ann-6 10.02.11, 08:34 jaka jest jakosc? warto kupowac, kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnese1987 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 08:56 Ja czasami malej kupuje ale zazwyczaj na wyprzedazach. Wg mnie np te najtansze bodziaki po 5zl chyba sa rewelacyjne nic sie w praniu z nimi nie dzieje i sa miekke jedyna wada to wg mnie brak obrazkow Spodnie czy bluzki tez mamy i nie narzekam. Niektore dosc intensywnie uzywane a nie wygladaja gorzej niz te firmowe. Za to na rzeczech dla siebie sie przejachlam pare razy i kupuje tylko okazjonalnie jak cos mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
agus8 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 08:59 dla małego kupuje, zanim zdąży wyrosnąć, to nawet tego nie zniszczy, a kupować spodnie za 40 zl, na trzy miesiace mnie nie stac, więc kupuje w Auchan za 15, lub 10 czasami Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 09:17 Raz kupiłam. Po kilku praniach w bodziakach zrobiły sie dziurki. Od tamtej pory nie kupuję. Jedynie sporadycznie rajstopki Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 09:20 kupuję są tanie i nic się z nimi złego nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 09:25 Rajstopy z Woli kupuję w Auchan, zwłaszcza jak są przecenione - nieraz trafiłam po 4zł - za taką cenę nigdzie nie kupię dla 3,5 latki Innych ciuchów już nie kupuję, po tym jak spodnie mocno farbowały a bodziakom dekolty zrobiły się do pasa stwierdziłam, że szkoda wyrzucać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 12:28 kupiłam pajacyk do spania, był mocno luźny. Po praniu ( wszystko wg metki) zrobił się sporo krótszy a tym samym za krótki . Więcej nie kupię. Mamy też sztruksową spódniczkę bombkę....nijak wyprasować się tego nie da dlatego dziękuję za ubranka z marketów. To były nasze pierwsze ubraniowe zakupy w markecie jakimkolwiek a cena wcale nie jakoś niższa: spódniczka 36 pln a pajac 23 Iza Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 12:37 Miałam kilka niemowlęcych (marka chyba Momo?) i były bardzo fajne. Teraz mam po dzieciach siostry jedne spodnie dresowe, też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu75 W Polsce jest problem z jakością ubranek 10.02.11, 12:54 zauważyliśmy to z żoną. Nawet w sklepach, które wydają się że powinny trzymać jakość nie zawsze tak jest - nie wymieniam nazw zapewne każdy był w nie jednym takim i ma swoje spostrzeżenia. My kierujemy się jakością materiału i wykonania z tym bywa różnie. Ostatnio udało nam się kupić śliczne bluzeczki polo krótki rękaw sprowadzone z USA dla chłopców rozm 80. coś niesamowitego jaka delikatna bawełna. Znajomi kupili na 86 i 92. Odpowiedz Link Zgłoś
clapton1985 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 12:57 3,5 - latce kupuje rajstopy z Woli. Kupiłam kilka rzeczy, ale tylko jak są promocje, bo te ciuchy (nazwa extenso czy jakoś tak) jakieś wybitnie tanie nie są i czasami w H&M w przecenie kupie za tą cene. Ostatnio kupiła sweterek i jeansy i jestem mega zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu75 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 10.02.11, 13:04 to co ma jakość to i kosztuje... ale słusznie są wyprzedaże i tam można taniej, choć należy uważać bo często na wyprzedażach nawet w markowych sklepach jest wyłożona "tandeta", która nie jest warta tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: Jakośc ubranek z Auchan dla dzieci.. 11.02.11, 08:47 Z Auchan nie lubię bodziaków, bo albo są z bylejakiej cieniutkiej bawełny albo ta bawełna jest wręcz za gruba, bo są takie 'ścisłe' i mam problem, żeby założyć maluchowi, bo się bardzo słabo rozciągają. Nie kupiłam tam tez nigdy pajacyków/śpiochów itp., bo albo były brzydkie albo słabo przemyślane tj. z zatrzaskami na plecach czy pupie. Natomiast bardzo często kupuję tam rajstopki z Woli, często trafiam też na pojedyncze fajne rzeczy, które dobrze się noszą (mamy sporo bluzeczek z fajnymi obrazkami kupionych za ok. 15-20pln - córka dużo razy nosiła i na razie problemów brak). Mamy stamtąd też jedną elegancką sukienkę, co jakiś czas trafi się ładna spódniczka czy biała bluzka. No i jest sporo ładnych rzeczy dla maluszków, ale część z nich jest moim zdaniem droga (np. jakieś zestawy dla maluszków bluzeczka ze spodenkami za 70 czy 80 pln) - ale jak trafię na jakąs wyprzedaż, to oczywiście korzystam i kupuję w lepszych cenach Odpowiedz Link Zgłoś