Dodaj do ulubionych

Możecie polecić narożnik ?

30.12.10, 14:18
Żeby się wygodnie spało, żeby miał max 2,5 metra szer i 160 dł?
Wygodny, żeby się w nim miło zapadało...?
Najlepiej taki z sieciówek typu black red white, ikea żebym mogła pojechać i obejrzeć.

A moze ktoraś z Was ma ten?
Wygląda na porządny
brw.com.pl/pl/produkt/14823-naro%C5%BCnik+LADY+M+2F.RECBK%2FRECBK.2F/8_500-Pok%C3%B3j+dzienny/v/16760
Obserwuj wątek
    • peggy_su Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 15:06
      Ja mam taki od dwóch miesiecy:

-ikeja-

Spimy na nim i spedzamy sporo czasu. Juz jest moim ukochanym meblem.
      -----------------
      ja też czekam
      • melmire Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 15:30
        Mam taki sam, i jest to straszna pulapka - usiadzie sobie czlowiek z ksiazka i herbatka, zamyka na chwile oczy, otwiera, a tu trzy godziny mu kanapa zezarla smile
        Na zlozonej mieszcza sie dwie osoby plus dwa koty,przetestowane smile
      • georgyporgy Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 16:22
        ja mam go prawie dwa lata.
        niezawodny, wygodny i super smile
    • piegowata9 Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 15:06
      My przy dzieciakach zdecydowaliśmy się na skórzany. I jest super. Wystarczy przetrzeć szmatką i jest czysty.
      Mamy model z Helvetia Furniture, niestety nie pamiętam nazwy. Zerknij może do katalogu. Jest bardzo prosty w formie, mały, zgrabny, ze skrzynią na pościel. Bardzo dobra jakość za przyzwoitą cenę. Kupowaliśmy go w salonie Agata.
      • naumma Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 16:26
        Ja mam z Ikei, dużego, czerwonego Ektorpa (tego największego). Szukałam pół roku, ale w końcu powrócliliśmy do Ikei. Jest niewiarygodnie wygodny, no i faktycznie trudno tyłek ruszyć z takiej wygodnej kanapy smile
        • eilian Re: Możecie polecić narożnik ? 01.01.11, 15:55
          Właśnie chciałam kupić Ektorpa, pasowałby mi idealnie i do tego zdejmowane pokrycie, ale niestety nie robią już takich z funkcją spaniasad.
    • solejrolia Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 16:54
      Fajny jest ten zalinkowany, podoba mi się.
      Ja zamówiłam w bardzo podobnym stylu z wcześniej już wymienionej Helvetia Bydgoszcz (przyjdzie po nowym roku). Narożniki z tej firmy to jedne z wygodniejszych na jakich siedziałam. Dla mnie wygoda siedzenia to sprawa pierwszorzędna, wygląd- drugorzędna, a spanie- trzeciorzędna.
    • moofka Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 17:15
      ja sie do brw zrazilam odkad kupilam u nich kuchnie smile
      swietna oferte tapicerowanych mebli ma wajnert
      www.wajnert.pl/?#/katalog
      i ceny porownywalne
      sofe mam od nich w czyms w rodzaju alcantary (bardzo praktyczne obicie przy malych dzieciach z wiadomych wzgledow wink)
      i od kilku lat praktycznie wciaz jak nowa, a znosi skoki, podskoki i plamy)
      przekrzyj tez, bo bardzo warto, a i siec sprzedazy mają rozbudowaną
      ja swoją kupilam w salonie brw wlasnie
      • jelyfish Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 21:03
        Ja mam od wajnerta z imitacji alcantry i po 5 latach użytkowania nadaje sie toto na śmietnik. Po pierwsze, alcantry to ten mebel na oczy nie widział, to jest ledwie imitacja, a to zasadnicza różnica. Czyścić owszem, da się, ale wyłącznie profesjonalnie (raz na jakiś czas zamawiam ekipę). Co prawda baaardzo wygodne, nie wygniotło się, ale przy dzieciach i zwierzętach średnio praktyczne. Zresztą, kurza twarz, przy nich to chyba tylko plastikowe krzesełka...
        • moofka Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 22:01
          Zreszt
          > ą, kurza twarz, przy nich to chyba tylko plastikowe krzesełka...

big_grin
          plastikowe krzeselka to mi juz ze trzy polamali

a wczesniejsze siedzisko w obiciu z tzw ekoskory (fuj) bylo nie do odszorowania po dlugopisie na przyklad
          z tego co mam teraz schodzi kazda plama zwyklą gąbką
          wiec na czas dzieciowo-szkodnikowy wydaje mi sie rozwiazaniem idealnym w zasadzie
          ja sobie chwale
          a jednoczesnie patrze z zazdroscia na katalogi gdzie w ascetycznym wnetrzy stoi snieznobiala sofka w surowym lnianym obiciu a tuz pod nia bialy dywanik typu szagi wink
          za nimi nie mazane kredką sciany
          ponoc w niektorych domach naprawde tak jest big_grin
          • jelyfish Re: Możecie polecić narożnik ? 31.12.10, 14:06
            > plastikowe krzeselka to mi juz ze trzy polamali

Weź, nie rób scen, ostatnia deska ratunku się zawaliła wink

• psoriasisa Re: Możecie polecić narożnik ? 30.12.10, 18:53
      Z doświadczenia mogę powiedzieć, że najlepszy jest narożnik z którego kanapa się wysuwa, a nie taki który do spania wykorzystuje kanapy do siedzenia (te często wygniatają się i spanie jest nierówne). Jeśli jesteś z W-wy luk okolic, to mogę polecić sklepik w Babicach, gdzie robią meble także z katalogów Black Red White, ale taniej. Jeśli bedziesz zainteresowana, to mogę Ci podać namiary.
      • monia1907 Re: Możecie polecić narożnik ? 31.12.10, 11:43
        Polecam taki www.agpol.com/sklep/product_info.php?products_id=6 - są też inne modele Matrixa - fajny bo można różnie ustawiać i wygodny bardzo
    • ko-rnik Re: Możecie polecić narożnik ? 31.12.10, 12:24
      polecam narożnik stylowy który jest dekoracją salonu sam w sobie. Tapicerowany naturalną skórą (lub pluszem) www.idealmeble.pl/product,pl,promocje,naroznik_chesterfield_classic_z_krysztalkam_swarovskiego,14261,0.html

• wegatka Re: Możecie polecić narożnik ? 31.12.10, 17:43
        O matko i córko, jaki piękny! Od chwili, w której go ujrzałam, nie marzę już o niczym innym. Będzie się pięknie komponował z moim różowym dywanem z frędzlami zakończonymi cyrkoniami, komodami z kryształowymi uchwytami oraz ze złotym zębem big_grin
      • krapheika Re: Możecie polecić narożnik ? 31.12.10, 22:15
        Ale paskudztwotongue_out ucieklabym z domu w ktorym,by cos takiego stalo.Jesli ktos juz chce takie cuda miec to lepiej niech w antyki zainwestuje.
        Ja zamowilam naroznik,przyjdzie po nowym roku,linkiem nie posluze,bo to niemiecka frma niedostepna w pl.
    • m_laczynska Re: Możecie polecić narożnik ? 01.01.11, 16:50
      ja mam gala. Spałam tylko 4 noce, jak maluch miał 3 tygodnie, a starszy katar, ale było ok. Jest szeroki - 160 albo 150 i ma szufladę na pościel. W dodatku chyba możesz sobie zamówić z wybranym przez siebie obiciem i kolorem ramy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka