mercedes552 02.12.10, 09:53 Znacie te klocki?? Szukam prezentu dla 7 latka i nie wiem czy to dobry pomysł Może ktoś mi doradzi Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dandora Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 10:21 U mnie od roku to jest hit. Dzieci 9 i 5 lat. Mają ten największy zestaw 500elementów. Przynajmniej raz w tygodniu się bawią. Można z nich zrobić praktycznie wszystko. Bardzo dobrze rozwijają wyobraźnie. W tym roku też mam zamówienie na gwiazdkę - zestawy z pilotem. Młodszy syn ma te klocki w przedszkolu, dzieci bardzo je lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:18 u nas te klocki są rewelacją od roku, albo dzieciaczki bawią się lego albo właśnie klockami zoob, klocki mają niesamowite możliwości, dzieci poznały je w przedszkolu i chciały je mieć, nie są tanie , ale przez rok nic się z nimi nie stało, cały czas wyglądają dobrze mimo czestego uzywania. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:20 Dziewczyny dajcie linka do tych klocków, chciałabym zobaczyć jak wyglądają..mój syn mały konstruktor napewno sie ucieszy. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dandora Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 12:54 W tym sklepie jest kilka zestawów, www.urwis.pl/sklep/k258_klocki-zoob-font-colorrednowosc--font.html Wrzuć w wyszukiwarkę allegro, też jest pare. Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 14:35 Zgadza m sie z poprzedniczkami. Klocki są super. Syn dostał je w wieku 4 lat, teraz ma 9 i nadal są w użyciu, do zabawy dołączył właśnie 3-letni braciszek. Te klocki mają najwięcej możliwości skonstruowania bardzo wielu rzeczy. Można również dokupić zestaw z kołami. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
klara17 Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 14:38 jedna z tych zabawek które sie nie nudzą ....mamy 500 el zestaw bawi sie w tej chwili 5 i 10 latek ...juz od 2 lat ... w tym roku dokupie chyba zestaw z kółkami Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 15:24 U nas te klocki tez sa od roku w domu, ale dzieci ich tak nie pokochaly jak duplo, lego czy geomag (magnesowe). jednak absolutna podstawa tych klockow u nas jest wlasnie ten zestaw z kolkami (kolka!). Wciaz sie kloca, kto ile kolek dostanie. Dla moich dzieci te klocki bez kolek bylyby zupelnie bez sensu. Tak wiec polecam zestaw z kolkami Odpowiedz Link Zgłoś
renesw Re: Klocki ZOOB 02.12.10, 22:54 My też mamy te klocki od roku i nasze dzieci (7 i 5 l) wyczarowują z nich różności.Jest to chyba zaraz po lego najczęściej używana zabawka dlatego w tym roku pod choinkę dostaną jeszcze takie dwa zestawy: allegro.pl/klocki-zoob-mover-zdalnie-sterowane-robaczki-hit-i1319912216.html allegro.pl/zoob-creators-kit-klocki-konstrukcyjne-80-elem-i1336168656.html Na youtubie można obejrzeć filmik z tymi klockami. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 a w Warszawie gdzie ? 21.12.10, 09:12 a czy ktos widzial te klocki (szczególnie ten zestaw z kołami) może w jakimś sklepie w W -wie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_zet Re: a w Warszawie gdzie ? 21.12.10, 10:08 w Nygusie na Kondratowicza w całkiem niezłej cenie. Nie wiem czy mają z kółkami ale możesz sprawdzić na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: dzięki magda_zet 22.12.10, 13:38 Dziękuję Ci bardzo, mieli w Nygusie, ostatnie z wystawy, trochę wyblaknięte opakowanie ale mam prezent wymarzony, mój syn już piaty raz zmieniał zdanie co do prezentu ale zdążyłam. A swoją drogą bardzo duzy wybór zabawek w przyzwoitych cenach. Polecam sklep na Kondratowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maxia A gdzie kupiłyście zestaw z pilotem? 22.12.10, 19:39 Po przeczytaniu wątku, pokazałam nieopatrznie synkowi, który zamówił od Mikołaja Zooby Racers, bo z kółkami to obowiązkowo, ale jak zobaczył te z pilotem to był gotów wydać wszystkie oszczędności, tyle że ich nigdzie nie znalazłam (to znaczy w necie) (( Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: A gdzie kupiłyście zestaw z pilotem? 27.12.10, 15:21 zobaczcie na www.petronela.pl. Warto zapytać mailowo - może mają bo chyba sporo zestawów tam się sprzedaje. Ja kiedyś kupowałam u nich ten zestaw z kółkami. Odpowiedz Link Zgłoś