Dodaj do ulubionych

Klocki ZOOB

02.12.10, 09:53
Znacie te klocki?? Szukam prezentu dla 7 latka i nie wiem czy to dobry pomysł Może ktoś mi doradzi Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • dandora Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 10:21
      U mnie od roku to jest hit. Dzieci 9 i 5 lat. Mają ten największy zestaw 500elementów. Przynajmniej raz w tygodniu się bawią. Można z nich zrobić praktycznie wszystko. Bardzo dobrze rozwijają wyobraźnie. W tym roku też mam zamówienie na gwiazdkę - zestawy z pilotem. Młodszy syn ma te klocki w przedszkolu, dzieci bardzo je lubią.
      • e-olenka Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:18
        u nas te klocki są rewelacją od roku, albo dzieciaczki bawią się lego albo właśnie klockami zoob, klocki mają niesamowite możliwości, dzieci poznały je w przedszkolu i chciały je mieć, nie są tanie , ale przez rok nic się z nimi nie stało, cały czas wyglądają dobrze mimo czestego uzywania.
        • jowitka345 Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:20
          Dziewczyny dajcie linka do tych klocków, chciałabym zobaczyć jak wyglądają..mój syn mały konstruktor napewno sie ucieszy. dzięki smile
          • dandora Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:54
            W tym sklepie jest kilka zestawów,
            www.urwis.pl/sklep/k258_klocki-zoob-font-colorrednowosc--font.html
            Wrzuć w wyszukiwarkę allegro, też jest pare.
    • sajana Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 14:35
      Zgadza m sie z poprzedniczkami. Klocki są super. Syn dostał je w wieku 4 lat, teraz ma 9 i nadal są w użyciu, do zabawy dołączył właśnie 3-letni braciszek. Te klocki mają najwięcej możliwości skonstruowania bardzo wielu rzeczy. Można również dokupić zestaw z kołami. Polecam.
      • klara17 Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 14:38
        jedna z tych zabawek które sie nie nudzą ....mamy 500 el zestaw bawi sie w tej chwili 5 i 10 latek ...juz od 2 lat ...
        w tym roku dokupie chyba zestaw z kółkami
    • pinik Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 15:24
      U nas te klocki tez sa od roku w domu, ale dzieci ich tak nie pokochaly jak duplo, lego czy geomag (magnesowe).

jednak absolutna podstawa tych klockow u nas jest wlasnie ten zestaw z kolkami (kolka!). Wciaz sie kloca, kto ile kolek dostanie. Dla moich dzieci te klocki bez kolek bylyby zupelnie bez sensu. Tak wiec polecam zestaw z kolkami smile
    • renesw Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 22:54
      My też mamy te klocki od roku i nasze dzieci (7 i 5 l) wyczarowują z nich różności.Jest to chyba zaraz po lego najczęściej używana zabawka dlatego w tym roku pod choinkę dostaną jeszcze takie dwa zestawy:
      allegro.pl/klocki-zoob-mover-zdalnie-sterowane-robaczki-hit-i1319912216.html
      allegro.pl/zoob-creators-kit-klocki-konstrukcyjne-80-elem-i1336168656.html
      Na youtubie można obejrzeć filmik z tymi klockami.
      • zoja1977 a w Warszawie gdzie ? 21.12.10, 09:12
        a czy ktos widzial te klocki (szczególnie ten zestaw z kołami) może w jakimś sklepie w W -wie?
        • magda_zet Re: a w Warszawie gdzie ? 21.12.10, 10:08
          w Nygusie na Kondratowicza w całkiem niezłej cenie. Nie wiem czy mają z kółkami ale możesz sprawdzić na ich stronie.
          • zoja1977 Re: dzięki magda_zet 22.12.10, 13:38
            Dziękuję Ci bardzo, mieli w Nygusie, ostatnie z wystawy, trochę wyblaknięte opakowanie ale mam prezent wymarzony, mój syn już piaty raz zmieniał zdanie co do prezentu ale zdążyłam. A swoją drogą bardzo duzy wybór zabawek w przyzwoitych cenach. Polecam sklep na Kondratowicza.
            • mama_maxia A gdzie kupiłyście zestaw z pilotem? 22.12.10, 19:39
              Po przeczytaniu wątku, pokazałam nieopatrznie synkowi, który zamówił od Mikołaja Zooby Racers, bo z kółkami to obowiązkowo, ale jak zobaczył te z pilotem to był gotów wydać wszystkie oszczędności, tyle że ich nigdzie nie znalazłam (to znaczy w necie) sad((
              • malwes Re: A gdzie kupiłyście zestaw z pilotem? 27.12.10, 15:21
                zobaczcie na www.petronela.pl. Warto zapytać mailowo - może mają bo chyba sporo zestawów tam się sprzedaje. Ja kiedyś kupowałam u nich ten zestaw z kółkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka