sharpless6 12.01.11, 16:52 wykładali teraz jak byłam, dużo badziewia ale też widziałam drewniane łóżeczka dladzieci i podobne akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 16:59 a są już te pieluchy w gigapakach? orientujecie się, czy jeśli dana promocja jest od 13.01. to znaczy, że zaczyna się po północy, jeśli sklep jest całodobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:03 pieluch nie widziałam ale połowa rzeczy jeszcze była wwielkich kartonach. Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:16 Były lego w niebieskich plastikowych pudełkach, ale nie wiem po ile, bo dopiero wykładali. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:45 Wydaje mi się, że w całodobowych promocje nie są od północy, ale dopiero od szóstej rano. Często to właśnie nocna zmiana wykłada towar. Odpowiedz Link Zgłoś
kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:47 trochę mnie bierze choróbsko i nie wiem, czy jutro się ostatecznie nie rozłożę, wiec myślałam o wyjeździe dziś ok północy a w sklepie nikt nie odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:52 A... i w promocji (nie na wyprzedaży ) Walizeczka z Paddingtonem: 2 książki plus miś pluszowy po 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 20:55 W naszym Tesco już dzień wcześniej są ceny z gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 23:26 dzięki, byłam w swoim i były i te pampersy w gigapakach i krzesełko do karmienia z nowej gazetki kupiłam tez przecenione body z długim rękawem - weź 2sztuki za 15zl. Miałam ochotę na wielopaki Disneya, ale nie mieli już większych rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
dolores5 Re: wyprzedaż w Tesco 13.01.11, 08:12 krzesełka do karmienia też są? Jakie i w jakiej cenie? Bo nie widzę w gazetkach Odpowiedz Link Zgłoś
kita1979 troche cen-krzesłko, nocnik, odzież 13.01.11, 09:02 jest chyba tylko jeden rodzaj - to Klupś, chyba Agnieszka 1, za 90,99. Nie wiem dokładnie, bo dorwałam ostatnie (poza tym na wystawie) i miało podarte opakowanie i na razie w bagażniku jest, wiec dokładnie mu się nie przyjrzałam. Kupiłam tez nocnik Disney za 16,49. Zestaw body Disney za 31,50. Były też piankowe puzzle z Puchatkiem lub jakąś księżniczka, ale nie pamiętam za ile, nad nimi się zastanawiałam, ale ostatecznie zapomniałam wziąć Z promocji tez jak pisałam były te bodziaki z długim rękawem f&f (wez 2 sztuki za 15zl) i zestawy body i pajaców, ale zostały same Tescowe w syna rozmiarze, a szukałam tych Disneyowskich Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowska.k Re: wyprzedaż w Tesco 16.01.11, 01:35 Piszę pracę magisterską nt. wizerunku i osobowości Tesco. Będę wdzięczna, jeżeli wyrazisz swoje zdanie w ankiecie - jest anonimowa, zaskakująca, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut. Z góry dziękuję! (i przepraszam za OT) Ankieta - wizerunek i osobowość Tescol Odpowiedz Link Zgłoś