Dodaj do ulubionych

MY LIFE Konsola życie

19.11.10, 23:56
allegro.pl/my-life-konsola-zycie-urzadz-po-swojemu-wers-pl-i1310669151.html Czy któraś z was kupiła to.Co myślicie o tym?
Obserwuj wątek
    • mojekochane Re: MY LIFE Konsola życie 22.11.10, 08:40
      ?????
      • magda79pn Re: MY LIFE Konsola życie 22.11.10, 08:58
        chyba nikt nie kupił, ja chciałam dla chrześniaczki (10 l.) ale jak tak poczytałam opisy aukcji to kurcze trochę drogę droga ta konsola...
        • mojekochane Re: MY LIFE Konsola życie 03.12.10, 13:46
          I co nikt tego nie ma?
          • minnie8 Re: MY LIFE Konsola życie 03.12.10, 15:39
            Do mnie jakoś nie przemawiają te postaci jak z chińskich kreskówek.Chyba lepiej dołożyć do psp...
    • mimek0 Re: MY LIFE Konsola życie 04.12.10, 14:47
      Mamy gierkę, gramy od wczoraj. Nawet fajna. Grafika ok. wszystkie polecenia trzeba czytać.
      Jak macie pytania piszcie odpowiem.
      • mojekochane Re: MY LIFE Konsola życie 04.12.10, 18:35
        A co z tymi kartami? Trzeba je wszystkie dokupić,wszystkich jest 24 szt,to wychodzi bardzo drogo.
        • mimek0 Re: MY LIFE Konsola życie 04.12.10, 20:05
          My nie mamy żadnych dodatkowych kart.
          Gra działa bez tego.
          Te kary to dodatkowe gadżety.
    • karolciab125 Re: MY LIFE Konsola życie 31.03.11, 12:06
      Podbijam, bo moje dziecię jęczy, że chce a ma urodziny niedługo i rozważam zakup smile
      Może w międzyczasie przybyło użytowników i ktoś coś więcej napisze.
      • monix123 Re: MY LIFE Konsola życie 19.05.11, 00:26
        I ja podbijam...przydałyby sie jakieś świeże opiniesmile Poratujciesmile
        • olik7 Re: MY LIFE Konsola życie 24.08.11, 10:29
          Witam,
          my mamy te konsolę, prezent na I Komunię. Po pierwsze można kupić ją za 99 zł, ja kupiłam w Netto, z polskim językiem i dwoma kartami. Uważam, że nawet te 99 zł to dużo jak na te grę.
          9-latka ją uwielbia, ja mniej, wszystkie zabawki typu wirtualne życia nie przemawiają do mnie, no ale w końcu nie ja się tym bawię tylko córka.
          Konsola działa bez dodatkowych kart, jak już ktoś napisał, ale zabawa się wtedy ogranicza, nagle potrzebna jest karta kredytowa, lekarstwo itp. a to wszystko na dodatkowych kartach.
          Karty dziwnie jak dla mnie działają, często trzeba je wkładać i wyjmować, dokupiłyśmy trzy dodatkowe w Auchan -tam były najtańsze (w przeciwiweństwie do kosoli, która była za 250zł). Jak na dzisiaj przestały nam działać wszystkie dodatkowe karty i szukam przyczyny, stąd tez trafiłam tutaj.
          • slonko1335 Re: MY LIFE Konsola życie 24.08.11, 12:05
            tydzień temu widzialam po 99 w carrefourze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka