Dodaj do ulubionych

Ecco z allegro

19.02.11, 21:19
Znalazłam na Allegro dwóch sprzedawców tanich butów Ecco, którzy sprzedają je bez rachunków, jeden z nich sprzedaje buty bez pudełek, drugi w pudełkach.
Sprzedają tylko buty ecco, wybrane modele i rozmiary, ceny lepsze niż w sklepach wystawiających towar na Allegro.
Macie pomysł jakie jest pochodzenie tych butów? Czy jest to pełnowartościowy towar?
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Ecco z allegro 19.02.11, 22:51
      Najprościej zapytać sprzedawcówsmile

A te buty które widziałam na All/ pochodzą najpewniej z wyprzedaż z innych krajów lub i ich outletów- często są to modele lub kolory których nigdy nie było w PL, a bez kartonów bo pewnie modele powystawowe...
    • a-e-p Re: Ecco z allegro 19.02.11, 22:56
      W zeszłym roku w lecie kupiłam na All sandały Ecco dla corki. Towar pełnowartosciowy, bez pudełka i niestety gwarancji (na szczescie nie była mi potrzebna). Skusiłam sie ze wzgledu na cene.
      Sadze, ze te buty sprowadzane sa z zagranicznych outletów/wyprzedazy, bez pudełek, zeby nie zajmowały miejsca w transporcie. Jesli sprzedawca nie wystawia paragonu/faktury, musi liczyc sie z ew. kontrola US. Mozesz dopytac mailowo czy Ci wystawi, jesli nie ma tego w opisie aukcji. Sprzedawca zarejestrowany jako firma ma obowiazek ich wystawiania.
      • tulcia Re: Ecco z allegro 21.02.11, 01:28
        Czesto sa to tez prywatne osoby, ktore sprzedaja po kilka par roznych modeli kupionych na wyprzedazach w innych krajach.
        Sama kupujac buty na wyprzedazy w Niemczech dla siebie i dzieci, czesto ostatnie sztuki byly juz bez kartonow, ktore ulegly zniszczeniu i nie byly to modele wystawowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka