dominiczka201 18.11.10, 17:24 Czy ma ktoś krokodyla z klockami FP jeśli tak co o nim myślicie? Chciałabym kupić takiego synkowi pod choinkę ma obecnie 9,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majk-anet Re: krokodyl z klockami FP 18.11.10, 20:06 jest fajny, ma muzyczkę po zamknięciu klapy i 4 ciekawe klocki. Mam takiego krokodyla po moim synku, jest w stanie idealnym. Gdybyś była zainteresowana proszę napisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska7777 Re: krokodyl z klockami FP 18.11.10, 20:53 Odradzam Mam takiego krokodyla i w porównaniu do innych zabawek fisher price - jakoś ten mi nie podchodzi. z wszystkich innych zabawek akurat ta najmniej była w użyciu. Poza tym - jest jedna podstawowa wada tego krokodylka (nie wiem czego o tym nie pomyśleli przy jego konstruowaniu) - grzbiet krokodylka jest otwierany i wówczas do środka można wrzucać klocki, przy zamykaniu włącza się właśnie melodyjka - owszem ładna. Ale przy zamykaniu - bobas często może sobie przytrzasnąć rączkę (no może nie aż tak jak drzwiami - ale na tyle że zaboli). A już nie daj Boże jak jedno dziecko wkłada klocki - a drugie w tym samym momencie zacznie zamykać klapkę - bądź wpadnie na pomysł usiąść na niej... Stanowczo lepszy jest słonik, gąsienica, garnuszek itd Odpowiedz Link Zgłoś
zoska7777 Re: krokodyl z klockami FP 18.11.10, 20:57 Tzn - ja piszę o tym krokodylu - tej starej wersji. Bo patrzę na allegro są jakieś zupełnie nowe - z tymi wesołymi klockami. Te nowe mogą być fajne. Ich nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś