Dodaj do ulubionych

Lampa stojąca

03.01.11, 12:00
Moje drogie,muszę kupić lampę stojącą w kolorze srebrnym do pokoju córki.Zależy mi aby lampa dawała dużo mocnego światła,aby można było przy niej czytać nie męcząc oczu po 20 minutach,żeby była regulowana,z możliwością ustawienia klosza,czy ramienia na którym jest klosz,wyżej-niżej itp.wysokość ok. 170 cm.Jeśli znacie coś sprawdzonego,godnego polecenia to proszę o info.W sklepach jest wiele lamp,ale zwykle mają maleńkie klosiki i światła dają tyle co kot napłakał.Zresztą w sklepie to trudno stwierdzić która daje dużo tego światła.Jest bardzo jasno i cięzko sprawdzić moc oświetlenia.
Tak więc jeśli macie coś w domu godnego polecenia to bardzo proszę o informacje,zdjęcia też mile widziane.Będzie mi łatwiej szukać.
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: Lampa stojąca 03.01.11, 12:03
      Szukam od dłuższego czasu takiej samej lampy białej lub czarnej, niestety jeszcze nie znalazłam.
      • beakarp Re: Lampa stojąca 03.01.11, 15:50
        Mamy z Ikei Kvart bodajze, do czytania OKsmile. Lersta tez się nadaje. Obiew cenie ponizej 50zł
    • kropkaa Re: Lampa stojąca 04.01.11, 12:48
      Lersta, lampa podłogowa, IKEA, 39,99 zł
      • k1234561 Re: Lampa stojąca 05.01.11, 07:14
        Do Ikei mam za daleko.Ale widziałam podobne jak tu polecacie w VOXie.Ponieważ sklep VOX jest w moim mieście więc się tam dziś wybiorę na poszukiwania lampy.
        Dzięki za pomoc.
    • angelinaaaaa Re: Lampa stojąca 18.05.11, 10:43
      a może coś takiego ma regulowane mniejsze ramie do czytania i ściemniacz, zawsze można zrobić jasniej albo ściemnić jak dziecko usypia lampa podłogowa Chicago www.naszelampy24.pl/index.php?products=product&prod_id=219
      • rafaleczka Re: Lampa stojąca 18.05.11, 11:47
        polecam rowniez lamape z regulowanym nizszym ramieniem do czytania i ze ściemniaczami w oBu kloszach, u nas bardzo się sprawdza

widziałam obecnie w gazetce praktikera, satynowy chrom za 159 zł. Tekst linka
        str 8 (po prawo na dole)
        • angelinaaaaa Re: Lampa stojąca 18.05.11, 12:50
          tak ale za ceną idzie jakość, zawsze można kupić coś tańszego ale nie zawsze na dłuższą metę się to opłaca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka