Dodaj do ulubionych

pralka od góry ładowana

31.01.11, 14:34
proszę o polecenie niedrogiej pralki ale koniecznie ładowanej od góry, do tej pory miałam pralkę marki ARDO, i gdzie najtaniej można kupić taki sprzęt ? EuroAGD, MAKRO, hipermarket, Allegro ???
dziekuję z góry
Obserwuj wątek
    • aniulekq Re: pralka od góry ładowana 31.01.11, 15:52
      Ja mam od 3 miesięcy taką:
      www.oleole.pl/pralki/aeg-electrolux-lavamat-47330.bhtml?from=skapiec
      Dla mnie jest rewelacyjna, ubrania wyciągam prawie suche, pierze super i ma klasę enegrgetyczną A+

Warto poszukac w porównywarkach cenowowych, np. skąpcu albo ceneo. Dla przykładu ta pralka w Euro AGD kosztowała ok 2000zł
    • szurkas Re: pralka od góry ładowana 31.01.11, 18:59
      Wszystko zalezy za jaka kwote chcesz kupic taka pralke? Warto w sklepie ze sprzetem AGD zapytac jakiej firmy sa dobre pralki w tym przedziale cenowym, co szukasz? Ponoc najwyzsza polka to Miele(?) ( ceny wysokie, dlatego ze wiekszosc tej pralki jest skladana recznie przez czlowieka ) w rozsadnych cenach i bardzo dobrej jakosci sa produkty firmy AEG-Electrolux ,pozniej Siemens .Pan w sklepie powiedzial ze bardzo popsula sie jakosc BOSHA (?)

Zalezy tez skad Jestes? kazdy rejon ma swoje sklepy z "dobrymi cenami"

Sklep OLE OLE bardzo duzy wybor w produktach i dobre ceny.Tylko troche wkurzyl mnie Pan obslugujacy moje zamowinie i zamowilam wszystko w TomDom tam wspolpraca na bardzo wysokim poziomie To sklep z okolic Warszawy

www.tomdom.pl/kf-95-37-Pralki_ladowane_od_gory-Electrolux.html
      • penelopa40 Re: do szurkas 01.02.11, 14:40
        szurkas, wielkie dzięki! zwłaszcza za tę stronę tomdom, mają duży wybór, możliwość rat i tani transport, ja mieszkam w wwie ale nie mam czasu, ani sił, ani ochoty jeździć po marketach, a tu wszystko mi do domciu przywiozą... i wniosą i rozpakują ponoć... i popatrzę na produkty AEG-Elektrolux, dziekuję raz jeszcze...
        pralkę kupowałam 15 lat temu i wcale nie mam ochoty wymieniać bo ona pierze, tylko bolec od klapy do wymiany, urwał się, a już takich klap nie robią... szkoda...
        lodówkę mam firmy Indesit...nie wiem czy oni robią pralki...
        • szurkas Re: do szurkas 01.02.11, 15:15
          TomDom moge spokojnie polecic.Sa pralki Indesit .Warto w necie poczytac recenzje o danej firmie.Jesli nie masz czasu na pojscie do sklepu i zapytac, co poleca to warto o tym poczytac.

www.indesit.pl/indesit/2/selector/index.jsp#/p/Pralki/pline/40/startMode/catalogo/
          • penelopa40 Re: do szurkas 02.02.11, 09:17
            jeszcze raz dziękuję!
            na razie mąz naprawił urządzenie trzonkiem od pędzelka, ten kawałek drewienka dotyka do klapy i mechanizmu czujnika i pralka pierze... nową kupimy, ale akurat teraz ferie i inne wydatki ... pozdrawiam
            • penelopa40 Re: do szurkas 08.02.11, 16:26
              niestety pedzelek zadziałał tylko raz...
              zamówiłam wczoraj rano z tomdomu, pralka Indesit, w 24 godziny mam decyzję kredytową i pralke, mają dziś przywieźć wieczorem... pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka