moj maly zaczal sie nim bawic w wieku 4lat, gdy zainteresowal sie liczeniem i pisaniem cyferek. Wczesniej lezal w kacie.
        • marta2202 Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 15:49
          Chodzi mi dokładnie o taki:
          www.ceneo.pl/1561104
          • asiaiwona_1 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:12
            A nie, ja piszę o takim:
            https://www.fisher-price.com/img/product_shots/C6324_b_2.jpg
            • basik72 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:29
              ja tez o tym pisałam
          • monia111175 Re: Za późno??? Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 16:20
            marta ja o tym włąsnie pisałąmsmile
            tylko zebys sie nie zdzwiła rozmiarem tej ''komórki''
            ja załuje bo mgłam wziasc np. kalkulator.
            I jest bardzo cichy--w sumie nie słyszy osoba siedziaca obok--no moze troszke dalej niz oboksmile
            Ja bym drugi raz nie kupiła/ale mysle ze włąsnie jak bedzie starszy to bedzie sie nim chetniej bawiłsmile
    • leneczkaz Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 18:23
      Za 49 zł można kupić. Może zaskoczy z cyframi.. Mój ma laptop dla dzieci i nauczył się cyferek w 2 tyg. sam.
    • aniapet Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:20
      U nas takim telefonem bawi się 3,5-latek, dostał na prezent, gdy miał 2 latka i wtedy zabawka nie wzbudziła większego zainteresowania, niedawno wyciagnęliśmy znów telefon do zabawy i jest to jedna z najfajniejszych zabawek.
      • aleksandra8500 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:25
        ja polecam ten telefon, jedna z niewielu zabawek fisher price którą córka jest bardzo zainteresowana. Lubi jeszcze ludziki z little people.
        • marta2202 Re: Telefon komórkowy FP? 27.10.10, 20:58
          Dzięki za opinie, kupujemysmile Jak nie młody to siostra (3,5lat) bedzie się bawić.

To gdzie najlepiej kupić? Na allegro czy w markecie?
          • leneczkaz Re: Telefon komórkowy FP? 28.10.10, 08:04
            www.ceneo.pl/1561104
            Za 49zł. nie ma na allegro.
            • monia111175 Re: Telefon komórkowy FP? 28.10.10, 09:13
              no to skoro o FP mowa--ja mam zamiar na mikołaja kupić młodemu te narzedzia ze skrzynią--myslicie ze warto,robia one coś?
              bo narzedzia jako narzedzia to on lubi,bawi sie--wiec napewno bedzie zadowolony.
              • marta2202 Re: Telefon komórkowy FP? 16.11.10, 19:54
                Jeszcze mam pytanie czy ten telefon jest dostępny w którymś markecie? Bo w ofertach świątecznych tych telefonów nie ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka