c_kalla 07.02.11, 22:51 Widziałam jesienią na maluchu w parku, ale w żadnym sklepie nie znalazłam. Przypadkiem trafiłam w internecie, ale nie u nas. Widziałyście taki berecik gdzieś w Polsce? www.babylicious.ch/sale/estherset.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 08.02.11, 07:39 Tu jest, ale tylko w rozmiarze 53 www.promonte.pl/product,2,437,beret_esther.htm Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 08.02.11, 08:48 Jeszcze w Intersporcie widziałam czapki tej firmy, ale czy maja akurat ten berecik, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
c_kalla Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 08.02.11, 09:12 Wielkie dzięki! Do intersportu mam za daleko. Może spróbuje ten sklep promonte, bo rozmiar 53 będzie ok. Ale nie znam tego sklepu, a Wy? Możesz go polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
helly.g Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 08.02.11, 14:00 Ja znam ten sklep i mogę go polecić. Kupowałam tam kilka razy, polecałam tez rodzinie i znajomym. Jak do tej pory wszyscy są zadowoleni. Kontakt jest dobry - telefoniczny i mailowy. Przesyłki są kurierskie, co akurat wolę. I szybko wysyłają towar, zawsze następnego dnia po zamówieniu wysyłali. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Berecik Barts 08.02.11, 20:35 Dla kogo potrzebujesz ten berecik?Kupilam sobie wersje rozowo- niebieska razem z szalikiem. Ma wciagnieta ciasna gumke Przymierzylam go dokladnie w domu i mnie uciskal.Mowie szkoda ale nie bede jezdzic go oddawac zostawie 4,5 letniej corce.Niestety corke tez dziwnie uwiera.Obie wersje kolorystyczne sa super.Zywe kolory itd ale za ta cene kiepska jakosc Nienosilam jeszcze tego kompletu,mam wrazenie ze szybko sie zmecholi ,moze sie myle? Zaluje tego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 08.02.11, 20:42 Jesli Jestes z Warszawy to ten berecik jest w sklepach Schaffa(3 sklepy ) na Ursynowie teraz nawet przeceniony widzialam go tydzien temu ale nie wiem jaka cena .Jak pisalam wczesniej ja jestem niezadowolona z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
c_kalla Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 09.02.11, 08:01 Dzięki za porady. I tak się zdecydowałam, bo chciałam taki dla córki. Ma 8 lat i obwód 53 cm, więc powinno być ok Zobaczymy, wzięłam z szalikiem i polarkowe rękawiczki. Jeszcze parę innych rzeczy mi się spodobało, bo mają wyprzedaż zimową. Pomyślę jak odbiorę przesyłkę. Nie jestem z Warszawy i nie znam Schaffa Odpowiedz Link Zgłoś
c_kalla Re: Gdzie kupię taki berecik Barts? 11.02.11, 19:16 Berecik dotarł! Faktycznie gumka wydaje się być ciasna, ale córka wcale nie narzeka. Po nałożeniu leży dobrze. Może tak własnie ma być? Nie mam wrażenia, żeby się miał mechacić, zobaczymy. Sklep też - jak na razie - się sprawdził. Dziękuję pięknie za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś