Dodaj do ulubionych

gra Bystre oczko czy Sokole oko????

26.11.10, 08:05
musze wybrac a niewiem czym sie roznia procz ilosci malych kartonikow.
czy wymiary elementow sa takie same? czy te duze plansze sa takiej samej wielkosci? w Bystre oczko male kartoniki maja z tylu napisy, czy w tej drugiej grze tez sa te napisy? czy roznia sie np. gruboscia tektury? czy to jest ta sama jakosc? bo producent ten sam...
niemam mozliwosci obejzenia na zywo w sklepie tych gier i bylabym wdzieczna za informacje.
a moze jest tez cos podobnego od innych producentow? wazne zeby byla duza ilosc tych malych kartonikow
Obserwuj wątek
    • beverlyja90210 podbijam 29.09.13, 00:49
      Mam takie samo pytanie, czy ktos sie orientuje w temacie, czym róznia sie te gry?
      • witka55 Re: podbijam 29.09.13, 08:11
        ja polecam:
        Detektyw szczebrzeszyn - są elementy w powiększeniu:
        allegro.pl/detektyw-szczebrzeszyn-granna-nowa-folia-i3538948662.html
        I z nowej szkoły - z tym, że droga przesyłka 25zł:
        sokole oko:
        sklep.nowaszkola.com.pl/Sokole-oko-rozwijamy-nasze-umiejetnosci(4,33852,17184).aspx
        oko rysia - barzo dużo elementów, duza plansza, super dla większej ilości dzici w wieku 8-9lat:
        sklep.nowaszkola.com.pl/Rozwijamy-nasze-umiejetnosci-Oko-rysia(4,33852,1391).aspx
        • biedronka195 Re: podbijam 29.09.13, 14:51
          ja rowniez zastanawiam sie ktora z tych gier jest fajniejsza,sokole oczko czy bystre,dodatkowo-czy wybrac duze bystre oczko czy to w kuferku z mniejsza iloscia elementow?
          moze ktos ma dla dziecka i doradzi.

pozdrawiam
    • kanna Re: gra Bystre oczko czy Sokole oko???? 29.09.13, 21:45
      Używam akurat Oko rysia - kartoników jest mnóstwo, a plansza bardzo porządna , z grubej tektury. Składa się z 9 części - środek + osiem kawałków, co dla mnie akurat ważne, bo da się dzieciom zmieniać kawałki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka