gwen_s 18.11.10, 20:48 W biedronce w/w zabaweczka kosztuje 49zł Wg mnie super cena... Czekam na lego za 59 zł od 2,12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mima-mima Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:20 W Biedronce jest po 55zł, wim, bo sama kupowałam i sprawdziłam specjalnie w gazetce. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:47 W gazetce jest cena 55 zł za slimaka, ale w mojej Biedronce też był po 49. Pewnie znów się jakiś błąd wkradł jak w tamtym roku przy grach Ravensburger. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:48 Powiem szczerze, że nie rozumiem czemu ta zabawka taka popularna jest. Moja córka taką dostała kiedyś i prawie w ogóle się nią nie bawiła. Motywacji do wrzucania tych klocków w odpowiednie dziurki nie miała, bo po co skoro można tę klapkę podnieść i wrzucić bez kombinowania. Muzyczka przeraźliwa i zupełnie nie związana z wrzucaniem klocków. Jedyne do czego używała moja mała tego, to do gryzienia tej podstawki grającej i klocków, a że plastik twardy, to ukruszyła sobie na tym górną jedynkę Nuda generalnie a grat spory. Niewarte to tych 50zł naszym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:52 My mamy ślimaka jako gratis z rossmanna i też zainteresowania bark! A co do ceny z Biedronki to w mojej tez jest za 49zł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:56 I właśnie chyba z tej promocji z Rossmana ta popularność Nasz też stamtąd pochodził, ale mnie również się nie podobał i się go pozbyłam Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 22:20 Dokładnie jako gratis do pampersów w rossmanie - jak najbardziej ale za te cene bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 23:08 moim zdaniem to zabawka taka jak inne i tak samo jak inne moga zachwycac dziecko lub nie. Tego nie da sie przewidziec. A duzo ciekawszy wizualnie niz zwykle wiaderko fisher price ( ktore my posiadamy) i tanszy od garnuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: ślimak smakosz FP 19.11.10, 08:08 no jak każdy sorter... my mamy i garnuszek i wiadereczko, które synek uwielbia A o promocji z rossmanna nie wiedziałam Może rzeczywiście w ten sposób lepiej go "zdobyć" Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: ślimak smakosz FP 19.11.10, 09:02 my tez dostalismy tego ślimaka do pampersów ale to było 4 lata temu- za kody z opakowań pieluch mały chętnie układał wieżę na poodłodze i na podstawce jeśli chodzi o zabawki to miał dużo gorsze buble....., któr sie już rozwaliły dawno, ten ślimk jest jak nowy, nawet baterie działają jeszcze posłuży jako prezent dla dzieciaka z rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: ślimak smakosz FP 21.11.10, 18:36 ślimaka też mam z rossmanna jako gratis, w maju była promocja. Rok temu też był ślimak a 2 lata temu chyba to allegro.pl/fisher-price-maly-piesek-snoopy-h9447-a68-i1327949784.html Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: ślimak smakosz FP 21.11.10, 20:29 a ile trzeba bylo miec kodow ? Pytam z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 09:28 Nie wiem jak ślimak, ale żeby dostać pieska trzeba było kupić dwie jumbopaczki pampersów i już. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 09:27 My się załapaliśmy na tego promocyjnego pieska. Tylko nasz jest w kropki - dalmatyńczyk. Zabawka fajna wbrew pozorom, moja trzylatka do niej czasem jeszcze sięga. Ostatnio z koleżanką biegały po całym domu jedna z tym pieskiem na sznurku, druga z klekoczącym drewnianym krokodylem i zabawa była przednia Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 11:33 Ślimak był dodawany jak sie kupiło 3 jumbo paki pampersów bodajże za około 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 13:11 U mnie zabawki z klockami Fisher Price zupełnie się nie sprawdziły, choć nam, dorosłym, się bardzo podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 22:58 nie wiem jak rok temu ale w tym ślimaka dawali do dwóch paczek pampersów, ja kupiłam jedynki więc nie musiały być jumbopacki Odpowiedz Link Zgłoś