anet01 23.11.10, 10:49 co w tym roku kupujecie bliskim(dzieciom,rodzicom,rodzeństwu)na mikołaja badz gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 11:08 Mikolajki u nas sa tylko dla dzieci. Zawsze jest to cos drobniejszego niz pod choinkę. W tym roku będa to na pewno pet shopy, książka i film na DVD. Może cos jeszcze, musze przejrzeć swoje zapassy prezentowe, czy cos nie zalega Słodycze pewnie dostaną od męża z pracy, więc ja juz nie kupuję. Dzieci w wieku 8, 6 i 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 12:11 U nas też dostają tylko dzieci. Dodatkowo każdy rodzic kupuje tylko swoim dzieciom jakieś drobiazgi. Mój limit Mikołajkowy to ok. 30 zł bo większe i droższe prezenty dajemy pod choinkę. W tym roku na Mikołajki córka dostanie dwie najnowsze książki z serii Basia lektorklett i może jakieś fajne puzzle. Napewno w przedszkolu znów będą paki słodyczy + jakaś zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-ruda Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 12:20 Jak dla chłopca, można kupić samochód albo helikopter zdalnie sterowany. Mam pozytywne doświadczenia z zabawkami tego typu, dziecko odchodzi od tv i komputera, wychodzi z domu, do tego bawi się razem z tatą – jak wiadomo mężczyźni to duże dzieci. Zabawki tego typu nie są drogie, a dość dobry sprzęt można kupić już od 300zł. Taki prezent zrobiłam małemu w zeszłym roku w tym ciągle jeszcze się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 12:27 Dzieci to maly problem, napiszcie proszę co kupujecie męzom, rodzeństwu, rodzicom i teściom pod choinkę To moje coroczne zmartwienie... Ja dla dziecka mam aparat vtech na mikolaja (plus książki, słodycze i gra przeplatanka), pod choinkę ma być garaż ELC i jakieś drobiazgi. A dla calej rodziny - pustka w głowie A tu trzeba powoli zacząć się decydować... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 12:51 mężowi zestaw śrubokretów w etui - bo się biedak jeszcze nie dorobił swojemu bratu - grę na PS3. Akurat była atrakcyjna cena, a on ostatnio ma fioła na punkcie tej konsoli. bratu męża - jakieś kosmetyki lub książka siostrze męża - nic bo się obraziła i prawdopodobnie nie będzie jej na święta mamie - może jakąś porzadną patelnię + kosmetyki. Jeszcze do końca nie wymyśliłam. teściowa - zestaw poszewek na pościel tata - może oklepane kosmetyki + pendrive..... no chyba że coś o wiele kepsze przyjdzie mi do głowy. teść - nie mam żadnego pojęcia, nawet zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: prezenty mikołajkowe 23.11.10, 15:43 Maż ma w grudniu urodziny, więc te rzeczy, ktore wymieniam dostanie na te dwie okazje, ale jeszcze nie zdecydowalam, co kiedy: skarpety narciarskie woda toaletowa, której uzywa, a która ostatnio mu sie skonczyła słuchawki CD z muzyką jeszcze nie kupiłam, ale pewnie kupię - album ze zdjęciami panoram pasm górskich w Polsce Teść - rękawice i skarpety narciarskie teściowa - na pewno ksiązka lub książki, ale jeszcze nie kupione, i może cos jeszcze mój tato - wielki problem, bo choc czyta bardzo duzo, to woli wypożyczać. Pewnie będzie paczka z łakociami. mój brat - nie mam pojęcia, chyba zapytam Może jeszcze jakies drobiazgi, typu kosmetyk, dla babć męża... Odpowiedz Link Zgłoś
karooina dobry pomysł 23.11.10, 17:58 przekonałaś mnie Marta Też bym takie autko chciała kupić w prezencie ale kompletnie się nie znam. Na co zwracać uwagę przy zakupie, gdzie coś takiego dostać, jak ktoś zna jakiś sklep we Wrocławiu z zabawkami gdzie coś takiego dostanę prszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
peach90 Re: dobry pomysł 02.12.10, 15:43 Też kiedyś zamawiałam zabawki dla małego w tej firmie co podałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-ruda dzięki za pomysł 15.12.10, 13:38 moogle napisał: > Jak nie wiesz który model wybrać to sprawdź sobie wyszukiwarkę jednej z firm która takie modele sprzedaje www.nitrotek.pl/advisor tam odpowiesz na pytania i Ci doradzi. Albo zapytaj na jakimś fachowym forum – poszukaj modelarstwo RC kupiłam samochodzik na stronie którą podałeś, w prezencie na mikołaja. mały jest naprawdę zadowolony, dzięki za pomysł Odpowiedz Link Zgłoś