Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w Tesco

12.01.11, 16:52
wykładali teraz jak byłam, dużo badziewia ale też widziałam drewniane łóżeczka dladzieci i podobne akcesoria.
Obserwuj wątek
    • kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 16:59
      a są już te pieluchy w gigapakach?
      orientujecie się, czy jeśli dana promocja jest od 13.01. to znaczy, że zaczyna się po północy, jeśli sklep jest całodobowy?
      • sharpless6 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:03
        pieluch nie widziałam ale połowa rzeczy jeszcze była wwielkich kartonach.
        • anick5791 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:16
          Były lego w niebieskich plastikowych pudełkach, ale nie wiem po ile, bo dopiero wykładali.
      • sinceramente Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:45
        Wydaje mi się, że w całodobowych promocje nie są od północy, ale dopiero od szóstej rano. Często to właśnie nocna zmiana wykłada towar.
        • kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:47
          trochę mnie bierze choróbsko i nie wiem, czy jutro się ostatecznie nie rozłożę, wiec myślałam o wyjeździe dziś ok północywink a w sklepie nikt nie odbierasad
          • anick5791 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 17:52
            A... i w promocji (nie na wyprzedaży smile ) Walizeczka z Paddingtonem: 2 książki plus miś pluszowy po 40 zł.
    • daria.1 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 20:55
      W naszym Tesco już dzień wcześniej są ceny z gazetki.
      • kita1979 Re: wyprzedaż w Tesco 12.01.11, 23:26
        dzięki, byłam w swoim i były i te pampersy w gigapakach i krzesełko do karmienia z nowej gazetkismile kupiłam tez przecenione body z długim rękawem - weź 2sztuki za 15zl. Miałam ochotę na wielopaki Disneya, ale nie mieli już większych rozmiarówsad
        • dolores5 Re: wyprzedaż w Tesco 13.01.11, 08:12
          krzesełka do karmienia też są? Jakie i w jakiej cenie? Bo nie widzę w gazetkach
          • kita1979 troche cen-krzesłko, nocnik, odzież 13.01.11, 09:02
            jest chyba tylko jeden rodzaj - to Klupś, chyba Agnieszka 1, za 90,99. Nie wiem dokładnie, bo dorwałam ostatnie (poza tym na wystawie) i miało podarte opakowanie i na razie w bagażniku jest, wiec dokładnie mu się nie przyjrzałam.
            Kupiłam tez nocnik Disney za 16,49.
            Zestaw body Disney za 31,50.
            Były też piankowe puzzle z Puchatkiem lub jakąś księżniczka, ale nie pamiętam za ile, nad nimi się zastanawiałam, ale ostatecznie zapomniałam wziąćsad
            Z promocji tez jak pisałam były te bodziaki z długim rękawem f&f (wez 2 sztuki za 15zl) i zestawy body i pajaców, ale zostały same Tescowe w syna rozmiarze, a szukałam tych Disneyowskichsad

• nowakowska.k Re: wyprzedaż w Tesco 16.01.11, 01:35
        Piszę pracę magisterską nt. wizerunku i osobowości Tesco. Będę wdzięczna, jeżeli wyrazisz swoje zdanie w ankiecie - jest anonimowa, zaskakująca, a jej wypełnienie zajmuje tylko kilka minut. Z góry dziękuję! (i przepraszam za OT)

Ankieta - wizerunek i osobowość Tescol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka