Dodaj do ulubionych

Trofast - Ikea

06.11.10, 12:58
Czy na prawdę Trofast jest wycofywany z Ikei? Chciałam po troszku dokupywać kolejne regały (już zaczęłam część), a tu na www i allegro jakoś skąpo się zrobiło.
Czy ktoś dowiadywał się jak to dokładnie ma wyglądać?
Może ktoś wie jak to się przedstawia we wrocławskiej Ikei?
Obserwuj wątek
    • tzka Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 13:08
      Wyglada wszystko calkiem normalnie... Meble sa dostepne, takze we Wroclawiu.
      www.ikea.com/pl/pl/search/?query=trofast
      • ilonsa Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 13:38
        to, że są na stronie tak naprawdę o niczym nie świadczy.
        • uwielbiam_truskawki Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 13:57
          Raczej nie jest wycofywany. W Jankach tydzień temu robili nowa aranżację pokoiku dla dzieci właśnie z trofastem.
        • ma.malina Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 14:37
          na stronie można sprawdzić dostępność w konkretnym sklepie
        • tzka Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 14:59
          A to, ze jest w magazynach, takze we Wroclawiu?
          www.ikea.com/pl/pl/catalog/availability/80063673/wroclaw
          • lupa_87 Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 15:21
            Muszę doprecyzować - chodzi mi o elementy typowo meblowe, a nie do przechowywania tylko zabawek.
            Te do przechowywania zabawek: ramy, pojemniki - to są, ale nie ma już: ram, szuflad, drzwiczek, drążków ubraniowych itp. , z których można było zrobić jakby szafki, szafy na ubrania.
            Obdzwoniłam już wszystkie ikee w polsce - ni ma i nie będzie. Na stronie ikei też już nie ma tych elementów ;-(
            • ika_pop Re: Trofast - Ikea 06.11.10, 16:34
              zgadza się , elementy do przechowywania zabawek tzn te z pojemnikami nadal są w sprzedaży, natomiast te z szafkami zamykanymi drzwiczkami i z szufladami były wyprzedawane i wycofywane na ppoczątku czerwca przy okazji dnia dziecka i rzeczywiście nigdzie ich już nie masad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka