Dodaj do ulubionych

Chomik Zhu Zhu again ;)

27.11.10, 09:55
Oświećcie mnie. Są Zhu Zhu i podróbka, zwana Go Go. Generalnie chomiki Zhu Zhu mają 4 podstawowe kolory (chyba). Więc o co chodzi w tej aukcji: allegro.onet.pl/zhu-zhu-pets-chomik-12-wzorow-okazja-taniooooo-i1330639568.html ?? Na oryginalnym pudełku jest napisane includes: 1 hamster, a tu 1 guinea pig. Rozumiem, że to kolejna podróba? Czy sie mylę?
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 10:07
      moim zdaniem to oryginały ale sprowadzone z jakiegoś kraju (nie wiem Hiszpanii?), dlatego napisy na pudełku są w innym języku, na pudełku jest napisane "zhu zhu pets"
      • magda79pn Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 10:11
        teraz znalazłam w necie informację że guinea pig to świnka morska, więc są to raczej oryginały, tyle że nie chomiki a świnki morskie smile
        • kaboom78 Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 10:17
          Ale na stronie zhu zhu pets nic nie ma o świnkach www.zhuzhupets.com/ .
          Sama już nie wiem.
          • kaboom78 Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 10:19
            A jeżeli chodzi o pudełko, to jest akurat najłatwiejsze do podrobienia uncertain
            • agamamaoli Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 15:24
              Dokładnie identyczne chomiki z tymi samymi nazwami były w promocji w Merlinie. Zamówiłam dla córki Pipsqueak'a na Mikołajki. Były te z czuprynami i krótkowłose.
    • asia_i_p Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 22:40
      Cztery kolory to one miały na początku. Teraz rodzina zdecydowanie się rozrosłą, pojawiły się borsuki (chyba) i skunksy (na pewno), więc świnki morskie są całkowicie prawdopodobne.
      • kam_72 Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 23:20
        Dziewczyny, może się orientujecie - pani w sklepie powiedziała mojej koleżance, że tymi chomiczkami nie można jeździć po dywanie, bo podobno zaraz się psują - wiecie coś na ten temat? dziecko strasznie się napaliło na tę zabawkę... a ja już sama nie wiem.
        • aagulek Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 28.11.10, 01:10
          nie wiem czy nie można na dywanie, na pewno jest naklejka nie zbliżać do włosów, więc jak dywan włochaty to analogicznie nie można, bo w kółeczko jezdne mogą się wkręcić, moim zdaniem po to są zestawy żeby sobie jeździł w tunelu np, moja córa puszczała po podłodze ale dywanów nie mam smile
    • inx123 Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 27.11.10, 23:20
      widziałam wszystkie kiedyś w realu ..wyglądały na oryginały........stały na półkach razem z akcesoriami.........
      • kaboom78 Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 28.11.10, 11:29
        No tak,ok. Na stronie zhu zhu pets rzeczywiście jest kilka hchomiczków, ale nie ma tam nic o świnkach. I to mnie właśnie zastanowiło, że to taki wybieg osób podrabiających chomiki. Na stronie zhu zhu pets jest mowa tylko o hamsterach i o to własnie mi chodzi smile
        • mielin Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 28.11.10, 15:15
          E tam, teraz najmodniejsze są tzw. zwierzątka z lasu (królik, borsuk i inne)smile

Na ten rok takie są:
          https://www.zhuzhupets.com/images/stories/2010hamsters.jpg

• mielin Re: Chomik Zhu Zhu again ;) 28.11.10, 15:17
            A wiele nowości na 2011 jest już tu:
            www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=3888417

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka