Dodaj do ulubionych

ślimak smakosz FP

18.11.10, 20:48
W biedronce w/w zabaweczka kosztuje 49zł smile Wg mnie super cena...
Czekam na lego za 59 zł smile od 2,12
Obserwuj wątek
    • mima-mima Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:20
      W Biedronce jest po 55zł, wim, bo sama kupowałam i sprawdziłam specjalnie w gazetce.
      • barbi1 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:47
        W gazetce jest cena 55 zł za slimaka,
        ale w mojej Biedronce też był po 49.
        Pewnie znów się jakiś błąd wkradł jak w tamtym roku przy grach Ravensburger.
    • blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:48
      Powiem szczerze, że nie rozumiem czemu ta zabawka taka popularna jest. Moja córka taką dostała kiedyś i prawie w ogóle się nią nie bawiła. Motywacji do wrzucania tych klocków w odpowiednie dziurki nie miała, bo po co skoro można tę klapkę podnieść i wrzucić bez kombinowania. Muzyczka przeraźliwa i zupełnie nie związana z wrzucaniem klocków. Jedyne do czego używała moja mała tego, to do gryzienia tej podstawki grającej i klocków, a że plastik twardy, to ukruszyła sobie na tym górną jedynkę uncertain Nuda generalnie a grat spory. Niewarte to tych 50zł naszym zdaniem smile
      • marta2202 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:52
        My mamy ślimaka jako gratis z rossmannasmile i też zainteresowania bark!
        A co do ceny z Biedronki to w mojej tez jest za 49zł.
        • barbi1 Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 21:56
          I właśnie chyba z tej promocji z Rossmana ta popularność wink
          Nasz też stamtąd pochodził,
          ale mnie również się nie podobał i się go pozbyłam wink
          • aregiec Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 22:20
            Dokładnie jako gratis do pampersów w rossmanie - jak najbardziej ale za te cene bym nie kupiła.
    • listopadowka2008bis Re: ślimak smakosz FP 18.11.10, 23:08
      moim zdaniem to zabawka taka jak inne i tak samo jak inne moga zachwycac dziecko lub nie. Tego nie da sie przewidziec. A duzo ciekawszy wizualnie niz zwykle wiaderko fisher price ( ktore my posiadamy) i tanszy od garnuszka.
      • gwen_s Re: ślimak smakosz FP 19.11.10, 08:08
        no jak każdy sorter... my mamy i garnuszek i wiadereczko, które synek uwielbia smile
        A o promocji z rossmanna nie wiedziałam smile Może rzeczywiście w ten sposób lepiej go "zdobyć" smile Dzięki za info smile
        • oskarek05 Re: ślimak smakosz FP 19.11.10, 09:02
          my tez dostalismy tego ślimaka do pampersów
          ale to było 4 lata temu- za kody z opakowań pieluch
          mały chętnie układał wieżę na poodłodze i na podstawce
          jeśli chodzi o zabawki to miał dużo gorsze buble....., któr sie już rozwaliły dawno, ten ślimk jest jak nowy, nawet baterie działają jeszcze
          posłuży jako prezent dla dzieciaka z rodziny
          • emma6666 Re: ślimak smakosz FP 21.11.10, 18:36
            ślimaka też mam z rossmanna jako gratis, w maju była promocja.
            Rok temu też był ślimak a 2 lata temu chyba to allegro.pl/fisher-price-maly-piesek-snoopy-h9447-a68-i1327949784.html
            • listopadowka2008bis Re: ślimak smakosz FP 21.11.10, 20:29
              a ile trzeba bylo miec kodow ? Pytam z ciekawosci smile
              • blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 09:28
                Nie wiem jak ślimak, ale żeby dostać pieska trzeba było kupić dwie jumbopaczki pampersów i już.
            • blaszany_dzwoneczek Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 09:27
              My się załapaliśmy na tego promocyjnego pieska. Tylko nasz jest w kropki - dalmatyńczyk. Zabawka fajna wbrew pozorom, moja trzylatka do niej czasem jeszcze sięga. Ostatnio z koleżanką biegały po całym domu jedna z tym pieskiem na sznurku, druga z klekoczącym drewnianym krokodylem i zabawa była przednia wink
              • barbi1 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 11:33
                Ślimak był dodawany jak sie kupiło 3 jumbo paki pampersów bodajże
                za około 150 zł.
                • dolores12 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 13:11
                  U mnie zabawki z klockami Fisher Price zupełnie się nie sprawdziły, choć nam, dorosłym, się bardzo podobały.
                  • emma6666 Re: ślimak smakosz FP 22.11.10, 22:58
                    nie wiem jak rok temu ale w tym ślimaka dawali do dwóch paczek pampersów, ja kupiłam jedynki więc nie musiały być jumbopacki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka